fantowski Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Jak tam Fanti, nie wybierasz się na testy na R22. Dyzma wszystkich chętnych bierze heh nie dogadałbym się z nim bo włada niepoprawną polszczyzną sam przecież o tym dobrze wiesz
Damian Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Atletico Madryt zrobiło niezły interes na Villi. 2.1mln
Kamyk Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 z deszczu pod rynnę..... Premier League. Aeroflot oficjalnymi liniami lotniczymi Manchesteru United pecunia non olet....
Skyliner89 Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 To nie ciekawie. Standardy bezpieczeństwa lotnictwa w Rosji to trzeci świat pod względem Europy i USA...
fantowski Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Wrzuciłem pierwszy zestaw w typerze pochwal się jaki
stanley Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Wrzuciłem pierwszy zestaw w typerze pochwal się jaki http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/liga-typerow-zapraszamy-zabawy-139085/index33.html#post3668176
fantowski Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Wrzuciłem pierwszy zestaw w typerze pochwal się jaki http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/liga-typerow-zapraszamy-zabawy-139085/index33.html#post3668176
Blachu Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Thiago w Bayernie Zamienił Iniestę, Xaviego, Cesca na Bastiana, Kroosa, Goetze, Mullera, Riberyego itd...
Kamyk Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Thiago w Bayernie Zamienił Iniestę, Xaviego, Cesca na Bastiana, Kroosa, Goetze, Mullera, Riberyego itd... trochę zły jestem ... miał być na Old Trafford podobno mógł się nadać, trzeba środek wzmocnić, teraz szczególnie
Damian Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Jovetic podobno w City a Cavani w PSG. Ciekawe gdzie pójdzie Ibra? Do Chelsea?
Matek Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zostanie w PSG.. Dla niego zawsze sie miejsce tam znajdzie Skorupski w Romie, według mnie dobry ruch działaczy Górnika.. Hajs sie zgadza
Kamyk Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zostanie w PSG.. Dla niego zawsze sie miejsce tam znajdzie Skorupski w Romie, według mnie dobry ruch działaczy Górnika.. Hajs sie zgadza oj nie wiem Ibra ma chory poziom ambicji - wszystko musi się skupiać na nim dlatego może być różnie zdaje sobie sprawę, że w takim Realu gwiazdorzyć mu za bardzo nie dadzą, więc szczerze jestem ciekaw, co zrobi .....
mariuszsmietana Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Kelnerzy - Legia 1:0:drunk: i jak tu sie nie napic:co:
Dumel Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 ... :facepalm: nie przepadam za legią ale dziś im kibicuje bo w końcu są jedyną polską drużyną która może coś w tym roku ugrać w europie.. ale jak na razie gra legii nie napawa optymizmem to jest dopiero pierwsza runda pewnie ją wygrają w dwu meczu ale co będzie dalej..
Matek Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 No i 3-1 choc gra nie zachwyca. Fanem Legii nie jestem, ale życze wszystkim polskim drużynom (poza Piastem ) powodzenia i samych zwyciestw w europejskich pucharach
Kamyk Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 kurcze choć będzie to mało patriotyczne, kompletnie nie interesuje mnie gra polskich kopaczy w Europie jeszcze jak Lech mieszał w LE z City i Juventusem to jakoś to wyglądało ale teraz .... szkoda słów i nerwów
stanley Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Już w weekend rusza nasza kopana Jutro jadę po bilety na Ruch - Lech
jarko Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Opublikowano 18 Lipca 2013 Stan, Ty idziesz na mecz ? ---------- Post dopisany at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ---------- kurczechoć będzie to mało patriotyczne, kompletnie nie interesuje mnie gra polskich kopaczy w Europie jeszcze jak Lech mieszał w LE z City i Juventusem to jakoś to wyglądało ale teraz .... szkoda słów i nerwów No brzmi mega słabo... To takich lotów wypowiedź jak tu kiedyś ktoś pisał że w pojedynku Polskiej drużyny w pucharach z zagraniczną będzie tą drugą... dopingował... Ale oczywiście, to wolny kraj i każdy ma prawo do własnego zdania. Można nie lubić Chorwatów, czy też oglądać Polaków jak próbują grać w piłkę. Jacy obywatele taki kraj
Rekomendowane odpowiedzi