stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ja właśnie wróciłem z meczu Ruch- Zagłębie. I powiem szczerze, że bardzo lubię pooglądać kawał dobrego futbolu ( czyt liga angielska) ale wolę iść na mecz, pooglądac naszych kopaczy, poczuć atmosferę trybun, niż siedzieć w kapciach przed TV
Dumel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ja właśnie wróciłem z meczu Ruch- Zagłębie.I powiem szczerze, że bardzo lubię pooglądać kawał dobrego futbolu ( czyt liga angielska) ale wolę iść na mecz, pooglądac naszych kopaczy, poczuć atmosferę trybun, niż siedzieć w kapciach przed TV Ja zdecydowanie też.. może na boisku w ekstraklasie jakości jest mało ale na trybunach już jest odwrotnie..
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ja właśnie wróciłem z meczu Ruch- Zagłębie.I powiem szczerze, że bardzo lubię pooglądać kawał dobrego futbolu ( czyt liga angielska) ale wolę iść na mecz, pooglądac naszych kopaczy, poczuć atmosferę trybun, niż siedzieć w kapciach przed TV Ja zdecydowanie też.. może na boisku w ekstraklasie jakości jest mało ale na trybunach już jest odwrotnie.. 10 sierpnia byłem na meczu z Legią, a wcześniej na meczu okręgówki.... wielkiej różnicy nie ma
Dumel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ja właśnie wróciłem z meczu Ruch- Zagłębie.I powiem szczerze, że bardzo lubię pooglądać kawał dobrego futbolu ( czyt liga angielska) ale wolę iść na mecz, pooglądac naszych kopaczy, poczuć atmosferę trybun, niż siedzieć w kapciach przed TV Ja zdecydowanie też.. może na boisku w ekstraklasie jakości jest mało ale na trybunach już jest odwrotnie.. 10 sierpnia byłem na meczu z Legią, a wcześniej na meczu okręgówki.... wielkiej różnicy nie ma Rzeczywiście może trochę szybsza gra poza tym to taka sama kopanina.. a co do dzisiejszego meczu to Piech dobił niebieskich..
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ja właśnie wróciłem z meczu Ruch- Zagłębie.I powiem szczerze, że bardzo lubię pooglądać kawał dobrego futbolu ( czyt liga angielska) ale wolę iść na mecz, pooglądac naszych kopaczy, poczuć atmosferę trybun, niż siedzieć w kapciach przed TV Ja zdecydowanie też.. może na boisku w ekstraklasie jakości jest mało ale na trybunach już jest odwrotnie.. 10 sierpnia byłem na meczu z Legią, a wcześniej na meczu okręgówki.... wielkiej różnicy nie ma Rzeczywiście może trochę szybsza gra poza tym to taka sama kopanina.. a co do dzisiejszego meczu to Piech dobił niebieskich.. po półrocznych wakacjach w Turcji przyjął, kopnął i wpadło dziwnym trafem zawodnicy Niebieskich mają z tym spory problem PS. Kiedy wy***ią tego Zielińskiego ( czekam już pół roku)
Dumel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Po wrześniowych meczach reprezentacji.. Fornalik wróci do Ruchu..
swiezak84 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 we wczorajszym meczu jakis dobry meksyk byl niestety browary mnie pokonały i dogrywki juz nie doczekałem...
akjam Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Nie doczekałeś też karnych. Ogólnie było na co popatrzeć.
swiezak84 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 no właśnie wiem... ojciec mi potem powiedzial co sie dzialo, mowił ze sam to normalnie podskakiwał w fotelu
julo23 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Zgadzam się Stanley-em, na żywo nasza kopana dużo zyskuje. W TV nie ma tych emocji aż tyle. Atmosfera trybun to jest to. dla takich chwila warto przyjść na stadion, TV nigdy tego nie odda. Dlatego nie dopinguje żadnej z zagranicznych drużyn bo to bez sensu , wole wspierać lokalny klub.
Skyliner89 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Szkoda, że w Polskiej kopanej, więcej emocji jest na trybunach niż oglądając mecz... . Przychodząc na mecz człowiek się odstresuje, wykrzyczy i jest ok. Co do filmiku: 1:33 kolega Grzesiu .
Kamyk Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 oj to nie będzie lekki sezon na Old Trafford w sumie nie spodziewałem się cudów, ale zęby zgrzytają jak się patrzy na nieudolność.... nieładnie, no nieładnie a z drugiej strony świat oszalał - Liverpool na 1. miejscu z kompletem punktów jaja jakieś
Skyliner89 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Może w końcu coś wygrają The Reds
Kamyk Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Może w końcu coś wygrają The Reds no ja tam im dobrze życzę .... :polew::polew::polew:
Damian Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 No i Bale w realu Myslisz ze wart jest tej kasy?
Kamyk Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 No i Bale w realu Myslisz ze wart jest tej kasy? w kontekscie dotychczasowych osiagniec, tytulow i trofeow ? nie
aborygen Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 nie wszyscy zawodnicy którzy przychodzą do realu graja w nim dobrze może być tak że po roku okaże się że nie było to zupełnie dobre posunięcie ale ważne że arsenal nareszcie kogoś kupił i dalej kupuje w tym roku będzie ciekawa liga angielska
Kamyk Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 co roku jest ciekawa, no kaman szkoda tylko, że jeden gość jakby tak średnio czaił bazę.....
Rekomendowane odpowiedzi