ROBERT Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 niestety filmy z vimeo mi przycina ale co nieco juz z tego widzialem :> a przetwornice kupowalismy w http://www.ravenautosport.pl/ pamietajcie ze mamy tam znizke na klub :!: Mi też ogólnie z Vimeo przycina , ale ten akurat spoko odtwarza Wydaje mi się że jak wracam z roboty to przejeżdżam obok tego sklepu Jaka jest ta zniżka ? Hasło A4 Klub ? Na tej stronce z tego sklepu nie ma cennika chyba nie ?
H4mm3R Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Nie tak daleko do Worthersee Arek kiedy jedziemy?? H4mm3R ja jade w przyszlym roku No to chyba pojedziemy razem tylko u mnie na wiosnę większa gleba i takie fele http://allegro.pl/mercedes-e-s-sl-cls-felgi-lorinser-rs8-turbina-amg-i1324286599.html no to super ja tez te felgi biore pod uwage na przyszly sezon też 19" ??
A-rek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 też 19" ?? tak :> Jaka jest ta zniżka ? Hasło A4 Klub ? znizka 10% na wszystkie rzeczy od nowego roku, a teraz na wybrane. haslo A4-klub.pl badz karta klubowa
ROBERT Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Jaka jest ta zniżka ? Hasło A4 Klub ? znizka 10% na wszystkie rzeczy od nowego roku, a teraz na wybrane. haslo A4-klub.pl badz karta klubowa jutro tam podskoczę Te cyfrowe przetwornice zmieściły się w wycięciu pod lampą ?
H4mm3R Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 też 19" ?? tak :> to gitara [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 13:40_________________________________________________
A-rek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Te cyfrowe przetwornice zmieściły się w wycięciu pod lampą ? spokojnie, nawet na dwie takie przetwornice tam jest miejsca :> też 19" ?? tak :> to gitara mam na oku 3-4 modele wiec na wiosne sie okaze co wpadnie (jesli oczywiscie posprzedaje felgi ktore leza w garazu)[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 13:43_________________________________________________
ROBERT Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 spokojnie, nawet na dwie takie przetwornice tam jest miejsca :> Ale w [b5] a jak w [b6] W [b5] mogła być większa ta "wnęka" Wyciągałem już nie raz lampy z mojego i ta "wnęka" nie jest wcale taka duża Jedno wiem taka zwykła przetwornica się tam nie zmieści , brakuje miejsca i to dużo [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 15:45_________________________________________________ Wszystkim :hi:
A-rek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Wszystkim jak zdrowko :?: :hi: a ty jak zyjesz dzisiaj :?: Ale w [b5] a jak w [b6] kiedys mialem w reku lampe z B6 ale nie pamietam jaka duza byla ta wneka
blant88 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 :hi: a ty jak zyjesz dzisiaj :?: a powiem ci że dobrze cały dzień leże i bąki zbijam :> :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Musiałem jeszcze teraz podskoczyć do MEDIA po zasilacz do lapka bo mi padł :wallbash:
H4mm3R Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Musiałem jeszcze teraz podskoczyć do MEDIA po zasilacz do lapka bo mi padł :wallbash: Ty to leki nimosz... jak nie internet, to zasilacz :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Musiałem jeszcze teraz podskoczyć do MEDIA po zasilacz do lapka bo mi padł :wallbash: Ty to leki nimosz... jak nie internet, to zasilacz :gwizdanie: No widzisz i potem sie nie napij
A-rek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 a ja od prawie godziny studiuje etke, chcialem znalezc nagrzewnice i jakos mi to nie idzie jak ja znalezc :?:
ROBERT Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Nadwozie i wyposażenie >>> dmuchawa/wymiennik ciepła/filtr pyłków i kurzu rys. 819-25 [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 20:10_________________________________________________nr. Twojej nagrzewnicy 8D1 819 030 B [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 20:12_________________________________________________Ale tu dzisiaj cisza :gwizdanie: czyżby wszyscy świętowali wczoraj "Barbórkę"
ROBERT Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 z wieczora Siemanko Tomek tyś to był :?:
decks88 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 z wieczora Siemanko Tomek tyś to był :?: ta ale powiem Ci ze dopiero kolo ronda na nowinach zobaczylem ze to Ty jedziesz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi