Musashi Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 rowniez wasze posty poleca wkrotce do kubla... narazie zostawiam abyscie sie nacieszyli
michal63 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Moze sie komus przyda.. Klasyfikacje wartosciowe niektorych olejow silnikowych http://www.forumsamochodowe.pl/oleje/
skrab Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 O rozszczelnieniu nie, bardziej mnie zastanawia pogłoska o możliwości zatkania kanału olejowego.. a kumpel opowiadał, że kiedys porwało go UFO The X Files Theme Song Sorry za ale nie mogłem się powstrzymać Po to jest temat żeby zadawać pytania przecież exe nie miał złych myśli nie robi tego celowo tylko grzecznie się spytał
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 dzis znalazłem fajne forum, bez sponsorów i żadnych ściem http://www.bobistheoilguy.com/forums/ubbthreads.php
munky Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam! PAnowie,czytajac forum mozna popasc w zaklopotanie.. :mysli:Jedni mowia ze z polsyntetyku nie wolno przejsc na syntetyk(tak jak wszyscy mechanicy) a drudzy ze niczemu to nie szkodzi,wrecz przeciwnie... :rolleyes:Wiec sugerujac sie wiekszoscia zalalem motor 1Z MOBIL 1 5W50 jezdzac wczesniej na Castrol 10W40.Teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilem?Jesli ktos ma jeszcze cierpliwosc to prosze o podpowiedz!DZIEKI!!!
endriuu Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam! PAnowie,czytajac forum mozna popasc w zaklopotanie.. :mysli:Jedni mowia ze z polsyntetyku nie wolno przejsc na syntetyk(tak jak wszyscy mechanicy) a drudzy ze niczemu to nie szkodzi,wrecz przeciwnie... :rolleyes:Wiec sugerujac sie wiekszoscia zalalem motor 1Z MOBIL 1 5W50 jezdzac wczesniej na Castrol 10W40.Teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilem?Jesli ktos ma jeszcze cierpliwosc to prosze o podpowiedz!DZIEKI!!! zabijcie mnie
munky Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 hehe..glowa muru nie przebijesz :wink4:rozumiem ze dobrze zrobilem...?!
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam! PAnowie,czytajac forum mozna popasc w zaklopotanie.. :mysli:Jedni mowia ze z polsyntetyku nie wolno przejsc na syntetyk(tak jak wszyscy mechanicy) a drudzy ze niczemu to nie szkodzi,wrecz przeciwnie... :rolleyes:Wiec sugerujac sie wiekszoscia zalalem motor 1Z MOBIL 1 5W50 jezdzac wczesniej na Castrol 10W40.Teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilem?Jesli ktos ma jeszcze cierpliwosc to prosze o podpowiedz!DZIEKI!!! A co jeszcze Ci podpowiedzieć :mysli:
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 zabijcie mnie podaj date i miejsce jeden cios kataną samuraja
endriuu Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 chcę zginąć z rąk kolegi munky funky :cwaniak1:
Proof Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 rozumiem ze dobrze zrobilem...?! Jesli silnik zużyty to nie powinienieś przechodzić z półsyntetyka na syntetyk.Jeśli już to zrobiłeś to po 3-4tys km wymień olej na taki jak wlałeś czyli syntetyk i tak już jeździj.
Brysio Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 a skad te brednie ??? kurde dalej walkowanie masla maslanego po raz miliardowy )
exe Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 rozumiem ze dobrze zrobilem...?! Jesli silnik zużyty to nie powinienieś przechodzić z półsyntetyka na syntetyk.Jeśli już to zrobiłeś to po 3-4tys km wymień olej na taki jak wlałeś czyli syntetyk i tak już jeździj. tia... zawsze się ktoś wypowie, że jednak nie można.
majuDJ Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 A lejcie i nawet 20W50 do swoich aut jak głupi to i tak nie przegadasz
munky Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 kolego endriuu nie badz taki cwaniak!a moja 1 Z napewno nie milo by cie zaskoczylo na drodze! czasami poprostu wole sie was zapytac o pewne sprawy...
skrab Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 kolego endriuu nie badz taki cwaniak!a moja 1 Z napewno nie milo by cie zaskoczylo na drodze! czasami poprostu wole sie was zapytac o pewne sprawy... Po to są ten tematy :good:
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 kolego endriuu nie badz taki cwaniak!a moja 1 Z napewno nie milo by cie zaskoczylo na drodze! czasami poprostu wole sie was zapytac o pewne sprawy... munky funky
WOJTAS36 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Panowie w moim aucie w silniku jest z pół litra oleju za dużo czy to może zaszkodzić?
endriuu Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Panowie w moim aucie w silniku jest z pół litra oleju za dużo czy to może zaszkodzić? Naturalnie. Uszczelniacze mogą ci polec ze wzgledu na duze cisnienie. Odessij :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi