mateusz233 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Wie ktoś gdzie kupić ten sterownik od grzanej szyby? Nigdzie nie mogę znaleźć już od dłuższego czasu. Próbowałem stary rozebrać ale to chyba niemożliwe bez zniszczenia obudowy.
Bromchit Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Wie ktoś gdzie kupić ten sterownik od grzanej szyby? Nigdzie nie mogę znaleźć już od dłuższego czasu. Próbowałem stary rozebrać ale to chyba niemożliwe bez zniszczenia obudowy. Znaleźć ten sterownik, to nie takie proste, nawet za granicą jest tego mało, ceny na ogół zaporowe, nawet 500-700pln . Na Alleg... pojawia się średnio raz na pół roku, ale przynajmniej w rozsądnej cenie. Nie dawno pojawił się jeden taki moduł, ale był chwilę, kupił go jeden z klubowiczów . Jak już znajdziesz, to pytaj o gwarancję rozruchową, ja gdyby nie rzetelny sprzedawca z niemiec, utopiłbym blisko 400pln.
mateusz233 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Kurcze właśnie straszny rarytas. Producent umieścił go chyba w najgorszym możliwym miejscu. U mnie odpływ wody był zapchany liściami bo nie dali osłony podszybia i sterownik powiedział pa pa.
jozek726 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Ty mi film obiecałeś jak szyba grzeje W b7 tez jest opcja podgrzewanej szyby?
turzol Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Ty mi film obiecałeś jak szyba grzeje W b7 tez jest opcja podgrzewanej szyby? W B7 nie było grzanej
turzol Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Gdyby ktoś miał namiar na grzaną szybę to prosiłbym o cynk.
jozek726 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 A modul masz ? Jak coś mam taki
turzol Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) A modul masz ? Jak coś mam taki dorwałem właśnie za bezcen Teraz szyby szukam, obdzwoniłem juz chyba wszystkich handlarzy i jest jedna w Szczecinku ale gość nie wysyła Edytowane 20 Października 2015 przez turzol
jozek726 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Daj namiary , pomyślę co się da zrobić z tym fantem
Maciek02 Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Podejdzie modul o tych samych numerach co z pierwszego postu tylko z koncówką A 8E0 907 133 A do b6 pod grzana szybe? Pisze, ze modul grzanej szyby z A8. Chcialem.sie upewnic czy podejdzie do b6.
turzol Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 nie podejdzie z A8, było juz w temacie
jozek726 Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 mam na sprzedaz taki moduł do a4 b6 jak by ktoś chciał
Maciek02 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 szkoda bo znalazłem taki jak to Turzol ujął: za bezcen. Józek Twoja cena znacznie przekracza mój budżet
Bromchit Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 A modul masz ? Jak coś mam taki dorwałem właśnie za bezcen Teraz szyby szukam, obdzwoniłem juz chyba wszystkich handlarzy i jest jedna w Szczecinku ale gość nie wysyła http://allegro.pl/szyba-czolowa-przednia-audi-a4-b6-podgrzewana-i5755910865.html
turzol Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 A modul masz ? Jak coś mam taki dorwałem właśnie za bezcen Teraz szyby szukam, obdzwoniłem juz chyba wszystkich handlarzy i jest jedna w Szczecinku ale gość nie wysyła http://allegro.pl/szyba-czolowa-przednia-audi-a4-b6-podgrzewana-i5755910865.html Brałbym bez zastanowienia ale wszysztko daleko ode mnie, a nie chcą mi jej wysłać
Bromchit Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) No to słabo, cena żadna rewelacja i jeszcze nie chcą wysłać Negocjuj cenę, jak trochę by zeszli miałbyś na paliwo i na miejscu byś ją sobie sprawdził. Ja swoją kupiłem w tamtym roku z GlassPol-u (link tu kiedyś wstawiałem) za połowę tego co oni chcą, za 50zł dowieźli na miejsce, obejrzałem szybę, zmierzyłem jej opór rezystancję i dopiero zapłaciłem. Edytowane 28 Października 2015 przez Bromchit
turzol Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 No to słabo, cena żadna rewelacja i jeszcze nie chcą wysłać Negocjuj cenę, jak trochę by zeszli miałbyś na paliwo i na miejscu byś ją sobie sprawdził. Ja swoją kupiłem w tamtym roku z GlassPol-u (link tu kiedyś wstawiałem) za połowę tego co oni chcą, za 50zł dowieźli na miejsce, obejrzałem szybę, zmierzyłem jej opór i dopiero zapłaciłem. GlassPol już nie ma tych szybek A cena wg mnie do zaakceptowania zważywszy na fakt ze nowa kosztuje ponad 3klocki
Bromchit Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Jeżeli jest w dobrym stanie i sprawna jasne, że cena jest do przyjęcia. Ale biorąc pod uwagę, żę szybka pewnie ma minimum 11 lat, to i tak warto byłoby ją obejrzeć, i zmierzyć, ale z drugiej strony pewnie masz ubezpieczone szyby... to wtedy wiadomo... jest wyjście awaryjne
Rekomendowane odpowiedzi