Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie oleje do silników TDI montowanych w Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie tylko nie wyjcie na mnie mam pytanie czemu nikt nie używa Shella? Coś z nim nie tak?

Sony Xperia E dual Tapatalk 4

Olej jest zapewne wporządku , problem w tym ,że nikt go nie sprzedaje na forum. Handlarze chwalą tylko to co sprzedają.

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie tylko nie wyjcie na mnie mam pytanie czemu nikt nie używa Shella? Coś z nim nie tak?

Ja używam Shella i spisuje się świetnie ,lepiej niż np.Motul

Opublikowano

Ja tez od paru lat na Shellu ale lepiej zapytać może cos przespałem.

Opublikowano

Panowie - po co sprzedawac cos co jest w kazdym hipermarkecie, a reklama shella na kazdym kanale w tv.

Sprzedawcy forumowi wychodza raczej z zalozenia, ze uzytkownicy specjalistycznego forum A4-Klub :P sa bardziej swiadomi i potrzebuja czegos wiecej niz reszta spoleczenstwa.

Wysłane z prodiża

Opublikowano
Panowie - po co sprzedawac cos co jest w kazdym hipermarkecie, a reklama shella na kazdym kanale w tv.

Sprzedawcy forumowi wychodza raczej z zalozenia, ze uzytkownicy specjalistycznego forum A4-Klub :P sa bardziej swiadomi i potrzebuja czegos wiecej niz reszta spoleczenstwa.

Wysłane z prodiża

Teraz to żeś do....ł do pieca ostro; myślisz że Ty jesteś mądry ,a ktoś głupi ? ha ha ha !!!!!!!!!!

Odpuść sobie z tymi reklamami Nic chyba nie jest na forum przereklamowane jak Motul ....

Opublikowano

Ok czyli motul doda mi skrzydeł i ze 20koni jak dobre naklejki. To ja przy Shellu zostane bo mi raczej przyczepność do gleby potrzebna. ;-)

Opublikowano

Wysłane z prodiża

Teraz to żeś do....ł do pieca ostro; myślisz że Ty jesteś mądry ,a ktoś głupi ? ha ha ha !!!!!!!!!!

Odpuść sobie z tymi reklamami Nic chyba nie jest na forum przereklamowane jak Motul ....

Niby masz swój rozum, to lej co tam uwazasz i tyle. Każdy sam podejmuje decyzje, po co takie głupie teksty?

Jeśli jeździłes kiedys na Motulu, to zwyczajnie podziel się opinią, jak nie jeździłeś, to w temacie tej marki zamilknij. I to wszystko. Po co to szczekanie?

Opublikowano

Zaczekaj jeszcze ,jak się Endriuu obudzi to może ci doda z 20 koni więcej..

Opublikowano

a na czym jezdzi bmw ?

Opublikowano

Wysłane z prodiża

Niby masz swój rozum, to lej co tam uwazasz i tyle. Każdy sam podejmuje decyzje, po co takie głupie teksty?

Jeśli jeździłes kiedys na Motulu, to zwyczajnie podziel się opinią, jak nie jeździłeś, to w temacie tej marki zamilknij. I to wszystko. Po co to szczekanie?

Jeździłem na Motulu i żadnej ,ale to żadnej różnicy nie zaobserwowałem...A tak na marginesie ja żadnego oleju nie reklamuje.

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ----------

a na czym jezdzi bmw ?

Dedykowanym Castrolu

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

"...dedykowanym..." ubawiłem sie na koniec dnia :facepalm:

Opublikowano
a na czym jezdzi bmw ?

Tu nie chodzi o to na czym jeździ, tylko o to, że kolega po prostu jest "jest przeciw".

Inna sprawa, o czym już kiedys pisałem, że NACHALNA reklama niejakiego cabanmata robi Motulowi więcej krzywdy, niźli daje korzyści. :facepalm:

Opublikowano

o to mi chodziło :decayed:

Opublikowano

Dobra ja odpadam z tej pogawędki ,bo to nie ma sensu

Dev , przeraża mnie twój poziom inteligencji

Opublikowano

Kiedyś trzeba będzie młodym prawdę powiedzieć kto od kogo bierze bazy olejowe i kto ma swoją rafinerie a kto nie to im się zupełnie upodobania zmienia. A na razie oby nie z beczki ;-)

Opublikowano

Skrab, Mnie "twój" powala, węsząc wszędzie spisek forumowych handlarzy.

Opublikowano

"Boże widzisz i nie grzmisz''. Lepiej zakończmy tą denną dyskusje. Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

Widzę że patologia wdarła się na forum i opanowuje wątek po wątku :grin:

Panowie tak psioczycie na dobrego i sprawdzonego Motula a Shella zachwalacie...

Niedługo wyjdzie, że Castrol rozdaje tu karty i Audi nie myliło się rekomendując tylko ten olej do swoich limuzyn :polew:

Na dobranoc nasz olejowy guru :decayed:

2083979800_1375132784.jpg

Opublikowano
Dużo się naczytałem nt. olejów... Mój wybór musi paść na jeden z dwóch (tak wydedukowałem) z forum.

1. Motul Synergie 10W40

2. Valvoline MaxLife Diesel 10W40

Mam A4 B6 1.9 TDI 130KM i 225tys. przebiegu. Poprzedni właściciel jeździł na Castrolu jakimś 10W40.

Z racji pompowtrysków lepiej zostać przy 10W40, czy polecacie zmianę w tył na 5W? Jeśli nie, to który z powyższych będzie lepszy dla tego silnika?

zalej 5w 40 co tam wolisz valvoline durablend, motul specific , total ineo mc3 ,LM toptec 4100 aktualnie sam mam to zalane, lub cos innego , norma 50501 ,ale nie 10w40

swoja droga ciekawi mnie jak to wydedukowałes,co Toba kieruje

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ----------

Kiedyś trzeba będzie młodym prawdę powiedzieć kto od kogo bierze bazy olejowe i kto ma swoją rafinerie a kto nie to im się zupełnie upodobania zmienia. A na razie oby nie z beczki ;-)

po co kiedys odrazu walic z mostu nawet dzis,

Opublikowano
Widzę że patologia wdarła się na forum i opanowuje wątek po wątku :grin:

Panowie tak psioczycie na dobrego i sprawdzonego Motula a Shella zachwalacie...

Niedługo wyjdzie, że Castrol rozdaje tu karty i Audi nie myliło się rekomendując tylko ten olej do swoich limuzyn :polew:

Na dobranoc nasz olejowy guru :decayed:

http://obrazki.elektroda.pl/2083979800_1375132784.jpg

A Ty znowu swoje i żal że ktoś coś powiedział o Motulu nie tak jak byś tego chciał czyli ohhh o ahhh:facepalm:

A ten na foto to Twój chłopak? Chwalisz sie jego sweet fociami co kawałek:doh: