Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak tam Fanti, nie wybierasz się na testy na R22. Dyzma wszystkich chętnych bierze :decayed:

heh nie dogadałbym się z nim bo włada niepoprawną polszczyzną :decayed::grin: sam przecież o tym dobrze wiesz :wink:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Atletico Madryt zrobiło niezły interes na Villi. 2.1mln

:facepalm:

Opublikowano

To nie ciekawie. Standardy bezpieczeństwa lotnictwa w Rosji to trzeci świat pod względem Europy i USA... :facepalm:

Opublikowano

Wrzuciłem pierwszy zestaw w typerze :wink:

Opublikowano
Wrzuciłem pierwszy zestaw w typerze :wink:

pochwal się jaki :wink:

Opublikowano

Thiago w Bayernie :whistling: Zamienił Iniestę, Xaviego, Cesca na Bastiana, Kroosa, Goetze, Mullera, Riberyego itd... :decayed:

Opublikowano
Thiago w Bayernie :whistling: Zamienił Iniestę, Xaviego, Cesca na Bastiana, Kroosa, Goetze, Mullera, Riberyego itd... :decayed:

trochę zły jestem ...

miał być na Old Trafford podobno

mógł się nadać, trzeba środek wzmocnić, teraz szczególnie

Opublikowano

Jovetic podobno w City a Cavani w PSG. Ciekawe gdzie pójdzie Ibra? Do Chelsea?

Opublikowano

Realu ?

Opublikowano

Zostanie w PSG.. Dla niego zawsze sie miejsce tam znajdzie :wink: Skorupski w Romie, według mnie dobry ruch działaczy Górnika.. Hajs sie zgadza

Opublikowano
Zostanie w PSG.. Dla niego zawsze sie miejsce tam znajdzie :wink: Skorupski w Romie, według mnie dobry ruch działaczy Górnika.. Hajs sie zgadza

oj nie wiem

Ibra ma chory poziom ambicji - wszystko musi się skupiać na nim

dlatego może być różnie

zdaje sobie sprawę, że w takim Realu gwiazdorzyć mu za bardzo nie dadzą, więc szczerze jestem ciekaw, co zrobi .....

Opublikowano

... :facepalm::facepalm: nie przepadam za legią ale dziś im kibicuje bo w końcu są jedyną polską drużyną która może coś w tym roku ugrać w europie.. ale jak na razie gra legii nie napawa optymizmem to jest dopiero pierwsza runda pewnie ją wygrają w dwu meczu ale co będzie dalej.. :kwasny:

Opublikowano

No i 3-1 choc gra nie zachwyca. Fanem Legii nie jestem, ale życze wszystkim polskim drużynom (poza Piastem :grin:) powodzenia i samych zwyciestw w europejskich pucharach :wink:

Opublikowano

kurcze

choć będzie to mało patriotyczne, kompletnie nie interesuje mnie gra polskich kopaczy w Europie

jeszcze jak Lech mieszał w LE z City i Juventusem to jakoś to wyglądało

ale teraz .... szkoda słów i nerwów :doh:

Opublikowano

Już w weekend rusza nasza kopana :naughty:

Jutro jadę po bilety na Ruch - Lech :kox:

Opublikowano

Stan, Ty idziesz na mecz ? :blink:

---------- Post dopisany at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ----------

kurcze

choć będzie to mało patriotyczne, kompletnie nie interesuje mnie gra polskich kopaczy w Europie

jeszcze jak Lech mieszał w LE z City i Juventusem to jakoś to wyglądało

ale teraz .... szkoda słów i nerwów :doh:

No brzmi mega słabo... To takich lotów wypowiedź jak tu kiedyś ktoś pisał że w pojedynku Polskiej drużyny w pucharach z zagraniczną będzie tą drugą... dopingował...

Ale oczywiście, to wolny kraj i każdy ma prawo do własnego zdania. Można nie lubić Chorwatów, czy też oglądać Polaków jak próbują grać w piłkę.

Jacy obywatele taki kraj :grin: