Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj było losowanie terminarza EPL

no MU nieźle sezon zaczyna

w pierwszych 5 meczach mają Chelsea z Jose, MC z Pellegrinim, no i na dokładkę ukochany Liverpool :decayed:

Moyes idzie na głęboką wodę, że tak powiem

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
dzisiaj było losowanie terminarza EPL

no MU nieźle sezon zaczyna

w pierwszych 5 meczach mają Chelsea z Jose, MC z Pellegrinim, no i na dokładkę ukochany Liverpool :decayed:

Moyes idzie na głęboką wodę, że tak powiem

:kox:

jak zawsze wszystkim wymienionym wyżej zespołom, kibice będą się przyglądać, tym bardziej, że tyle zmian :wink:

Opublikowano

A póki co monotonne okno transferowe.

Ciekawe gdzie będzie grał Lewandowski?

Chodzą plotki że w M jak Miłość :grin:

Opublikowano

Bardzo dobrze, czas na młodych. Buras na boisko !!!

Opublikowano

:kox:

jak zawsze wszystkim wymienionym wyżej zespołom, kibice będą się przyglądać, tym bardziej, że tyle zmian :wink:

Stan, sorry, ale to jest EPL

przyglądać to się wiesz, można sobie w lustrze, albo wieży Eiffla

tu się krzyczy do telewizora i wqrwia na te czy inne decyzje sędziowskie

wybacz stary, ale ja się PRZYGLĄDAĆ nie zamierzam...... :wink:

Opublikowano

Bardzo dobrze. Jak na Nasz aktualny poziom odbudowywania klubu od ZERA to i tak pierwszy raz udało Nam się zagrać trzy rundy w tych rozgrywkach. Pomijając już iż przez długą zimę puchar musieliśmy grać w poniedziałek ( ligę w sobotę i środę ). 3 mecze w 5 dni... Dwa pozostałe wyjazdy wygrane kolejno 2-0 i 4-0.

Słabo kolego, ale ciekawe czy wiesz czemu się upominam o Burasa na boisko poza tym że jest wychowankiem Hutnika ? :naughty:

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

+1 :decayed:

Milcz Bąku :decayed:

Opublikowano

Bardzo dobrze. Jak na Nasz aktualny poziom odbudowywania klubu od ZERA to i tak pierwszy raz udało Nam się zagrać trzy rundy w tych rozgrywkach. Pomijając już iż przez długą zimę puchar musieliśmy grać w poniedziałek ( ligę w sobotę i środę ). 3 mecze w 5 dni... Dwa pozostałe wyjazdy wygrane kolejno 2-0 i 4-0.

Słabo kolego, ale ciekawe czy wiesz czemu się upominam o Burasa na boisko poza tym że jest wychowankiem Hutnika ? :naughty:

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

+1 :decayed:

Milcz Bąku :decayed:

Dlatego, że jest młody, utalentowany? :eusathink:

Opublikowano

Młody jest, nie da się ukryć. A co z jego talentu po roku bez gry u Was zostało to nie wiem...

Opublikowano

Pep od dzisiaj w Bayernie, oby udało mu się podtrzymać zapoczątkowaną przez Juppa zwycięską erę :decayed:

Opublikowano
Pep od dzisiaj w Bayernie, oby udało mu się podtrzymać zapoczątkowaną przez Juppa zwycięską erę :decayed:

Dokładnie :kox: Zapowiada się ciekawy sezon :naughty:

Opublikowano

to będzie FASCYNUJĄCY sezon ..... :naughty:

Opublikowano
Mierdy zakontraktowały Ancelottiego. Kolejny dobry trener, który będzie musiał oglądać plecy Barcelony na każdym froncie :decayed:

:grin::grin::grin::grin::grin:

btw. jeśli chodzi o Guardiole w Bayernie

Życzę mu powodzenia w Monachium i myslę, że coś napewno zdziała. Najbardziej współczuję BVB w meczach z Bayernem bo napewno Pep będzie się nia nich podwójnie motywował.

Ale wg. mnie Guardiola ma jeden problem o którym jakiś czas temu pisał m.in. Graham Hunter - mianowicie chłopak nie lubi presji a co jakiś czas temu powiedział Jurgen Klopp???

"będę dla Guardioli tym kim był dla mniego w Hiszpanii Mourinho"

Będzie ciekawnie:banan:

Opublikowano

No według mnie Klopp takiej charyzmy nie ma jak Mou, ale dobra.. Guardiola za dużo w FCB nie pozmienia, pomimo niesamowicie mocną kadrą ja im w tym sezonie nie wróże sukcesu i mówię to w 100 % serio. Ta maszynka sie musi zaciąć, to może być ten sezon.. Słyszeliscie o plotkach, ze Cavani do Manchesteru idzie?

Opublikowano

A dla mnie Pep jeszcze nie jest trenerem z gornej polki....

Opublikowano
A dla mnie Pep jeszcze nie jest trenerem z gornej polki....

Por que?

Cavani podobno w Chelsea :decayed: