Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu dzisiejszym zmarł Jerzy Wyrobek :kwasny:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Co do tej zawodowej kariery tych 2 grajków, to ciekawe jest to, że grają w 5 lidze włoskiej i są zawodowcami? Tzn. żyją z piłki, z gry w 5 lidze?U nas grając w 5 lidze, musisz tyrać na budowie po 12 godz, żeby jakoś tam żyć.

Kompletna bzdura kolego... Nawet w A klasie mając jakieś nazwisko znane w regionie załapiesz sie do drużyny walczącej o awans gdzie spokojnie tysiaka zarobisz grając jako AMATOR ( bez treningów w tygodniu, w wekand jeden mecz )... Profesjonaliści z wyższych lig mają znacznie lepsze pieniądze...

Opublikowano

20min meczu i jeszcze bramki nasi nie strzelili :facepalm:

Opublikowano

Parodia meczu, na podwórku 15 lat temu lepsze akcje robiliśmy z kumplami :decayed:

Opublikowano

Mi z tego całego meczu najbardziej podoba się flaga Tomaszów Lubelski :-)

Opublikowano

Przyjęcia, podania w wykonaniu naszej reprezentacji ta naprawdę słaby punkt i wiedząc że grają statystycznie ze słabszym rywalem co niektórych ponosi fantazja i myślą że są wirtuozami w dziedzinie dryblingu :facepalm:

Opublikowano

kopanina kopanina byle do przodu żadnej składnej porządnej akcji jakiegoś przemyślanego rozegrania

z takim przeciwnikiem to parodia piłki :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
Parodia meczu, na podwórku 15 lat temu lepsze akcje robiliśmy z kumplami :decayed:

Koło chaty mam orlika i lepiej tam sobie chłopaki grają :decayed:. Porażka totalna, sport narodowy hahaha... :kox:

Opublikowano

pany

oglądam Francja Hiszpania

nerwy mniejsze, a piłka lepsza

przełączcie, choćby na TF1

:whistling:

Opublikowano
:good: orange sport również
Opublikowano

Akurat nie oglądałem tych pseudo kopaczy... Szkoda się wkur....

Opublikowano

ja tylko pierwsza polowe widziałem.... dno totalne, a lewy o mały włos karnego by nie strzelił... masakra jakaś. dobrze ze nie mamy w grupie hiszpanów bo zrobiliby naszym jesien średniowiecza....

Opublikowano

Wiadomo że nie lubimy bardzo ataku pozycyjnego i widać to było dzisiaj bardzo dobrze... Kompletny brak pomysłu na rozmontowanie defensywy rywala... A to że nie potrafimy dokładnie zagrać, przyjąć, zagrać z klepki czy też dryblować to żadna nowość...

Opublikowano

A mi tam sie podobalo.

Wypilismy sporo piwek,ponabijalismy sie z naszych, smiechu od groma.

Czy moglbyc bardziej udany wieczor??:decayed::decayed:

Opublikowano

Ile było?

Opublikowano
Co do tej zawodowej kariery tych 2 grajków, to ciekawe jest to, że grają w 5 lidze włoskiej i są zawodowcami? Tzn. żyją z piłki, z gry w 5 lidze?U nas grając w 5 lidze, musisz tyrać na budowie po 12 godz, żeby jakoś tam żyć.

Kompletna bzdura kolego... Nawet w A klasie mając jakieś nazwisko znane w regionie załapiesz sie do drużyny walczącej o awans gdzie spokojnie tysiaka zarobisz grając jako AMATOR ( bez treningów w tygodniu, w wekand jeden mecz )... Profesjonaliści z wyższych lig mają znacznie lepsze pieniądze...

Pisałem, z własnych obserwacji w moim powiecie. Jedynym źródłem utrzymania klubów jest kasa z budżetu gminy ok. 10 tys. na sezon co ledwo starcza na opłacenie sędziów i wyjazdów na mecz. Chłopcy, którzy prezentują dobry poziom jak na tutejszą "A" klasę chcąc dorobić do studiów muszą ścinać szparagi albo zrywać truskawki w Niemczech.

Zabił syna, bo Polska przegrała z Ukrainą

Opublikowano

Pisałem, z własnych obserwacji w moim powiecie. Jedynym źródłem utrzymania klubów jest kasa z budżetu gminy ok. 10 tys. na sezon co ledwo starcza na opłacenie sędziów i wyjazdów na mecz. Chłopcy, którzy prezentują dobry poziom jak na tutejszą "A" klasę chcąc dorobić do studiów muszą ścinać szparagi albo zrywać truskawki w Niemczech.

Nie no jasne że zależy od regionu i gminy.. U Nas A klasa to jest siódma liga a kluby od gmin ( poza Krakowem ) dostają często po min. 100tyś. na sezon na działalność klubową. Wiadomo też że na tym poziomie rozgrywkowym to piłkę jako hobby powinno się traktować. No bo co taki "piłkarz" robi całymi dniami i za co ma brać konkretny hajs skoro w piłkę kopać porządnie nie potrafi ?

Opublikowano

Twarowski I Nahorny znów sobie jaja robią:decayed::grin::grin: