ROBERT Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja osobiscie bylbym za 1 spotem w grudniu 19-tego A ja 18-tego :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 A Ty się nie śmiej bo nie wiadomo ile Ty masz :gwizdanie: I po za tym jeszcze się nie przedstawiła [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 23:21_________________________________________________W święta raczej mi nie pasuje aaaa... na emeryturze jestem wiesz a imię już mi wybraliście jakąś Hermenegildę czy coś... :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 I po za tym jeszcze się nie przedstawiła Dokładnie Nie gadamy z nią (przynajmniej ja) dopóki przynajmniej się nie przedstawi jak przystało :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 I po za tym jeszcze się nie przedstawiła Dokładnie Nie gadamy z nią (przynajmniej ja) dopóki przynajmniej się nie przedstawi jak przystało :gwizdanie: Przecież gadaliśmy o tym na spotach i od dzisiaj chcę wiedzieć z kim gadam.
Wilma Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 I po za tym jeszcze się nie przedstawiła Dokładnie Nie gadamy z nią (przynajmniej ja) dopóki przynajmniej się nie przedstawi jak przystało :gwizdanie: Przecież gadaliśmy o tym na spotach i od dzisiaj chcę wiedzieć z kim gadam. Poczekajcie do spota w styczniu a obiecuję, że się w pełni przedstawię.
ROBERT Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Przecież gadaliśmy o tym na spotach i od dzisiaj chcę wiedzieć z kim gadam. OK panie Wiesiu
wiesiek3d Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Poczekajcie do spota w styczniu a obiecuję, że się w pełni przedstawię. Uprasza się o wpisanie imienia w swoim profilu.
A-rek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja osobiscie bylbym za 1 spotem w grudniu 19-tego A ja 18-tego :gwizdanie: w sobote byl ostatno, a Blant tez pewnie chcialby na spota przyjechac
ROBERT Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Poczekajcie do spota w styczniu a obiecuję, że się w pełni przedstawię. W styczniu na spota podjedzie kurier z wąglikiem i napisem Ossama Bin Laden :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 23:38_________________________________________________ w sobote byl ostatno, a Blant tez pewnie chcialby na spota przyjechac No fakt OK szefie
A-rek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 lece spac bo rano trzeba wstac spokojnej barborki zycze
wiesiek3d Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 lece spac bo rano trzeba wstac spokojnej barborki zycze Narka i dzięki.
ROBERT Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 lece spac bo rano trzeba wstac spokojnej barborki zycze Dzięki i nara [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 00:11_________________________________________________I Wilma jak się miała przedstawić odpadła :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 I Wilma jak się miała przedstawić odpadła :gwizdanie: Ona chyba jest z kontrwywiadu.
ROBERT Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Profesjonalnie ztjuningowana Calajbra prosto spod stodoły http://moto.allegro.pl/opel-calibra-2-0-8v-jedyna-taka-w-polsce-i1342039920.html :kox: [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 00:19_________________________________________________ Ona chyba jest z kontrwywiadu. Albo z KGB ...
ROBERT Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dziś rano przy odpalaniu furacza zaświeciła i zabrzęczała trzy razy mi kontrolka hamulców ... pany trza AKU podładować co ??? W aucie siedzi jeszcze ORI AQ z MOLL'a Dodam że z hamulcami wszystko Łokej [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 00:26_________________________________________________ Spadam narka Siemanero Wiesiu
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Kurde po auto dopiero w poniedziałek, bo łajzy nie sprawdziły wcześniej czy mają szlauch do sprysków na magazynie i jak się w czwartek okazało.... niemieli i potym sie tu nie wypij
Wilma Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 z rana lece spac bo rano trzeba wstac spokojnej barborki zycze Dzięki i nara [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 00:11_________________________________________________I Wilma jak się miała przedstawić odpadła :gwizdanie: Bo ja Wam swoje powiedziałam i swojej wersji się będę trzymać. Potem wszyscy zniknęli no to nie chciałam gadać sama do ściany.
A-rek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 dobry z rana Kurde po auto dopiero w poniedziałek, bo łajzy nie sprawdziły wcześniej czy mają szlauch do sprysków na magazynie i jak się w czwartek okazało.... niemieli i potym sie tu nie wypij zas weekend na paliwie zaoszczedzisz :>
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Kurde po auto dopiero w poniedziałek, bo łajzy nie sprawdziły wcześniej czy mają szlauch do sprysków na magazynie i jak się w czwartek okazało.... niemieli i potym sie tu nie wypij zas weekend na paliwie zaoszczedzisz :> co racja, to racja :> zaś 200zl w kapsie
Rekomendowane odpowiedzi