David Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 no UTD moze przegrac mistrzostwo wlasnie przez slaba obrone,nie za kazdym razem uda sie strzelic bramke wiecej,a to ogolnie wstyd zeby taka druzyna jak Reading wbila Man U 3 gole... Juve wczoraj na spokonie 3-0 ale w srode wazniejszy mecz o awans w LM
jarko Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 Kurcze, Ruch taki słabiutki czy Legia taka mocna... ?
julo23 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Legia idzie na mistrza. Ameryki nie odkryłem ale powtarzam to już po kilku kolejkach ligi. W tym roku im się już uda. Cudów raczej nie bedzie.
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Kurcze, Ruch taki słabiutki czy Legia taka mocna... ? z powodu rodzinnej imprezy nie mogłem oglądać
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ruch słaby strasznie a Legia grała to co lubi... Kosecki się dobrze rozwija i ma z kim pograć.
jarko Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 Kurcze, Ruch taki słabiutki czy Legia taka mocna... ? z powodu rodzinnej imprezy nie mogłem oglądać
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Kurcze, Ruch taki słabiutki czy Legia taka mocna... ? z powodu rodzinnej imprezy nie mogłem oglądać takie życie śledziłem tylko wynik na komórce
swiezak84 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 legia grala tak sobie, za to kosecki wymiata a ruch nawet jednej akcji nie mial. a sedzia jakis dziwny byl bez kitu, kilka razy bylo zagranie reka legionistow a ten nic. i te faule tez z d*py odgwizdywal... kibicow malo, cala zyleta pusta i chociaz temp niby 0 stopni to jakos zmarzłem. niestety autem bylem i nie moglem sie przed meczem "rozgrzac"
Matek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Górnik po raz kolejny rozbija Wisłe.. Oj mają na nich sposób Ogólnie ciekawy piłkarski weekend za nami, ale wczoraj pierwszy raz chyba oglądałem cały mecz Serie A i NIGDY WIĘCEJ. Inter - Palermo, pięc razy zasypiałem i sie budziłem.. Ale ten Inter jest słaby, dramat. Życzę Juve wygrania ligi.
David Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Górnik po raz kolejny rozbija Wisłe.. Oj mają na nich sposób Ogólnie ciekawy piłkarski weekend za nami, ale wczoraj pierwszy raz chyba oglądałem cały mecz Serie A i NIGDY WIĘCEJ. Inter - Palermo, pięc razy zasypiałem i sie budziłem.. Ale ten Inter jest słaby, dramat. Życzę Juve wygrania ligi. trafiles najgorszy mecz kolejki,Inter gra straszny piach
Matek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 To był w ogóle najgorszy moment, byłem konkretnie skacowany także no Za nami wtorkowe mecze Ligi Mistrzów, jak tam wrażenia?
David Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 jestem zadowolony,odpadly "arabskie" i "petrodolarowe" zespoly - City i Zenit,jeszcze licze ze dzisiaj Chelsea sie pozegna
Skyliner89 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Mecz o wszystko Szachtar - JUVE. Oby JUVE wygrało . Chelsea z Benitezem może zaskoczyć
David Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 mi wystarczy zeby Juve zremisowalo no to od 20.45 czeka mnie troche stesu
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 I co taka cisza? Wiadomo już co z Messim?
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 I co taka cisza? Wiadomo już co z Messim? stłuczone kolano brawo Celtik i Galata
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Właśnie słyszałem. To dobrze bo szkoda by było jakby mu się coś stało. Niepotrzebnie chciał już dziś pobić rekord tych strzelonych bramek.
stanley Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 I co taka cisza? Wiadomo już co z Messim? zabili go i uciekł
Rekomendowane odpowiedzi