Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja się nadal nie mogę nadziwić że do tej pory nie ma VARu w Europie i niektórych ligach jak np. angielska. Wiem, że to jest system jeszcze nie idealny, ale napewno lepiej go mieć niż pozwalać na takie jaja jak w/w w komentarzu, albo gol Lamparda przeciwko Niemcom lub ręka Henry przeciw Irlandii, to jest po prostu brak respektu dla fanów kopanej i chęć/możliwość wypaczania przez np. UEFA. Nie ma to nic w wspólnego z duchem gry i pięknem futbolu, pomyłka sędziego ok, ale nie w takich sytuacjach. Podzielacie moją opinie czy ktoś uważa, że VAR to zło? Bo dla mnie nie ma nawet jednego powodu dla którego VARu miałoby nie być. 
Nie ma varu bo nie zawsze wygrać może lepszy ;) czy też czasem trzeba komus pomóc. Za duża kasa w grze. To takie moje przemyslenia
  • Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie oglądam, ale liczę na to że Wigan wygra i przejdzie dalej

a potem trafi na MU

i też wygra :)

i będzie mieć obydwa menczestery ustrzelone w sezonie :decayed:

Opublikowano
nie oglądam, ale liczę na to że Wigan wygra i przejdzie dalej
a potem trafi na MU
i też wygra [emoji4]
i będzie mieć obydwa menczestery ustrzelone w sezonie :decayed:
Odpadli
Opublikowano

"Bayern potwierdził jednocześnie informację, że pozyskaniem Lewandowskiego, który ma kontrakt z Bawarczykami ważny do lata 2021 roku, zainteresowany jest Manchester United. Nie wymieniał z kolei w tym wypadku Realu Madryt. " takie tam wyczytane na Onecie.

Opublikowano

Kibicujemy dzisiaj?

Opublikowano

Pasuje zobaczyć

Wysłane z S8

Opublikowano

3ką z tyłu, może być ciekawie ?

Opublikowano

VAR

Opublikowano

Hmmmm
No i jak?

Opublikowano

Piłka nożna, gol którego nie ma, karny którego nie było ?

Opublikowano
10 godzin temu, Kris1909 napisał:

Piłka nożna, gol którego nie ma, karny którego nie było ?

To już zaczyna męczyć, a tlunaczenie że to piękno takiego sportu..... Pierd.... nie :)

Opublikowano

jak na moje - wielce dyskusyjny zawodnik

Opublikowano

Moim zdaniem w kadrze gorzej niż w Napoli, chociaż tam często gra z ławki, ale umie rozruszać towarzystwo, niezły technicznie, potrafi dobrze dograć, gole to rzadkość, ogólnie najlepiej gra w środku pola, im bliżej do bramki tym gorzej. 

Opublikowano (edytowane)

U Zielińskiego jest coś nie tak z głową, bo poza tym to chłopak ma konkretne papiery na granie. Technicznie to takiego Lewego nakrywa czapką. Obie nogi, przegląd pola, szybkie myślenie, ostatnie podanie, tylko to wszystko jak krew w piach bo na boisku pokazuje z tego 20%. Ja myślę, że on potrzebuje klubu, gdzie będzie sam kierował grą i pruł po 90 minut co kolejkę, bo takie ogony i to jeszcze przy Hamsiku, gdzie robi za uzupełnienie, źle na niego wpływają. On musi wreszcie zacząć brać ciężar gry na siebie, a w Napoli tego miał nie będzie. A potem to wszystko się przekłada na reprę.

Ja natomiast nie trawię Linettego. Zieliński gra poniżej oczekiwań, ale przynajmniej parę razy w meczu ma te swoje przebłyski i bądź co bądź miał w eliminacjach chyba z 6 asyst, a Linetty to ani gry, ani liczb. Snuje się po tym boisku bez celu. Nie wiem, może to wina Nawałki, że tak go ustawia, ale serio wolę Krychę w obecnej formie, bo przynajmniej go widać. 

Edytowane przez Yuri22
Opublikowano

No to siadamy w fotelu i oglądamy

Opublikowano

Ja bym dał grać Milikowi w tych dwóch meczach. 

Opublikowano

A z 3ką z tyłu na MŚ to Nas nie widzę 

Opublikowano

I jak wrażenia? [emoji6]

Opublikowano

Dno.