Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sassuolo urwało już punkty Napoli :) Roma grała nieskutecznie, ale żeby w 94.min dać sobie wbić gola ? :)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Berardi jest wypożyczony z Juve :D. Jak tak dalej będzie się rozwijał to może trafi się w przyszłości następca dla Alexa :decayed:

Najwyższy czas bo Gio

vinco nie spełnił pokładanych w nim nadziei. Chętnie widział bym Cerciego za Vucinica :)

---------- Post dopisany 13-11-2013 at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany 12-11-2013 at 20:10 ----------

Urugwaj spokojnie punktuje Jordanię na wyjeździe. 85min. i 0-4. Jordania gra chaotycznie, bez pomysłu, gdyby więcej grali po ziemi mogliby zagrozić bramce Urugwaju chociaż w 60min. mieli nawet więcej strzałów niż Uru ;)

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jak dzisiaj obstawiacie mecz Portugalia - Szwecja? :mysli:

Opublikowano
Panowie jak dzisiaj obstawiacie mecz Portugalia - Szwecja? :mysli:

1-1

Opublikowano

A jak obstawiacie Naszych kopaczy?:wink:

Opublikowano
A jak obstawiacie Naszych kopaczy?:wink:

2-1 :decayed:

---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ----------

U-21 dobrze ciśnie Maltę 5-0 w 70 min. kilku ciekawych grajków tam gra :thumbup1:

Opublikowano

TVP1 - Pier****ne łajzy. :facepalm:

Opublikowano

Przynajmniej od drugiej połowy można spokoinie oglądać Ukraina - Francja.

Opublikowano

Polaki nic się nie stało!!! :decayed::grin::kox::polew::doh::facepalm:

Opublikowano

Ukraina 2-0 w 83min z Francją :)

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ----------

Ukraina 2-0 w 83min z Francją :)

Ale Ukraińcy mieli sytuację trzech na jednego, ale za słabe podanie, a mogło być 3-0. Koscielny czerwona :)

Opublikowano

No to Nasi pokazali! :facepalm:

Opublikowano

W Europie jesteśmy nie do przeskoczenia już tylko dla San Marino, Andory, Liechtensteinu i Watykanu. :facepalm:

Opublikowano

Tego też nie jestem pewien. :naughty::grin:

Opublikowano

Ja na miejscu Nawałki posadził bym w meczu z Irlandią lewego na ławce, i zrobił coś z tą nieogarniętą obroną :facepalm:

Opublikowano

Ja na wspinaczke integracyjna bym ich jeszcze raz wyslal i podwyzki dal :facepalm:

A Nawałka, no coz ktos musi oberwac za tych gamoni...

Opublikowano

No zawsze trener oberwie, ale z drugiej strony to jest pierwszy mecz Nawałki więc chłop będzie uczył się na błędach i może w końcu stworzy drużynę marzeń :wink:

Opublikowano

Po tym co widziałem w piątek trudno jest mi uwierzyć w to, że Nawałce uda się stworzyć dobry zespół. We wtorek przynajmniej nie będę miał wątpliwości co oglądać: czy Polska-Irlandia czy Holandia-Kolumbia czy Szwecja-Portugalia :)

Opublikowano

:decayed:

Trzeba było zatrudnić zagranicznego szkoleniowca, a nie kolejnego Polaka...

Ostatni raz Polska dobrze grała za czasów Beenhakkera :kox::naughty:

Spokojnie Polska mogła wygrać 5:1 z Portugalią :).

Opublikowano
Po tym co widziałem w piątek trudno jest mi uwierzyć w to, że Nawałce uda się stworzyć dobry zespół. We wtorek przynajmniej nie będę miał wątpliwości co oglądać: czy Polska-Irlandia czy Holandia-Kolumbia czy Szwecja-Portugalia :)

Zanim wypłynie hejt po Nawałce proponuje zobaczyć wyniki Leo w pierwszych jego meczach po objęciu repry

0:2 z Danią

1:3 z Finlandią

1:1 z Serbią

pierwszym wygranym meczem było wymęczone 1:0 z Kazachstanem

Dajmy facetowi popracować czyt. wyselekcjonować z 40mln kraju 25 grajków na miarę reprezantacji + kilka kontrolnych spotkań. Ja osobiście wierzę, że tym razem coś z tego będzie, bo jak nie teraz to kiedy?

Opublikowano

Obym się mylił, ale ja nie wierzę, że Nawałka sobie poradzi....

W sumie oprócz udanej ostatnio przygody z Górnikiem, wcześniej nic facet nie pokazał....Wszędzie średnio sobie radził albo w ogóle...

Będzie to samo co z Waldkiem.... Ale jak napisałem na wstępie: obym się mylił :wink: