Miszka82 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Niecałą godzinę temu trasa Katowice - Tychy czarne B6 avant blachy ST 70***pocisną z Górki Murckowskiej doszedłem dopiero na światłach przy Suzi Moto w Tychach, tam kolega skręcił w prawo Pozdrawiam znów Cię dziś widziałem pod Realem w Tychach staliśmy niemalże naprzeciwko siebie
egon47 Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Z rana pod Tesco jakis koles w Leonie czarnym i w koszulce jak bede duzy kupie sobie Audi :polew::polew::polew::polew:
stanley Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Z rana pod Tesco jakis koles w Leonie czarnym i w koszulce jak bede duzy kupie sobie Audi :polew::polew::polew::polew:
diman Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Z rana pod Tesco jakis koles w Leonie czarnym i w koszulce jak bede duzy kupie sobie Audi :polew::polew::polew::polew: :polew: :nabijasie::nabijasie:
seves Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Z rana pod Tesco jakis koles w Leonie czarnym i w koszulce jak bede duzy kupie sobie Audi :polew::polew::polew::polew: Egon ale doebałeś :grin::grin::grin::grin::grin::grin: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Niecałą godzinę temu trasa Katowice - Tychy czarne B6 avant blachy ST 70***pocisną z Górki Murckowskiej doszedłem dopiero na światłach przy Suzi Moto w Tychach, tam kolega skręcił w prawo Pozdrawiam znów Cię dziś widziałem pod Realem w Tychach staliśmy niemalże naprzeciwko siebie dziś na Stoczniowców ok 15 jechałeś w Stronę ZEG'u
turzol Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Niecałą godzinę temu trasa Katowice - Tychy czarne B6 avant blachy ST 70***pocisną z Górki Murckowskiej doszedłem dopiero na światłach przy Suzi Moto w Tychach, tam kolega skręcił w prawo Pozdrawiam znów Cię dziś widziałem pod Realem w Tychach staliśmy niemalże naprzeciwko siebie dziś na Stoczniowców ok 15 jechałeś w Stronę ZEG'u Zgadza się, Zamrugaj czasem bo coś często mnie namierzasz
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Niecałą godzinę temu trasa Katowice - Tychy czarne B6 avant blachy ST 70***pocisną z Górki Murckowskiej doszedłem dopiero na światłach przy Suzi Moto w Tychach, tam kolega skręcił w prawo Pozdrawiam znów Cię dziś widziałem pod Realem w Tychach staliśmy niemalże naprzeciwko siebie dziś na Stoczniowców ok 15 jechałeś w Stronę ZEG'u Zgadza się, Zamrugaj czasem bo coś często mnie namierzasz Ok A Ty wpadnij w końcu na spota do Kato
Arturoo Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Z rana pod Tesco jakis koles w Leonie czarnym i w koszulce jak bede duzy kupie sobie Audi :polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Egon to byłeś Ty ???? Widziałem jakiegoś kolesia który stał przna chodniku wpatrzony w leona i się bryndzlował ... :polew::polew:
Mario22 Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 16/05/2012 godź 16 z groszem Olka od Czestera pod Polibudą w Gliwicach ... wymiana zalotnych uśmiechów i ogień dalej ...
Pucek Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Granatowy sedan B5 na 18'' bez gleby, diesel, pędzący koło 20 w stronę Żor z Rybnika, oczywiście blachy żorskie, myślałem że to Arturo bo wyprzedzał na podwójnej ciągłej i jechał jak by mu się gdzieś śpieszyło
Pucek Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Artur sedan i blachy zorskie? Wiedziałem że nikt inny się do tego nie doczepi jak Ty To był taki Artur ale w innym wozie
H4mm3R Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Artur sedan i blachy zorskie? Wiedziałem że nikt inny się do tego nie doczepi jak Ty Z nim już niema żartów a jeszcze młody jest
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Granatowy sedan B5 na 18'' bez gleby, diesel, pędzący koło 20 w stronę Żor z Rybnika, oczywiście blachy żorskie, myślałem że to Arturo bo wyprzedzał na podwójnej ciągłej i jechał jak by mu się gdzieś śpieszyło a)nie mam furki- stoi na warsztacie będzie malowane i klejona po spotkaniu z autobusem b)nie śpieszy mi się nigdzie ostatnio c)nie wyprzedzam na podwójnej bo mam 24 pkt d)sedana z niego nie będę jednak robił e)puki co blachy sjz....
Miszka82 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 ok 8:40 zaparkowane na Bocheńskiego w Tychach czarne b6 w sedanie na felgach MAM8
Rekomendowane odpowiedzi