Stolkien Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jakimś Ostrowieckim Grypsem zaleciało :polew:
dudi75 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 My wszystkie nasze niunie tam odstawimy , moja nastepna w kolejce jak bedzie szwankowac
Nosb Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 No po wstepnym zabiegu... Wymienilem pompe wody i uszczelke glowicy ... :] Gaz spieprzony i przeplacony : Marcin napisz laskawie gdzie NIE gazowac auta ! Wiercone dziurska bez zdejmowania kolektora, ja moze i zakladam srednio estetycznie ( bo to nie ma wygladac ) ale tam jest masakra. Sterownik "zamontowany" poprzez wcisniecie bokiem w wolne miejsce miedzy pompa abs a zbiorniczkiem plynu wspomagania. Wtryski wisza luzem , wezyki nierowne... Nie zagladalem do bagaznika ale podejrzewam ze butla zalozona odwrotnie Swiece wymienimy cewki nie ma potrzeby : spalanie stukowe ma o to ze gaz ma reduktor na 150 ps wdg mnie i ma mocno podkrecone cisnienie gazu + za duze dysze we wtryskach co owocuje zalewaniem na wolnych i nie przepalaniem mieszanki . Co bedzie dalej sie okaze... Ogrzewanie poki co poprawione i jest
Remik-A4 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 no i dobrze, ze wzioles sprawy w swoje rece Marcin po kiego... ten gas ci potrzebny przeciez az tyle 1.8T nie bierze
Nosb Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Gaz potrzebny to nie UK tutaj zarobki sa inne... dobry , dobrze zalozony gaz i nie ma problemu... Co innego spartaczona robota...
Flyer Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 no i dobrze, ze wzioles sprawy w swoje rece Marcin po kiego... ten gas ci potrzebny przeciez az tyle 1.8T nie bierze zacznij robic codziennie po 150km, to pogadamy poza tym ona ma avanta w Q, wiec pali wiecej niz sedan w FWD.
Wandej Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 He he Kolega z Rosji interesi w temacie... zdrajca Narodu- nie dość że wyemigrował jeszcze Rodakowi nie chce pomóc :polew: :polew: :polew: :polew: Remik to chociaż jakiś zderzak od czasu do czasu-bądż kolegaświeżości z trasy- na trasie chciała mi się kontrolka silnika zapalić ale dałem mu po piżdzie i przestała mrygać a takie pytanko ile ma 1.8T(seria) od 0-100? AVJ sedan 8.9sek. wiec pewnie masz z ~9sek
Stolkien Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 mój się wyrabia jeszcze w tych 9sek. Ciekawe jak będzie po Marcikowym Klonie....
Nosb Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jak dalej bedzie jezdzil na tym gazie tak ustawionym to pewnie gorzej BTW moze zrobi sie tak ze jak bede cos tam grzebal to kicne do grzanka i zgram toto ? Tylko marcin musialby miec wiecej czasu albo zostawic padake zebym poupalal PS : ladnie pachnie ci sprzeglo marcin
Remik-A4 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 no i dobrze, ze wzioles sprawy w swoje rece Marcin po kiego... ten gas ci potrzebny przeciez az tyle 1.8T nie bierze zacznij robic codziennie po 150km, to pogadamy poza tym ona ma avanta w Q, wiec pali wiecej niz sedan w FWD. pewnie masz racje... ale bokiem lejesz 95 za 2.5zl / litr lub 98 za 3 dziki jak Firma dobrze sponsoruje oczywiscie nie namawiam [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 13:27_________________________________________________Mniejsza o to... Najwazniejsze ze auto sie leczy
Stolkien Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ale on se żartował z tą pompą wody i uszczelką....????[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 13:31_________________________________________________no jedź. nawet i teraz,. to Wsiadaj w trumne i zapierdzielaj do Grzanka. rach ciach. i klon na dysk...
MARCIN607 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 o pompie wody mówił gazownik o uszczelce inny mechanik :wallbash: w sobotę jade do dziadów z mordą - Nosb mi całą instalację skretykować (sposób założenia). jadę niech reduktor wymienią a z resztą już do Daniela podjadę. mi tan na oko wyszło od 0-100 9sekund ale to jedną ręką na kierownicy w drugiej telefon-czyli nie ma se co głowy zawracać- jak dla mnie to cholernie szybko wchodzi 100km/h ci daje mi banana na twarzy.
dudi75 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 W koncu trafil w odpowiednie miejsce i w odpowiednie rece
MARCIN607 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 no i dobrze, ze wzioles sprawy w swoje rece Marcin po kiego... ten gas ci potrzebny przeciez az tyle 1.8T nie bierze zacznij robic codziennie po 150km, to pogadamy poza tym ona ma avanta w Q, wiec pali wiecej niz sedan w FWD. tak jest codziennie trasa 140 latam więc tanio musi być
Flyer Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 mi tan na oko wyszło od 0-100 9sekund ale to jedną ręką na kierownicy w drugiej telefon-czyli nie ma se co głowy zawracać- jak dla mnie to cholernie szybko wchodzi 100km/h ci daje mi banana na twarzy. poczekaj... wpadne kiedys w koncu na spota Waszego
MARCIN607 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 BTW moze zrobi sie tak ze jak bede cos tam grzebal to kicne do grzanka i zgram toto ? Tylko marcin musialby miec wiecej czasu albo zostawic padake zebym poupalal PS : ladnie pachnie ci sprzeglo marcin pierw technicznie ogarniemy auto póżniej przyjemności [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 14:13_________________________________________________ mi tan na oko wyszło od 0-100 9sekund ale to jedną ręką na kierownicy w drugiej telefon-czyli nie ma se co głowy zawracać- jak dla mnie to cholernie szybko wchodzi 100km/h ci daje mi banana na twarzy. poczekaj... wpadne kiedys w koncu na spota Waszego to już prędzej Cie w W-wie znajdę
Stolkien Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Marcin będzie miał nauczkę a tak na poważnie to Oby się wszystko dobrze skończyło.
MARCIN607 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Marcin będzie miał nauczkę a zebyś wiedziła- jak posłuchjałem co Nosb mówi to aż ze wstydu za tych baranów o mało się pod auto nie schowałęm.PS FLY gandzia dzisiaj mi darowała życie
Flyer Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 W Kielcach bede teraz na Wielkanoc (pewnie pare dni lacznie), wiec jakos przyspotujemy. U Nosba tez pewnie bede za jakis czas - jak nam ogarnie swapa tiptronica na manuala u brata.
Nosb Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Marcin a jak grzanie i poziom plynu ? Tak na upartego to moze by i cos na tym reduktorze wymyslil Wdg mnie za duze dysze i cisnienie co daje bardzo niski mnoznik i auto zalewa na wolnych ( zrobili to pewnie zeby ratowac sytuacje pod butem gdzie reduktor nie wyrabia pewnie ) . Ja tam spec nie jestem ale zrobilbym to pewnie lepiej Wiesz z takim dlubaniem ( rozwiercanie , ustawianie , regulacje ) to schdzi kupa czasu wiec pewnie im sie nie chcialo teg zrobic lepiej. Choy wie co z tego bedzie ale wdg mnie mocniejszy reduktor , mniejsze dysze ( albo cisnienie ) i powino grac. Robilem b5 po mocnym sofcie i zapierdzielalo na magicjetach i magicu
Rekomendowane odpowiedzi