Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karny !!!!!

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciekawe czy Panzerwagen da radę Kanarkom :D

zrobią to z przyjemnością :decayed:

---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ----------

gol !!! :naughty:

Opublikowano

2:1 :kox:

Opublikowano

JEST 2:1 :D. James Rodriguez. Co ON GRA :decayed:

Opublikowano

Neymar wyjechał na noszach

Za to qurestwo Kolumbijczyk powinien wylecieć z boiska.

Opublikowano

najsłabsza ta Brazylia jaką pamiętam :facepalm:

Opublikowano

Najlepszy mecz Brazyli na tym mundialu,za to Kolumbii,najgorszy,szczególnie 1 połowa:facepalm:

Opublikowano

neymar jak dostał mocno w dysk to już nie wyjdzie

Dev ma rację, qrewstwo w biały dzień

i w ten sposób mam dziś 5 pkt na 6 do zdobycia

jes :banan:

Opublikowano
Ja prld.... Szkoda mi Kolumbii...

Ciekawe czy Panzerwagen da radę Kanarkom :D

:grin::grin::grin:

Opublikowano

Omg szkoda kolumbi kanarom pomagał jak mógł sędzia. To mialobyc pojedynek neymar rodriguez ? Neymar król wywrotek niech masy nabierze to może się utrzyma na nogach bo go na "lawecie" zniesli, James chłopak się aż popłakał mam nadzieje, ze zostanie królem strzelców super mecz szkoda, ze czasem zamiast strzelić szukał kolegów chociaż to tez plus dla niego, szkoda i tyle teraz liczę na 4:0 dla jurgenow :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

teraz mam nadzieję, że Brazylia dokopie szkopom

Opublikowano
Neymar król wywrotek niech masy nabierze to może się utrzyma na nogach bo go na "lawecie" zniesli

te mundrala ... :facepalm:

Mundial 2014: Koniec mundialu dla Neymara - Tomasz Włodarczyk z Brazylii

czytałem rano, szkoda i co ? piłka to nie szachy. dmuchaja na niego a on taki drobny , przeciez od barcelony dostał ultimatum musiał przytyć zeby podpisac umowe, popatrz na innych pilkarzy drobnych typu messi valbuena oni przez 5 meczy razem mieli mniej wywrotek co neymar w jednym meczu, zaraz ktos odpisze bo go kryją w dwoch, jasne ale poaptrz co robi gdy wie, ze moze miec piłke przy sobie biegnie jak głupi a jak widzi, ze nie da rady to sie wywraca i nagle go boli wsio, to w tej barcelonie go tego uczyli alves taki sam :facepalm:

i zeby nie było to ja kibicuje brazyli od dziecka

Opublikowano
teraz mam nadzieję, że Brazylia dokopie szkopom

NO WAY :decayed:Od ośmiu mundiali nie byli gorzej jak w ćwierćfinale. Dojdzie im czwarta gwiazdka w tym roku, coś tak czuje...

Opublikowano
Omg szkoda kolumbi kanarom pomagał jak mógł sędzia. To mialobyc pojedynek neymar rodriguez ? Neymar król wywrotek niech masy nabierze to może się utrzyma na nogach bo go na "lawecie" zniesli, James chłopak się aż popłakał mam nadzieje, ze zostanie królem strzelców super mecz szkoda, ze czasem zamiast strzelić szukał kolegów chociaż to tez plus dla niego, szkoda i tyle teraz liczę na 4:0 dla jurgenow :D

Dziwisz się, że Rodriguez się popłakał?

To są wielkie emocje. Jeszcze kur%# sędzia gwizdał pod Brazylię.

Jak nie przepadam za Brazylią i Niemcami. To wolę, żeby Panzerwagen przejechał się po Kanarkach. Najlepiej 4:0 :decayed::kox:

Brazylijskich piłkarzy jak się dotknie to padają na murawę jak porażeni. Swego czasu Gerd Muller grał ze zwichniętym barkiem.

Opublikowano

Ja się nie dziwie tylko wszyscy się śmiali z CR jak płakał to mam nadzieje, ze z Jamesa nikt nie będzie się śmiał ani z innego piłkarza bo to jest normalna rzecz. Pierwsza połowa Kolumbii bardzo kiepska, sędzia na sile pomagał Brazyli no szkoda

Opublikowano

Typowalem Niemcy do półfinału - ciekawe jak będzie...

Myśle ze jak pokonają Brazylię to maja realne szanse na mistrzostwo.

Opublikowano

beda grali kontra 11 pilkarzy i 3 sedziow, bedzie ciezko ale za to ciekawie zeby tylko bylo sprawiedliwie

Opublikowano

Argentyna 1:0 Belgia

Opublikowano

Dobry mecz :wink: