Frimuś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 wstaw wode na czjnik napijemy sie po melisce
Kosa-00 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 jak mozna było to przegrac ruskie duzo lepsi.kondycha ich wykonczyła stawialem na 2:1 dla polski i mnie rozczarowali
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 wstaw wode na czjnik napijemy sie po melisce :polew::polew:
Kosa-00 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 dwie najgorsze druzyny z grupy wychodza no jaja
Tomeks Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 ide wypalić tytoń na cześć Tytonia,tylko on nie zawiódł
?uki1984 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Przykre no ale Czesi okazali się lepsi:kwasny: Przynajmniej mieli szanse i trzeba im podziękować bo i tak najlepsza Polska drużyna do tej pory tylko szkoda że nie na tyle silna żeby wygrywać Dziękujemy Polacy za wielkie emocje i grę
pastaldo Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 A ja niestety byłem pewny że nasi zj***ą coś i nie wyjdą. To ostatnie patałachy którzy biegają tylko po to by biegać bo bez żadnych szans na wyjście. Jaki trener taka reprezentacja. Choć z drugiej strony to kogo on miał wybrać, same podrzędne piłkarzyny.
Rafi78 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 grunt, że ruscy jadą do domu jakoś lepiej na sercu się robi
miszka Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Kurcze mogliśmy mieć wszystko i nie mamy nic (((( kurcze aż mi sie chce ryczeć , nie wiem czy to alkohol czy co ... Podziękujmy naszym chłopakom za te leprze chwile bo i tak dużo z siebie dali , może dzisiaj nie do końca no ale taki jest sport .... zdrowie za nich
cougarr2 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 to jest turniej i wszystko jest możliwe, dobrze że "sowieci" w dupe dzisiaj od rana PES 11 grałem i za nic nie dało się Czechom wjeba............... ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- żonka mnie pociesza jak chłopca, któremu lizaka zabrali ((
Frimuś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Przykre no ale Czesi okazali się lepsi:kwasny:A gowno prawda nie byli odnas lepsi tylko my jestesmy dziwna druzyna. jesli od samego poczatku wywieramy atak na czechow i raz za razem tzn. JAK SIE CHCE TO SIE DA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurw ale jestem wsciekly!!!!!!!!
pastaldo Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 niestety polska mentalność, jak nie wyjdzie to zawsze jest milion usprawiedliwień jedyne co nam wychodzi to refren "NIC SIĘ NIE STAŁO, POLACY NIC SIE NIE STAŁO":naughty: aż sie żal robi jak sie ogląda:kwasny:
tomasz_gti Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 A ja niestety byłem pewny że nasi zj***ą coś i nie wyjdą. To ostatnie patałachy którzy biegają tylko po to by biegać bo bez żadnych szans na wyjście. Jaki trener taka reprezentacja. Choć z drugiej strony to kogo on miał wybrać, same podrzędne piłkarzyny. dokładnie, szkoda zdrowia dla takich patałachów tak kibicowałem , tak wierzyłem ze sie uda jak wiekszosc kibiców i co???:wallbash: jak zwykle to samo
Kosa-00 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 łapana druzyna i tyle nie ma szkolenia od podstaw i nigdy nie bedzie duzyny nie szkolimy mlodziezy i tyle u mnie stadion krzakami zarasta.zreszta o czym tu mowic dzieciakom przed blokiem stare baby nie pozwalaja grac bo trawa rosnie. a tak sie gwiazdy rodza długo długo jeszcze polska bedzie w tyle
miszka Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Prawda jest taka że jakby te mistrzostwa niebyły w Polsce to nawet byśmy w tych mistrzostwach nie zagrali
tomasz_gti Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Prawda jest taka że jakby te mistrzostwa niebyły w Polsce to nawet byśmy w tych mistrzostwach nie zagrali i tu racja:facepalm:
Frimuś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Prawda jest taka że jakby te mistrzostwa niebyły w Polsce to nawet byśmy w tych mistrzostwach nie zagrali Nie zdziwił by sie.
miszka Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/577514_10150970025174644_1886450443_n.jpg :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi