wujek496 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Panowie jak tam wrażenia po kolejce cudów w polskiej la lidze ? Jakie cudów? Tak miało być! I pieniążki na koncie
Kamyk Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Arsenal - Liverpool a w dwójce Heat uwielbiam ten film
stanley Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Arsenal - Liverpool a w dwójce Heat uwielbiam ten film świetne role De Niro i Pacino ale i tak oglądam meczyk
Kamyk Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja też. Ale na ten moment poczekam: PS - Szkoda mi Ramseya.... mecz parad bramkarskich świetne widowisko . piłkarz profesjonalista .... http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,mario-balotelli-podpisal-klauzule-w-milanie,artykul,598021,1,461.html Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Kamyk
Wihajster Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Grupa A: PSG (Francja), Real Madryt (Hiszpania), Szachtar Donieck (Ukraina), Malmoe (Szwecja).Grupa B: PSV Eindhoven (Holandia), Manchester United (Anglia), CSKA Moskwa (Rosja), VfL Wolfsburg (Niemcy).Grupa C: Benfica (Portugalia), Atletico Madryt (Hiszpania), Galatasaray (Turcja), FK Astana (Kazachstan).Grupa D: Juventus Turyn (Włochy), Manchester City (Anglia), Sevilla (Hiszpania), Borussia Moenchengladbach (Niemcy).Grupa E: FC Barcelona (Hiszpania), Bayer Leverkusen (Niemcy), AS Roma (Włochy), BATE Borysów (Białoruś).Grupa F: Bayern Monachium (Niemcy), Arsenal (Anglia), Olympiakos Pireus (Grecja), Dynamo Zagrzeb (Chorwacja).Grupa G: Chelsea (Anglia), FC Porto (Portugalia), Dynamo Kijów (Ukraina), Maccabi Tel-Awiw (Izrael).Grupa H: Zenit St. Petersburg (Rosja), Valencia (Hiszpania), Olympique Lyon (Francja), Gent (Belgia).
Kamyk Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzięki Wihu Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Kamyk
pepik Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Moim zdaniem najciekawsza będzie grupa A
Damian Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 D Mourinho The Special 13 Kryzys majo chlopaki
stanley Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 D Mourinho The Special 13 Kryzys majo chlopaki a nie mówiłem to ostatni sezon Mou w Chelsea
Damian Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Co dalej? United? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Mina mówi wszystko gra i wynik żenułaaaa
Kamyk Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Schweini bardzo odstawał .... Roo jest dramatycznie słaby. Kto ma strzelać, kto podawać ... Fatalnie to wyglądało
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) heheheh super fota oglądałeś szpil ? ja tak zerkalem, nie widziałem nawet żeby Fabiański się spocił czy musiał wykonać jakąś desperacką interwencję Schweini bardzo odstawał .... Roo jest dramatycznie słaby. Kto ma strzelać, kto podawać ... Fatalnie to wyglądało byłem pewny, że po awansie do LM dojdzie jakiś konkret napastnik na szpice, a Roo zajmie miejsce za jego plecami... no cóż, zostało jeszcze kilkanaście godzin Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez stanley
Kamyk Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Widziałem od początku do końca. Pomny zeszłorocznych rozgrywek. Pełen obaw od początku. Źle źle i jeszcze raz źle. Fabian na pełnym luzie cały mecz Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez Kamyk
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Widziałem od początku do końca. Pomny zeszłorocznych rozgrywek. Pełen obaw od początku. Źle źle i jeszcze raz źle. Fabian na pełnym luzie cały mecz ale spoko, podobno drugi rok zawsze jest najlepszy w wykonaniu LVG
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Kaman........ tak szczerze: nie wierzę w to i nie podoba mi się styl w jakim grają
Rekomendowane odpowiedzi