Gość fudi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Pozdrawiam kierownika na Granicznej za którym stałem na światłach Piękny kolor B5 sedan pelikan blue i rejestracja SM nie przyjeżdża na spoty Ten kolega z niebieskiej?
Miszka82 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Pozdrawiam kierownika na Granicznej za którym stałem na światłach Piękny kolor B5 sedan pelikan blue i rejestracja SM nie przyjeżdża na spoty Ten kolega z niebieskiej? no
talib1990 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Talib 9:30 w Mysłowicach koło BP się minęliśmy :hi: kurde nie widziałem Cie jechałem z Euro-Sat'u bo mi się CB spaliło potem przy skręcie już na Sosnowiec koło Reala chciałem handlarza lac po ryju bo idiota zatrzymał auto zeby zapytać o cene idealnie na skręcie Ja zauważyłem tylko ramki i czerwonego avanta na SO to wiedziałem że to Ty, nie zdążyłem błysnąć ani pomachać A co do tych handlarzy z giełdy to on Ci wyskoczył na drogę czy machał ręką? Trzeba mu było powiedzieć 20,000 :> wyskoczył do auta przede mną, babeczka się zatrzymała a ja k**wa po zaspie bo bym nie wyhamowal
A-rek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 dzisiaj o 6:30 rano widziany czerwony sedan o nr rej SWD.... na ul.Wodzisławskiej (kier. Rybnik) od mostu az do obwodnicy w kier. Raciborza
Bulik Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 ciemne B5 Zabrze pod realem 17;15 naklejka klubowa na tylnej klapie fto ??
czester Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Wczoraj wieczorem w Gliwicach na ul.Karolinki B6 na SRB i B5 na SR, ale bez ramek klubowych, wydawało mi się, że na jakimś spocie widziałem tą B5, to ktoś od was z Rybnika ?
A-rek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Wczoraj wieczorem w Gliwicach na ul.Karolinki B6 na SRB i B5 na SR, ale bez ramek klubowych, wydawało mi się, że na jakimś spocie widziałem tą B5, to ktoś od was z Rybnika ? B5 avant czarna :?:
czester Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Wczoraj wieczorem w Gliwicach na ul.Karolinki B6 na SRB i B5 na SR, ale bez ramek klubowych, wydawało mi się, że na jakimś spocie widziałem tą B5, to ktoś od was z Rybnika ? B5 avant czarna :?: Jakaś ciemna, ale sedan i czarne lampy z przodu
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 dziś ok 7:45 w Tychach na Burschego czarne B6 zaparkowane na ramkach ale na spocie ni juha nie widziałem [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 08:35_________________________________________________14:50 Akjam tak się lansował na Beskidzkiej w Tychach, że nawet mnie nie widział
Kędzior Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bulczas trasa kat-sos niebędę pisał gdzie podjeżdzał bo Monika mogła by być lekko wkurwiona :polew:
Bulik Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bulczas trasa kat-sos niebędę pisał gdzie podjeżdzał bo Monika mogła by być lekko wkurwiona :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bulczas trasa kat-sos niebędę pisał gdzie podjeżdzał bo Monika mogła by być lekko wkurwiona :polew: do Ikei ?
Bulczas Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bulczas trasa kat-sos niebędę pisał gdzie podjeżdzał bo Monika mogła by być lekko wkurwiona :polew: Kaj mnie widziałeś
Kędzior Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bulczas trasa kat-sos niebędę pisał gdzie podjeżdzał bo Monika mogła by być lekko wkurwiona :polew: Kaj mnie widziałeś koło leksusa, zatitałem ci ale żeś chyba niesłyszał :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bulczas trasa kat-sos niebędę pisał gdzie podjeżdzał bo Monika mogła by być lekko wkurwiona :polew: Kaj mnie widziałeś koło leksusa, zatitałem ci ale żeś chyba niesłyszał :gwizdanie: No pewnie nie [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 19:55_________________________________________________A jechałem do maka
Kędzior Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 A jechałem do maka tak właśnie myślałem
czester Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Majron, kilkakrotnie w Fashion House :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Banda ciuli na wyciągu Złoty Groń w Istebnej... :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi