Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 lubię degustować bardziej niż upijać co nie znaczy,że odmawiam jak ktoś częstuje nie pasują mi skutki uboczne Ja to jak widzę, że ktoś to niestety, ale u mnie się to objawia jak zaraza, dlatego staram się raczej omijać takie sytuacje Tak samo mam wyrobioną opinię np. o panienkach co po wypiciu albo zachowują się jak idiotki albo z każdym idą do łóżka itd. Po prostu uważam, że jak ktoś nie potrafi pić, to lepiej żeby sobie darował
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 odnośnie panienek to tak, że po wypiciu, ujawniają się ich ukryte pragnienia :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 odnośnie panienek to tak, że po wypiciu, ujawniają się ich ukryte pragnienia :gwizdanie: Ukrytym ich pragnieniem jest: nieważne kto byle je chciał?
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 wiesz krew nie woda, a po alkoholu każdy może być pociągający w mniemaniu pustaków oczywiście :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nie wyobrażam sobie znaleźć się w sytuacji, w której rano nie pamiętam z kim, dlaczego i w jaki sposób "realizowałam ukryte pragnienia"... Ja nie wiem... nie lepiej na trzeźwo wiedzieć z kim, dlaczego i co najważniejsze, co się robiło...
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ja też tak uważam, poza tym wolę zdobywać a nie być zwierzyną
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zwierzyną to może i też wolisz być, ale nieco później No i takie małe kroczki zdobywania są z całą pewnością ciekawsze, dają nowe doświadczenia i powodują taką magię w głowie
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wyindywidualizowaliśmy sie z rozentuzjazmowanego tłumu powtórz to kilka razy pod rząd [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 12:29_________________________________________________albo to:Jola lojalna,Jola nielojalna [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 12:32_________________________________________________ No i takie małe kroczki zdobywania są z całą pewnością ciekawsze ja od razu daję wielkie susy
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Hahahahaha no to mi zadanie trzasnąłeś! Normalnie nie mam problemów z wymową, ale teraz język mi się tak plącze jakbym coś sobie chlapnęła [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 12:36_________________________________________________ [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 12:32_________________________________________________ No i takie małe kroczki zdobywania są z całą pewnością ciekawsze ja od razu daję wielkie susy Hahaha no to zbyt szybkie zwycięstwa osiągasz :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 co tam nie zależy, jestem szczery nie lubię owijać w bawełnę, jak coś chcę to muszę to mieć jak najszybciej a co do łamijęzyków mam jeszcze dwa: ząb zupa zębowa,dąb zupa dębowa albo: no to co że ze Szwecji :>
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nie no, że bez owijania w bawełnę, to dobrze, że chcesz mieć jak najszybciej, to też, bo mam z tym podobnie. Ale im dłużej się namęczysz tym lepiej O tej zupie znam to A o Szwecji, to dopiero teraz, ale też kaleczy język przy szybkim wypowiadaniu
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jestem niecierpliwy choć staram się z tym walczyć, modelarstwo to moje lekarstwo, nie zawsze można szybko osiągnąć cel np.budowa domu no chyba, że masz opór kasy ale niestety jak choroba powali to nawet z tym ciężko
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 U mnie cierpliwości praktycznie brak... tylko w rzadkich niezwykle sytuacjach jak sobie coś postanowię... ale to też nie w każdej. Muszę się zaprzeć jak osioł i wtedy daję radę To pewnie całkiem pokaźną kolekcję tych modeli masz... To w związku z tym jedziesz do sanatorium? Namęczysz się biedaku
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 U mnie cierpliwości praktycznie brak... tylko w rzadkich niezwykle sytuacjach jak sobie coś postanowię... ale to też nie w każdej. Muszę się zaprzeć jak osioł i wtedy daję radę To pewnie całkiem pokaźną kolekcję tych modeli masz... To w związku z tym jedziesz do sanatorium? Namęczysz się biedaku wcale mi się tam jechać nie chce bo pewnie same babcie i dziadziusie tam przebywają, co do modeli to trochę ich mam, jak coś chcesz osiągnąć to trzeba się napocić
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 U mnie cierpliwości praktycznie brak... tylko w rzadkich niezwykle sytuacjach jak sobie coś postanowię... ale to też nie w każdej. Muszę się zaprzeć jak osioł i wtedy daję radę To pewnie całkiem pokaźną kolekcję tych modeli masz... To w związku z tym jedziesz do sanatorium? Namęczysz się biedaku wcale mi się tam jechać nie chce bo pewnie same babcie i dziadziusie tam przebywają, co do modeli to trochę ich mam, jak coś chcesz osiągnąć to trzeba się napocić Komp by Ci się tam przydał z netem mobilnym. Albo weź sobie jakieś gry wciągające, co bez podłączenia do neta są o modelach nie wspomnę. Na długo tam jedziesz? Ponoć te babcie i dziadziusie, to się tam dobrze bawią... jakieś ploteczki, romanse i inne rozrywki :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 na cały luty ponoć tam jakaś kafeja internetowa jest, może nie będzie tak źle, lepiej podobno źle się nie nastawiać :>
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No to jak luty to dasz radę. Luty ma w końcu 28 a nie 30-31 dni Weź sobie coś co Cię zajmie, zatęsknij za nami, to jak wrócisz prześcigniesz nawet Roberta w ilości postów No i dadzą Ci tam tyle zabiegów, że niejedna kobieta by Ci ich mogła zazdrościć, bo w SPA, to by zbankrutowała Wrócisz jak nowo narodzony i będzie dobrze
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 biorę ze sobą 6 książek będzie czytane dobrze ze to nie przestępny rok bo było by 29 z tymi zabiegami to 4 na dzień na więcej nasze wspaniałe państwo nie stać nowo narodzony po sanatorium podobno trzeba po tym wziąść tydzień urlopu [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 13:21_________________________________________________
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 biorę ze sobą 6 książek będzie czytane dobrze ze to nie przestępny rok bo było by 29 z tymi zabiegami to 4 na dzień na więcej nasze wspaniałe państwo nie stać nowo narodzony po sanatorium podobno trzeba po tym wziąść tydzień urlopu Ja nie przepadam za książkami No wziąć urlop, bo jak ruszą Ci mięśniami, to wiesz... z kopyta
Rekomendowane odpowiedzi