blaster99 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 te bixenony to mnie zabiły fiu fiu fiu :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Czekam na soczewki i cały czas nie ma :/ Poczta daje ciała :bicz3:
Szuder Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ładniutka, cichociemna, i szybka plany bardzo obiecujące. kierunki przednie koniecznie do wymiany i ładny felunek to podstawa bardzo mi sie podoba
m-d5 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Huhuh... powiem tylko jedno.. myślę ze mogłaby nawet zastąpić to a4 w logo Naszego forum i różnicy by widać nie było... Gratulacje autka
Nosb Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Bixenon sie robi ... Ale mam juz go serdecznie dosyc Powoli idzie ;( Moze wieczorem będą efekty I dodam fotki wnetrza
Nosb Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Dexter to twoje audi w avatarze ? Jak tak to co to za folia na szybach ? Bo na taką poluje Lampeczka lewa juz praktycznie skonczona : Oczywiscie juz z soczewką bixenonową
Dexter Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 akurat ta która jest u mnie nie wiem jak się nazywa bo zakładał ją poprzedni właściciel natomiast ostatnio zamawiałem podobną wygladowo folie dla znajomego i wygląda super Ultra Lux Evo 2 Folia Teca polecam
ykk Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Pieknie! Ja bym jeszcze na Twoim miejscu zdjal chromowana ramke z grilla.. no i oczywiscie ciemne kierunki.. Ale tylko takie --> http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AUDI-A4-S4-96-99-BLACK-PROJECTOR-HEADLIGHTS-CORNERS_W0QQitemZ150149160858QQihZ005QQcategoryZ33710QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Bron boze nie na takie http://allegro.pl/item222620801_new_audi_a4_94_99_kierunki_przezroczyste_black.html
sonnen_x Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 No fajnie sobie wygląda... Czy ona jest we właściwym kolorze? (czarnym o'coz!) Lampeczki fajne, dobrze kombinujesz z kierunkami:-)
Nosb Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ykk na kierunki jakie pokazałes (inpro black) troche mnie nie stac :/ W polsce cos koło 300 zł za pare :| te drugie raczej kupie ... jest tez taka opcja ze rozetne moje wymaluje srodke na czarno i skleje :) wtedy bedzie czarne inpro Co do grilla to chce kupic bez znaczka grill i przełozyc chrom ten własnie dookoła i napis Q. Całe czarne te grile mi sie nie widzą ... Z ramką chrom duzo bardziej... sonnen_x nie jest czarna Jej kolor to taki jakby to okreslic.... Hmmm ... Śliwkowy metalic ? Taki balansujący na pograniczu fioletu , granatu , czarnego... Lampeczki zamieszcze wieczorem po przeróbce foty :) Bixenonik daje rade
ykk Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Nosb w takim razie maluj i bedzie pieknie.. :th: bo jakos tamte kierunki nigdy mi sie nie widzialy. Skoro lampki masz in.pro to kierunki tez musza byc w tym stylu..
Gość Michał Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Audiczka "miodzio",ciekawy jestem jaką felę zapodasz? No i oczywiście zapraszamy na spota "po sąsiedzku",bedziemy lookać na zywca
angela Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Audiczka "miodzio",ciekawy jestem jaką felę zapodasz? No i oczywiście zapraszamy na spota "po sąsiedzku",bedziemy lookać na zywca heh.... a ja mialam dzis okazje zobaczyc furke na zywo..... i tak jak juz pisalam git :th:.......a bixenonki ......tez chce takie
L.I.O.N Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Lookać na żywca ........też koniecznie muszę obadać poczynione zmiany na lifie i koniecznie wypytać o parę kwestii, bo na dniach też wrzucam xenon.PS. Spot ,spot jeszcze raz spot .PZDR
Nosb Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Sam jestem ciekaw jaką zapodam Bo sie zdecydowac nie moge :/ Wiem ze bedzie to 18 " na pewno i nie mniej niz 8,5 cala szeroka ... A reszte zobacze jak cos mi wpadnie w oko angela nie było co oglądac bo brudna była i na staluchach i wogóle A tak btw to sory ze tak przynudzalem o tych autkach Ale chociaz temat był na pierwszy raz co by japki nie byly pozamykane L.I.O.N. zmiany niewielkie W sumie to na gorsze Staluchy bez nawet kołpaka i ten bixenon Spocik sie jakis wykmini na dniach ... Tylko ciekawe czy znów będą tylko dwa autka Fotostory z robotki bixenonu : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,15594.0.html :)
martin a4 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 kurna fajna niunia ten zderzak :evil:
luQas Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Wszystko by bylo Ladnie ale kiedy przyslesz mi moje kierunki ???? I wez juz kup te felgi bo co chwile mam sterte linków co bys kupil! kup wszystkie
Piotrek98igo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 no zderzaczek super,ogolnie ladnie sie prezentuje
Rekomendowane odpowiedzi