Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] A6 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie nowe A6 kox

A8 za krowiaste i takie bez polotu, zdecydowanie wolałbym A7

podzielam opinie A8 beznadziejne , reszta poczawszy od A4 B8 wyszla im rewelacyjnie :cool1: no moze paza Q5

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć te osiągi w realu, bo napisać to można wszystko

"Audi A6 dostępne będą też dwa silniki wysokoprężne

: 2 l (177 KM) oraz 3 l (245 KM). Auto ze słabszym dieslem rozpędza się do 100 km/h w 8,7 s i maksymalnie do 228 km/h, spalając 4,9 l na 100 km. Audi A6 z dieslem V6 ma 6,1 s do setki, maksymalnie rozpędza się do 250 km/h, a jego spalanie to 6 l na 100 km. "

Opublikowano

Nowe A8 wlasnie takie mialo byc... dla ludzi z fantazja jest A7, a dla mniej zamoznych A6.

Opublikowano

dla mnie nowe A6 kox

A8 za krowiaste i takie bez polotu' date=' zdecydowanie wolałbym A7

[/quote']

Popieram.

A4, A5, A6 ( i ich pochodne S-ki i RS-ki )

Reszta oczywiście to też bardzo dobre samochody, ale ten "środek" gamy modelowej jest zdecydowanie "najkoksiasty" :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Nowe A8 wlasnie takie mialo byc... dla ludzi z fantazja jest A7, a dla mniej zamoznych A6.

Czyli auto z tego segmentu nie moze miec odrobiny polotu? Jak np A8 D3 albo poprzednia generacja S-klasy?

Jakas dziwna moda sie zrobila na nudne samochody. Np nowy CLS. Poprawili te dziwaczne reflektory i zruinowali cala reszte.

Pierwsze generacja stylistycznie zamiata imo wszystko ze swojej polki z A7 na czele. A ta nowa to nie wiadomo co. Przeciez zwykla E-klasa wyglada bardziej dynamicznie.

A co do A6, to pozwole sobie nieco rozwinac moja poprzednia wypowiedz. Gdyby patrzec na to auto zupelnie obiektywnie albo nie wiedziec o istneniu A4 B8, A8 D4 i A7, to mialoby bardzo fajny design. No ale przypuszczam, ze wszyscy te wymienione samochody kojarza i kazdym elemencie nowej A6 widza ktorys z nich. Dla mnie taka unifikacja to jest straszny minus.

Opublikowano

IMO te tylne lampy to koopa straszna, jakoś mi się ich kształt kojarzy z calibrą :disgust: ....

jakby były takie jakie miała c6 przedliftowa to byłoby OK.

poza tym jest kox :good:

Opublikowano

Czyli auto z tego segmentu nie moze miec odrobiny polotu? Jak np A8 D3 albo poprzednia generacja S-klasy?

yyy... a gdzie polot w D3? singleframe? tyl zwykly, przod rowniez, boczna linia prosta jak cep.

zwykla limuzyna o prostym dizajnie. D4 ma baaardzo zblizona forme.

Opublikowano

;)

2012-Audi-RS6-Sedan-2.jpg

Opublikowano

nowe 5 mi sie bardziej podoba. Ale fajne autko , jakby mi ktos kupil to bym nie sprzedal :polew: :polew: ..od razu :polew: :polew:

Opublikowano

AUDI A8 D3

2009audia8sport.jpg

AUDI A8 D4

Audi-A8_2011_photo_18.jpg

Widać różnicę?

Dla mnie Audi A8 D3 jest bez porównania ładniejsze od Audi A8 D4. A8 D4 wygląda jak Audi A4 B8 XXL :wallbash::kwasny::disgust:.

Już ten Hyundai jest ładniejszy:

Hyundai_Equus_photo_gallery_wallpapers_picture_carwallpaper_carpicture_carphoto.jpg

Opublikowano

A6 panowie , temat jest o A6 :wink4:

Opublikowano

skonfigurowałem sobie to A6 na audi.de -> wyszło ponad 72 tys euro :decayed: a nie doposażałem aż tak bardzo :kox:

Opublikowano

czekam aż będzie w salonie w Bydgoszczy :kox:

Opublikowano

Dopłata za Bang&Olufsen 33 180 zł :heat:

Opublikowano

Dopłata za Bang&Olufsen 33 180 zł :heat:

w .de 6 tys. euro

Opublikowano

Wpełni diodowe światła jak dla mnie kox ! Już nie moge się doczekać aby zobaczyć jak to świeci i wygląda na żywo. :kox:

I czekać na RS6. Podobno ma mieć silnik V8 bentleya

Opublikowano

Piekne to nowe A6 :cool1:

077.jpg

079.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...