andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra już wiem. Jak masz Firefoxa to "narzędzia" > "opcje" > "zaawansowane" i odhacz sobie sprawdzanie pisowni.W IE możesz pogrzebać też "Narzędzia"> "Opcje internetowe"... ale ręki sobie nie dam uciąć. nie ptrafię znaleźć Musicie mi się pokazać coś za coś dawaj swoje foty myślisz że to dobry pomysł ? :decayed: pewnie będzie się wstydzić [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:03_________________________________________________ max 130zł a gdzie to zamawiasz :?: W sklepie za oceanem kiedy to zamawiasz, jak co to można się dołączyć
H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 max 130zł a gdzie to zamawiasz :?: W sklepie za oceanem kiedy to zamawiasz, jak co to można się dołączyć Najprawdopodobniej jutro, tak czy siak zamawiam tego więcej i jak dojdzie to dam znać
blant88 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 spamerów , masakra niecały jeden dzień a tu jeb 20 stron do przodu
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Najprawdopodobniej jutro, tak czy siak zamawiam tego więcej i jak dojdzie to dam znać to fajnie spamerów , masakra niecały jeden dzień a tu jeb 20 stron do przodu
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 spamerów , masakra niecały jeden dzień a tu jeb 20 stron do przodu ktoś musi jak inni zaniedbują :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wszystkim :> ktoś musi jak inni zaniedbują dokładnie
A-rek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 zobaczcie ostatnia fotke :> http://otomoto.pl/mercedes-benz-e-320-panorama-super-stan-hit-dnia-C15348961.html
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 była twarda, ale potem tylko :sick3: ogólnie to w rodzinie sami abstynęci nie było z kim wypić, zresztą ja też najlepszy nie jestem 1 piwko na tydzień O no to jak abstynenci, to już im się chwali :> A 1 piwko na tydzień, moim skromnym zdaniem, całkowicie wystarcza A moim skromnym zdaniem tak 1 piwko na godzinę-wieczorkiem przy kompie,na forum
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 zobaczcie ostatnia fotke :> http://otomoto.pl/mercedes-benz-e-320-panorama-super-stan-hit-dnia-C15348961.html ociec rydzyk wysiedział tylną kanapę za pasażerem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:29_________________________________________________ A moim skromnym zdaniem tak 1 piwko na godzinę-wieczorkiem przy kompie,na forum ja preferuję dobry sex niż pifko
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 U mnie cierpliwości praktycznie brak... tylko w rzadkich niezwykle sytuacjach jak sobie coś postanowię... ale to też nie w każdej. Muszę się zaprzeć jak osioł i wtedy daję radę To pewnie całkiem pokaźną kolekcję tych modeli masz... To w związku z tym jedziesz do sanatorium? Namęczysz się biedaku Tam to dopiero się Chłopak popsuje-alkohol,tłum kobiet -masakra :evil:
A-rek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 Takie coś Panowie, będę zamawiać jak co jaki koszt :?: max 130zł ale ile konkretnie, to jeszcze do końca pewny nie jestem to daj znac jak juz bedziesz wiedzial na 100% na allegro jest taka sama ale kapke drozsza
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 zobaczcie ostatnia fotke :> http://otomoto.pl/mercedes-benz-e-320-panorama-super-stan-hit-dnia-C15348961.html ociec rydzyk wysiedział tylną kanapę za pasażerem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:29_________________________________________________ A moim skromnym zdaniem tak 1 piwko na godzinę-wieczorkiem przy kompie,na forum ja preferuję dobry sex niż pifko 350 tysi w benie nawalili, no tak trza było moherów odwiedzać po co oszczędzać na autach jak moherowe emeryturki tankują, żal
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 to daj znac jak juz bedziesz wiedzial na 100% ok Tam to dopiero się Chłopak popsuje-alkohol,tłum kobiet -masakra same 60letnie mega d*py :sick3: zobaczcie ostatnia fotke http://otomoto.pl/mercedes-benz-e-320-panorama-super-stan-hit-dnia-C15348961.html ociec rydzyk wysiedział tylną kanapę za pasażerem a widzieliście ten kolor szary metalik
wrzosu Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 czy moge czuc sie zaporszony na sobote? i drugie pytanie czy ktorys z kolegow posiada vag tacho?
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 niech nam mohery lepiej na rezanie dają, zrobią większy pożytek
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 350 tysi w benie nawalili, no tak trza było moherów odwiedzać co się tak wpieniasz przecie to nie Twoja kasa :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:42_________________________________________________ czy moge czuc sie zaporszony na sobote? i drugie pytanie czy ktorys z kolegow posiada vag tacho? :hi:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:42_________________________________________________czy ktorys z kolegow posiada vag tacho? na pewno nie na pierwszej wizycie
A-rek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 czy moge czuc sie zaporszony na sobote? i drugie pytanie czy ktorys z kolegow posiada vag tacho? Wrzosu ja cię już w zeszłym roku zapraszałem na spota wiec wpadaj śmiało
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 czy moge czuc sie zaporszony na sobote? i drugie pytanie czy ktorys z kolegow posiada vag tacho? pewnie do nas może wpaść każdy u nas zawsze rodzinna atmosfera, kulturalni, inteligentni pełni dobrego humoru ludzie lubiący sobie pociągnąć Krupnika od czasu do czasu albo częściej [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:44_________________________________________________ 350 tysi w benie nawalili, no tak trza było moherów odwiedzać co się tak wpieniasz przecie to nie Twoja kasa :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:42_________________________________________________ czy moge czuc sie zaporszony na sobote? i drugie pytanie czy ktorys z kolegow posiada vag tacho? :hi:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 16:42_________________________________________________czy ktorys z kolegow posiada vag tacho? na pewno nie na pierwszej wizycie nie wpieniam się ale dla mnie to po prostu żal i tyle
Rekomendowane odpowiedzi