danielo Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Teraz żałuje, ze to oglądałem,Mogłem sobie rodzinke.pl z żoną obejrzeć To już nawet moda na sukces jest ciekawsza
aborygen Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Panowie ważne że Komorowski i Tusk dobrze się bawili a wy się podniecacie trzeba było na rodzinkę przełączyć i spoko
Dumel Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Panowie ważne że Komorowski i Tusk dobrze się bawili a wy się podniecacietrzeba było na rodzinkę przełączyć i spoko Nie no kolego lepiej zeby Kaczor ze swoim kotem zasiadl na trybunach.. pfff idac twoim i Kaczora tokiem myslenia.. dzisiejszy wynik to oczywiscie wina Tuska... :facepalm: a wracajac do gry naszch to.. mialo byc pieknie jak nigdy a bylo chu... jak zawsze..
Skyliner89 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Obrony kur nie ma... Im się k**wa nie chce grać jak mają grać w barwach Narodowych... Powoływać tylko tych, którym się chce... Ci co olewają to odsunąć od reprezentacji... . Tyle...
pepik Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Obrona grała jakby pierwszy raz wyszli na boisko, Ukraincy w pierwszej połowie oddali 4 strzały i strzelili 3 bramki . Obiektywnie trzeba powiedzieć, że od 10 min do 35 graliśmy dobrze, cały czas na połowie Ukrainy, dużo strzałów, stałe fragmenty gry. Szkoda tylko, że stać nas na 20 min dobrej gry a to napewno za mało żeby awansować. Na drugą połowę mogli wcale nie wychodzić, tego się nie dało oglądać, jeden strzał obrażonego Obraniaka, oczywiście w bramkarza Ukrainy. Taktyka moim zdaniem też była do d*py, k*rwica mnie brała jak mieli wolnego na 30-35 m przed bramką Ukrainy, nie wrzucali piłki w pole karne tylko grali w poprzek boiska bo przecież są mistrzami ataku pozycyjnego. Ciekawe czy z San Marino wygrają? Pewnie będzie męka do ostatniej minuty.
chudy13101980 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Nic się nie stało,Polacy nic się nie stało,nic się nie stało.................../...................
Marko42 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Ten mecz to kompletna żenada :facepalm: aż obawy biorą co do meczu z San Marino
Damian Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Nic się nie stało,Polacy nic się nie stało,nic się nie stało.................../................... Jeszcze raz to usłysze i się zerzygam
Kamyk Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 nieźle to wyglądało, trzeba przyznać, przepraszać i sypać głowę popiołem to oni potrafią .... 2+2=3, czyli kwadratura polskiej piłki Nie tylko ambicja i jeżdżenie na d*pach Polacy, daliście ciała. Wszyscy
Marko42 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Powinni kary płacić za takie granie! to już dawno dawno byli by bez grosza :polew:
Skyliner89 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Pierwsze punkty San Marino zdobędzie... z Nami . Szkoda, że Leo wyrzucili. Za niego Polska grała fajną piłkę. Już ligowcy sobie lepiej radzili w Reprezentacji niż "gwiazdki" lig zachodnich. Szkoda się wkur na takich patałachów...
badboy Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Pierwsze punkty San Marino zdobędzie... z Nami .Szkoda, że Leo wyrzucili. Za niego Polska grała fajną piłkę. Już ligowcy sobie lepiej radzili w Reprezentacji niż "gwiazdki" lig zachodnich. Szkoda się wkur na takich patałachów... jeśli można jeszcze w cokolwiek wierzyć, to jedynie sprowadzenie jakiegoś uznanego zagranicznego trenera może cokolwiek zmienić.
danielo Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Ciekawe kto chciałby sobie renome popsuć
Kamyk Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 kiedyś czytałem wywiad z Muńkiem zarzekał się że nigdy nie spojrzy na mecz naszej repry aż tu nagle - 2:0 z Portugalią i co zrobisz, no co ??
Skyliner89 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 To był piękny mecz . Mam go na DVD . Polska mogła wygrać wyżej niż 2:1 .
Sqizzy Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 zaraz Cafe Futbol zobaczymy co będą gadać o reprezentacji ---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:00 ---------- Borek wkurwiony.............. :grin::grin:
Damian Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Ciekawe kto chciałby sobie renome popsuć Przed Euro kandydował Xavier Aguirre i kto wie jak to wszystko by się potoczyło gdyby jego wybrali. No ale polski trener najlepszy
Marko42 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 To był piękny mecz . Mam go na DVD . Polska mogła wygrać wyżej niż 2:1 . niestety to buło dawno i nieprawda taki cud patrząc po tym co pokazują długo się nie powtórzy raz na dekadę coś im wyjdzie a my się podniecamy - nastąpił przełom PYTAM SIĘ W CZYM ?
Rekomendowane odpowiedzi