malcolm25 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Gratulowac :oklaski: To sie wlasnie nazywaja modyfikacje upiekszajace. Bez gownianych spojlerow, naklejek na szyby czy tandetnych lamp. Spoko bryka :th:
berciu Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 wizualnie bardzo ładny efekt :oklaski:
refliks Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 no ladnie, ladnie.Ja kocham odwalanie mojego auta ostatnio DUZO w swoim zrobilem podobnie jak ty,a potrzeba jeszcze lapki zmienic i jakis wydech i zadnych spoilerow.Piekne auto tak jak moj 1995.Chyle czolo.
flaku4 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ładny kolorek ładne felunie :oklaski: tylko ten chrom na przednim zderzaku
Uneek Eth Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Fajny wygląd, bardzo fajny... Gratulacje.
M@rk Opublikowano 14 Września 2007 Autor Opublikowano 14 Września 2007 Cześć jeżeli chodzi o felgi to były już takie wypolerowane jak kupiłem je od kolegi a na tyle co wiem to on tez ich nie polerował . -------------- Mark
Cuber Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 Pogratulować, tak jak wszysycy napisali powyzej super sie prezentuje , powtórze sie pewnie ale lampy z przodu trzeba zmienić.... jest jeden minus , nie podobają mi sie te listwy z przodu w zderzaku co mają imitowac chromową atrapke jak w B6 troszke wiochą zajeżdża.( ale to tylko moje zdanie ) Ogólnie Fajowo.
soolek Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 Kolego - zaje...tą robotę odwaliłeś. Zmiany takie jak lubię - delikatnie. Dodasz lamki zespolone i usuniesz ramkę z kratki (u Ciebie mnie bardzo w oczy nie kole, ale jakoś nie mogę się do końca przekonać) i będzie poprostu KOX na MAXa
Motor Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 :th:h Podobuje mi się .Ładne fele pasują do sedana :th:
Misiek.B. Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 no, nie powiem, bardzo ladniutka teraz po zmianach, te szyby i chrom duzo robja, ale chyba tu unas nie wolno przednich tak bardzo przyciemniac... Bardzo ladnie zrobjone, dalej tak. pozdrawiam
Nowak_zg Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 a tam odrazu nie wolno .... lepiej tak niz tylne na maxa a przednie w ogole ( wtedy wyglada jak auto przedstawiciela handlowego ) tak jest elegancko trzeba przyznac hehe te 245 szerokosci na tyle to moglyby za walec na polskich drogach robic ogolnie gustownie i bez wsi a to sie ceni :oklaski:
schiller Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 bardzo ładne autko ale te fele.... :drool: wreszcie jakieś które po prostu zajefajnie pasują do sedana. no to graty i moje uznanie :oklaski:
M@rk Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Opublikowano 11 Listopada 2007 teraz na dniach postaram sie pokazac sobie nowe rameczki do okoła zegarów troszeczke bylo milej zabawy przy zakladaniu i wymianie zaroweczek ale efekt koncowy jest fajny mysle juz jutro wrzuce
Dygu Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 śliczna b5-ka super mody oby tak dalej :th: ps. można wiedzieć ile zapłaciłeś za piecowe przyciemnianie szyb?:>
Gość filmer Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 no ładnie .))))) http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,10108.0.html[spedyt]
Filutek Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Dokladnie to co mi sie podoba, super
M@rk Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Opublikowano 19 Listopada 2007 no to chłopaki tak jak obiecałem to moge wam pokazac rameczki sa na początku
Nowak_zg Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 no no rameczki ci wyszly na dobre fajne zdjecie z tymi zegarami i ogolnie jest lepiej niz bez ale ta galka ? diody master tuning ? to nie przejdzie jak dla mnie
M@rk Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Opublikowano 19 Listopada 2007 Galka tez idzie do wyniany ale w nowy miesiacu bedzie galeczka z AUDI A4 ( podswietlenie ) . A diody kupiłem nowe z 1.2 w 5 zł za sztuke w skelpie motoryzacyjnym
Rekomendowane odpowiedzi