Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak ale jak bym miał pić takie siuśki co oni to dziękuje nie dobre tam jest piwo i słabe :kwasny

Hmmm jak by to powiedzieć :mysli: po prostu nie piłeś porządnego niemieckiego piwa, a takie jest tylko na bajerach, na północy są siuśki.[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 17:55_________________________________________________Dobre, śniyg odciepany, drink wypity, w doma porobione , nic trza sie brac do roboty, jeszcze yno prziłoza do pieca i co zjym i fechtuja na busa.

Jak to nasze downe hasło głosi ARBEIT MACHT FREI :evil: ale by sie uja Adolf roztomilył.

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

rzekłbym że w nimcach mają najlepsze piwo najlepsze są piwa wisse beer kwintesencja smaku tylko to dość drogie piwa :good:

Opublikowano

Dobre, śniyg odciepany, drink wypity, w doma porobione , nic trza sie brac do roboty, jeszcze yno prziłoza do pieca i co zjym i fechtuja na busa.

Jak to nasze downe hasło głosi ARBEIT MACHT FREI :evil: ale by sie uja Adolf roztomilył.

Wiesiek autobusem jeździsz ? To po co tego Diesla kupowałeś :mysli:

Opublikowano

:hi:

jak zawsze spam nadrobiony :decayed:

po prostu przyejdź jak Ci termin w końcu spasi :tongue4:

Ale wy się widzicie co równe 2 tyg a ja w te same równe 2 jestem zajęta ;( Nie mam jak tego ogarnąć :wallbash:

przyjmuje wniosek i spot w styczniu odbedzie sie 22 badz 23 :wink4:

A co z Arkiem jakoś słabo działa czyżby kara :bicz:

nie, nie, zadna kara :> w zwiazku wyjatkowo dobrze po "pamietnej" sobocie :wink4:

poprostu taka pora roku i jest wiecej roboty przy domu, a po drugie załapałem sobie fuche wiec teraz dziennie od 6:00 do 20:00 nie bedzie mnie w domu :confused4:

No moja robi imieniny i urodziny w kupie chopie ale bydzie dżez :drunk: :drunk: :drunk:

no ja tez w sobote ide do tescia na barborke, a tesciowa ma na imie Basia :kox:

Opublikowano

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

mam plan aby w przyszlym roku byc tam osobiscie, oby mi sie udało :gwizdanie:

ps: w 30 sek widac czarna B7 ktora jest na sprzedaz na ebay'u

Opublikowano

Wiesiek[/b] autobusem jeździsz ? To po co tego Diesla kupowałeś :mysli

30 km w jedną stronę to mi się nie opłaca, jak jeździ autobus. :przebiegly:

Po za tym jazda w tych warunkach nie należy do najprzyjemniejszych :wallbash:

Oooo to będzie :drunk: dżez

Opublikowano

:hi:

jak zawsze spam nadrobiony :decayed:

po prostu przyejdź jak Ci termin w końcu spasi :tongue4:

Ale wy się widzicie co równe 2 tyg a ja w te same równe 2 jestem zajęta ;( Nie mam jak tego ogarnąć :wallbash:

przyjmuje wniosek i spot w styczniu odbedzie sie 22 badz 23 :wink4:

A co z Arkiem jakoś słabo działa czyżby kara :bicz:

nie, nie, zadna kara :> w zwiazku wyjatkowo dobrze po "pamietnej" sobocie :wink4:

poprostu taka pora roku i jest wiecej roboty przy domu, a po drugie załapałem sobie fuche wiec teraz dziennie od 6:00 do 20:00 nie bedzie mnie w domu :confused4:

No moja robi imieniny i urodziny w kupie chopie ale bydzie dżez :drunk: :drunk: :drunk:

No toć właśnie mówiliście wcześniej, że najpierw 9 stycznia a potem ze 2 tyg później... a ja Wam na to, że u mnie z tym średnio, bo ja bym wolała te pozostałe weekendy i tak szczerze mówiąc to którykolwiek z nich... czy to 15-16 czy 29-30 to by mi już wszystko jedno było, bo bym się dostosowała...

też tak sądzę :tongue4:

Opublikowano

Przynajmniej zagrzał byś niunię :wink4:

Opublikowano

Przynajmniej zagrzał byś niunię :wink4:

Niech on żonę lepiej grzeje :D

Opublikowano

Niech on żonę lepiej grzeje :D

Żonę to on grzeje :wink4:

[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 22:26_________________________________________________Stosuje ktoś z Was "matę antyszroniową" (coś takiego) >>> http://moto.allegro.pl/oslona-na-szybe-mata-antyszronowa-150x70-i1304113247.html Już mnie coś bierze jak dziennie po robocie muszę skrobacz szyby , dziś miałem chyba ze dwa centymetry lodu na przedniej szybie

Może widzieliście coś takiego w jakimś pobliskim sklepie w Rybniku ?

Opublikowano

Niech on żonę lepiej grzeje :D:

Co brak męża daje się we znaki :naughty:

Opublikowano
No toć właśnie mówiliście wcześniej, że najpierw 9 stycznia a potem ze 2 tyg później... a ja Wam na to, że u mnie z tym średnio, bo ja bym wolała te pozostałe weekendy i tak szczerze mówiąc to którykolwiek z nich... czy to 15-16 czy 29-30 to by mi już wszystko jedno było, bo bym się dostosowała...

przeciez spoty mamy zawsze w polowie oraz w ostatni weekend miesiaca wiec nie wiem skad wzięłaś ten 9 stycznia :cool1:

Stosuje ktoś z Was "matę antyszroniową" (coś takiego) >>> http://moto.allegro.pl/oslona-na-szybe-mata-antyszronowa-150x70-i1304113247.html Już mnie coś bierze jak dziennie po robocie muszę skrobacz szyby , dziś miałem chyba ze dwa centymetry lodu na przedniej szybie

Może widzieliście coś takiego w jakimś pobliskim sklepie w Rybniku ?

zamiast takiej maty mozesz uzywac jakiegos starego koca, a dzialanie bedzie identyczne :wink4:

Opublikowano

mam plan aby w przyszlym roku byc tam osobiscie, oby mi sie udało :gwizdanie:

ps: w 30 sek widac czarna B7 ktora jest na sprzedaz na ebay'u

To zapodaj linka do tej B7 :naughty:

Opublikowano

Stosuje ktoś z Was "matę antyszroniową" (coś takiego) >>> http://moto.allegro.pl/oslona-na-szybe-mata-antyszronowa-150x70-i1304113247.html Już mnie coś bierze jak dziennie po robocie muszę skrobacz szyby , dziś miałem chyba ze dwa centymetry lodu na przedniej szybie

Papendekel se dej z TV :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

zamiast takiej maty mozesz uzywac jakiegos starego koca, a dzialanie bedzie identyczne :wink4:

Tak tylko takie koce czasami przymarzają do szyby :wink4:

Opublikowano

eee tam Wiesiek ja jeżdżę autem do roboty tam gdzie ty i jakos nie narzekam :> a wogole to jest 22km w jedna strone z Nowin :wink4: