andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 no i co się czepiacie to nie forum poprawnej ortografii :tongue4: :tongue4:każdy może się pomylić zwłaszcza że nie używam korekcji tak jak być może Wy, a w garniaku też nie lubię chodzić ale czasem trza
A-rek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 Takie coś Panowie, będę zamawiać jak co jaki koszt :?:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:29_________________________________________________Andy dzieki za instrukcje, dzisiaj to sprawdze
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Andy dzieki za instrukcje, dzisiaj to sprawdze nie za ma co na pewno zadziała
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 no i co się czepiacie to nie forum poprawnej ortografii :tongue4: :tongue4:każdy może się pomylić zwłaszcza że nie używam korekcji tak jak być może Wy, a w garniaku też nie lubię chodzić ale czasem trza jakiej korekcji ? po prostu czasami się zastanów nad słowem jak Ci podkreśli na czerwono
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jakiej korekcji ? po prostu czasami się zastanów nad słowem jak Ci podkreśli na czerwono w tym sęk że nie wiem jak to uruchomić by mi podkreślało
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 to FORUM O AUTACH a nie o ciuchach [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 14:51_________________________________________________ !!! a nie Hahaha fakt, źle napisałam... mogłam dopisać, że zrozumiałabym ten golf u faceta tylko i wyłącznie jeśli miałby znaczek Audi ja nie widzę nic złego w golfach choć nie lubię w nich chodzić Hahaha No fakt... jakoś też nie przepadam jak mężczyźni chodzą w golfach dla męszczyzny to garniak szyty na miarę taki jak Audi Mężczyzno drogi, to rozumiem, że Ty jedynie w garniturach chodzisz? Niewygodnie trochę... cieszę się że się poprawiłaś i nie obrażaj andiego z tym mężczyzną proszę, bo to zdeklarowany męszczyzna jest [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:23_________________________________________________nie lubię garnituru, zakładam tylko wtedy gdy jest taka potrzeba, ale ma on swój urok jakby na to nie patrzeć a w połowie np. wesela i tak już jest odpowiednio luźno, że nawet garnitur nie jest straszny Hahaha Garnitur nie jest już straszny, bo już nic nie przeszkadza po :beer1: jakiej korekcji ? po prostu czasami się zastanów nad słowem jak Ci podkreśli na czerwono w tym sęk że nie wiem jak to uruchomić by mi podkreślało Może przez opcję "sprawdź ortografię"? Czy cuś... w innych opcjach...
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jakiej korekcji ? po prostu czasami się zastanów nad słowem jak Ci podkreśli na czerwono w tym sęk że nie wiem jak to uruchomić by mi podkreślało hmm wydaje mi się iż jest to w skrypcie forum juz zakodowane aby podkreślało... jaką masz przeglądarkę??[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:37_________________________________________________po za tym Wilma nie wierzę że nie pociągają Cię tacy przystojniacy jak my w Garniakach
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 może masz rację bo jak używam Firefoxa to podkreśla,a na Explorerze nie [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:38_________________________________________________czyli co muszę tylko Firefoxa używać czy da się to uaktywnić
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 może masz rację bo jak używam Firefoxa to podkreśla,a na Explorerze nie [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:38_________________________________________________czyli co muszę tylko Firefoxa używać czy da się to uaktywnić nie mam pojęcia... ja używam tylko firefoxa... po co używasz IE skoro używasz też Firefoxa ? moim zdaniem Lisek jest bardziej przyjazny. spróbuj IE uaktualnić do najnowszej wersji
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 spróbuj IE uaktualnić do najnowszej wersji pier**lę to strasznie lubię jak możecie się wykazać, bawiąc się w mistrza ortografii
H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Takie coś Panowie, będę zamawiać jak co jaki koszt :?: max 130zł ale ile konkretnie, to jeszcze do końca pewny nie jestem
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 max 130zł a gdzie to zamawiasz :?:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 spróbuj IE uaktualnić do najnowszej wersji pier***ę to strasznie lubię jak możecie się wykazać, bawiąc się w mistrza ortografii f*ck IE
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra już wiem. Jak masz Firefoxa to "narzędzia" > "opcje" > "zaawansowane" i odhacz sobie sprawdzanie pisowni. W IE możesz pogrzebać też "Narzędzia"> "Opcje internetowe"... ale ręki sobie nie dam uciąć. jaką masz przeglądarkę??[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:37_________________________________________________po za tym Wilma nie wierzę że nie pociągają Cię tacy przystojniacy jak my w Garniakach Musicie mi się pokazać Kurdę .... ale ten komp w robocie wolny... zabić się idzie ;( :wallbash:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 spróbuj IE uaktualnić do najnowszej wersji pier***ę to strasznie lubię jak możecie się wykazać, bawiąc się w mistrza ortografii f*ck IE jak dla mnie
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra idę do domu na normalnym kompie siedzieć! Pomęczę Was niedługo znów, ale już tak jak należy...
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra już wiem. Jak masz Firefoxa to "narzędzia" > "opcje" > "zaawansowane" i odhacz sobie sprawdzanie pisowni. W IE możesz pogrzebać też "Narzędzia"> "Opcje internetowe"... ale ręki sobie nie dam uciąć. jaką masz przeglądarkę??[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:37_________________________________________________po za tym Wilma nie wierzę że nie pociągają Cię tacy przystojniacy jak my w Garniakach Musicie mi się pokazać Kurdę .... ale ten komp w robocie wolny... zabić się idzie ;( :wallbash: bo pracujesz w jakies zacofanej firmie a Twój chłop biedak musi za***rdalać w Rasiiii pół roku bez przerwy, nawet na święta biedak nie może wrócić, a wszystko po to żeby Wilma się S8 po W-wie mogła lansować :gwizdanie: ahh te warszawiaki :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra już wiem. Jak masz Firefoxa to "narzędzia" > "opcje" > "zaawansowane" i odhacz sobie sprawdzanie pisowni.W IE możesz pogrzebać też "Narzędzia"> "Opcje internetowe"... ale ręki sobie nie dam uciąć. nie ptrafię znaleźć Musicie mi się pokazać coś za coś dawaj swoje foty
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra już wiem. Jak masz Firefoxa to "narzędzia" > "opcje" > "zaawansowane" i odhacz sobie sprawdzanie pisowni.W IE możesz pogrzebać też "Narzędzia"> "Opcje internetowe"... ale ręki sobie nie dam uciąć. nie ptrafię znaleźć Musicie mi się pokazać coś za coś dawaj swoje foty myślisz że to dobry pomysł ? :decayed:
H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 max 130zł a gdzie to zamawiasz :?: W sklepie za oceanem
Rekomendowane odpowiedzi