jarko Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 Co do tej zawodowej kariery tych 2 grajków, to ciekawe jest to, że grają w 5 lidze włoskiej i są zawodowcami? Tzn. żyją z piłki, z gry w 5 lidze?U nas grając w 5 lidze, musisz tyrać na budowie po 12 godz, żeby jakoś tam żyć. Kompletna bzdura kolego... Nawet w A klasie mając jakieś nazwisko znane w regionie załapiesz sie do drużyny walczącej o awans gdzie spokojnie tysiaka zarobisz grając jako AMATOR ( bez treningów w tygodniu, w wekand jeden mecz )... Profesjonaliści z wyższych lig mają znacznie lepsze pieniądze...
Wihajster Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 20min meczu i jeszcze bramki nasi nie strzelili
Pawlo 2004 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Parodia meczu, na podwórku 15 lat temu lepsze akcje robiliśmy z kumplami
dio Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Mi z tego całego meczu najbardziej podoba się flaga Tomaszów Lubelski :-)
shakal Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Przyjęcia, podania w wykonaniu naszej reprezentacji ta naprawdę słaby punkt i wiedząc że grają statystycznie ze słabszym rywalem co niektórych ponosi fantazja i myślą że są wirtuozami w dziedzinie dryblingu
Marko42 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 kopanina kopanina byle do przodu żadnej składnej porządnej akcji jakiegoś przemyślanego rozegrania z takim przeciwnikiem to parodia piłki :facepalm:
Chuck Norris Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Parodia meczu, na podwórku 15 lat temu lepsze akcje robiliśmy z kumplami Koło chaty mam orlika i lepiej tam sobie chłopaki grają . Porażka totalna, sport narodowy hahaha...
Kamyk Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 pany oglądam Francja Hiszpania nerwy mniejsze, a piłka lepsza przełączcie, choćby na TF1
Skyliner89 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Akurat nie oglądałem tych pseudo kopaczy... Szkoda się wkur....
swiezak84 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 ja tylko pierwsza polowe widziałem.... dno totalne, a lewy o mały włos karnego by nie strzelił... masakra jakaś. dobrze ze nie mamy w grupie hiszpanów bo zrobiliby naszym jesien średniowiecza....
jarko Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Opublikowano 27 Marca 2013 Wiadomo że nie lubimy bardzo ataku pozycyjnego i widać to było dzisiaj bardzo dobrze... Kompletny brak pomysłu na rozmontowanie defensywy rywala... A to że nie potrafimy dokładnie zagrać, przyjąć, zagrać z klepki czy też dryblować to żadna nowość...
Bieniek Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 A mi tam sie podobalo. Wypilismy sporo piwek,ponabijalismy sie z naszych, smiechu od groma. Czy moglbyc bardziej udany wieczor??:decayed:
Marko42 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Wczorajszy mecz pokazał wielką wielką nieudolność naszych patafianów szok,parodia piłki,brak słów :facepalm:
pepik Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Co do tej zawodowej kariery tych 2 grajków, to ciekawe jest to, że grają w 5 lidze włoskiej i są zawodowcami? Tzn. żyją z piłki, z gry w 5 lidze?U nas grając w 5 lidze, musisz tyrać na budowie po 12 godz, żeby jakoś tam żyć. Kompletna bzdura kolego... Nawet w A klasie mając jakieś nazwisko znane w regionie załapiesz sie do drużyny walczącej o awans gdzie spokojnie tysiaka zarobisz grając jako AMATOR ( bez treningów w tygodniu, w wekand jeden mecz )... Profesjonaliści z wyższych lig mają znacznie lepsze pieniądze... Pisałem, z własnych obserwacji w moim powiecie. Jedynym źródłem utrzymania klubów jest kasa z budżetu gminy ok. 10 tys. na sezon co ledwo starcza na opłacenie sędziów i wyjazdów na mecz. Chłopcy, którzy prezentują dobry poziom jak na tutejszą "A" klasę chcąc dorobić do studiów muszą ścinać szparagi albo zrywać truskawki w Niemczech. Zabił syna, bo Polska przegrała z Ukrainą
jarko Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Opublikowano 27 Marca 2013 Co do tej zawodowej kariery tych 2 grajków, to ciekawe jest to, że grają w 5 lidze włoskiej i są zawodowcami? Tzn. żyją z piłki, z gry w 5 lidze?U nas grając w 5 lidze, musisz tyrać na budowie po 12 godz, żeby jakoś tam żyć. Kompletna bzdura kolego... Nawet w A klasie mając jakieś nazwisko znane w regionie załapiesz sie do drużyny walczącej o awans gdzie spokojnie tysiaka zarobisz grając jako AMATOR ( bez treningów w tygodniu, w wekand jeden mecz )... Profesjonaliści z wyższych lig mają znacznie lepsze pieniądze... Pisałem, z własnych obserwacji w moim powiecie. Jedynym źródłem utrzymania klubów jest kasa z budżetu gminy ok. 10 tys. na sezon co ledwo starcza na opłacenie sędziów i wyjazdów na mecz. Chłopcy, którzy prezentują dobry poziom jak na tutejszą "A" klasę chcąc dorobić do studiów muszą ścinać szparagi albo zrywać truskawki w Niemczech. Nie no jasne że zależy od regionu i gminy.. U Nas A klasa to jest siódma liga a kluby od gmin ( poza Krakowem ) dostają często po min. 100tyś. na sezon na działalność klubową. Wiadomo też że na tym poziomie rozgrywkowym to piłkę jako hobby powinno się traktować. No bo co taki "piłkarz" robi całymi dniami i za co ma brać konkretny hajs skoro w piłkę kopać porządnie nie potrafi ?
Damian Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Twarowski I Nahorny znów sobie jaja robią:grin:
Rekomendowane odpowiedzi