wiesiek3d Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Pany jest sprawa ,temperatura płynu chłodzącego lata na zegarach między 60 ,a 90 stopni ,w klimatroniku w pozycji 49 podobnie tyle,że między 30 ,a 90 stopni.Nawet jak stał samochodzik cały dzień na dworze to i tak po przekręceniu stacyjki bez odpalania temp. w pozycji 49 wynosiła 30 stopni,w pozycji 51 miała 2 stopnie. W pozycji 51 klimatronika siedzi między 88,a 90 po nagrzaniu samochodu(ok 15 km przejechane,z resztą bardzo szybko dochodzi do 90 stopni-10 minut jazdy przy dzisiejszej temperaturze dnia). Termostat do wymiany? W marcu albo w kwietniu był wymieniany z rozrządem i z resztą gratów ,które się robi w komplecie poza tym z ASO wszystkie "śrubki" brałem.Mógł już zemrzeć? Na mój gust czujnik temperatury, jak na postoju pokazuje taką temp. No to jeszcze raz [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 23:43_________________________________________________Oooo Robert[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 23:44_________________________________________________ Żeby z kobietą... dla wódki... byś się Pan wstydził :gwizdanie: :kox: Mam pytanko a Mąż Audicą w Rosji jest :?:
ROBERT Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Oooo Robert Witałem się już dziś dwa razy [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 23:46_________________________________________________ Mam pytanko a Mąż Audicą w Rosji jest :?: No a jakże by inaczej :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Eeee to jej nie zobaczymy a szkoda Bo ją rąbnie ruska mafia :gwizdanie: :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wyjąłeś mi to z ust. A co z Arkiem jakoś słabo działa czyżby kara
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Na mój gust czujnik temperatury, jak na postoju pokazuje taką temp. Na postoju i na liczniku wariuje temp i w pozycji 49.W czasie jazdy analogicznie się dzieje.Wiem tylko tyle ,że coś jest spie...one .
ROBERT Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Na postoju i na liczniku wariuje temp i w pozycji 49.W czasie jazdy analogicznie się dzieje.Wiem tylko tyle ,że coś jest spie...one . Czujnik temp. G2/G62 (a dokładniej człon G2) Ci wariuje
wiesiek3d Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Robert odpowiedział Ci bardziej szczegółowo jak co to podłącz Vaga i dowiesz sie na pewno co i jak
ROBERT Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 No Wiesiek mnie uprzedził z tym Vag'iem :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 23:58_________________________________________________ Robert na sobota sie szykujesz :?: Kaj , na co ? Na Barbórka ? Letko [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 23:58_________________________________________________Dobra ja idę zajarać i potem spać
wiesiek3d Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 No moja robi imieniny i urodziny w kupie chopie ale bydzie dżez :drunk:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Rozmawialiśmy już o aucie raz Dobra Panowie spadam lulu... Śpijcie dobrze
ROBERT Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 No moja robi imieniny i urodziny w kupie chopie ale bydzie dżez :drunk: No to będzie się działo :gwizdanie: :kox: Ja też spadam nara
badboy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 No moja robi imieniny i urodziny w kupie chopie ale bydzie dżez :drunk: No to będzie się działo :gwizdanie: :kox: Ja też spadam nara prawie jak w Warszawie z tymi imieninami miejcie sie chłopy i dziołchy
Wilma Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 z rana No moja robi imieniny i urodziny w kupie chopie ale bydzie dżez :drunk: No to będzie się działo :gwizdanie: :kox: Ja też spadam nara prawie jak w Warszawie z tymi imieninami miejcie sie chłopy i dziołchy Proszę proszę... jak się zna nasze obyczaje
Rekomendowane odpowiedzi