MAGIC87 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 teraz zaluje ze nie mam 19.. bo 18 to jakies maławe sa kox
MARCIN607 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 A kontakt z dziurawą drogą już był ??? wygląda czekam na oglądanie na spocie na zdjęciach lepiej wyglądają - niz w realu- trzeba je oświeżyć trochę. dziura jak dziura ale tzw fale robią robotę- jak jadę sam luz nic się nie dzieje ale jak we czworo jechaliśmy 2 razy tył przytarł Moja Iza stwierdziłą że jeżdzi sie lepiej niż na 17 Łukasz dzisiaj na spot najprawdopodobniej dotrę- pewnie z buta ale postaw się koło mnie jestem ciekawy czy między 17 a 19 bardzo jest oszukanie na liczniku (ale wydaje mi się że nie)[br]Dopisany: 09 Maj 2011, 09:09_________________________________________________ teraz zaluje ze nie mam 19.. bo 18 to jakies maławe sa kox dziękija po założeniu stwierdziłem że małe te 19 i można było 20 kupić ale to byłoby czyste szaleństwo teraz przydałoby się jeszcze jakość szmoc zwiększyć żeby auto żywsze się zrobiło
Stolkien Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 No to Marcin K04 wtryski i intercooler. i może zacznie się toto toczyć do przodu na tych walcach
MARCIN607 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 pierw wycieraczki- mechanizm mi się dzisiaj skończył- lekku się ruszą i nic [br]Dopisany: 09 Maj 2011, 09:52_________________________________________________ No to Marcin K04 wtryski i intercooler. a jakie to koszta? orjentacyjnie oczywiście i czy to nie będzie się gryzło z softem (czy będzie współprawować?) ?[br]Dopisany: 09 Maj 2011, 09:53_________________________________________________ trochę blachy gumy i tyle radości co patrzę na auto to się cieszę
MARCIN607 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 Niepomalowane dokładki + 19" = maruda :>ale poważnie to czekam aż dopadnę dokładki s line chociaż przód - a że dziura w kieszeni cały czas. wiem że to słabo wyglada ale.... od jakiegoś tygodnia co spojrzę na auto to się cieszę .
Krycha Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 dobrze że znowu nie kupiłem rsów bo jakoś się ubjadły
MARCIN607 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 Nie nawet fajnie to wyglada i nawet nie tak żle się jeżdzi-spodziewałem się jakiejś masakry a jest nie wielka róznica niż 17 :wink4:
Młody Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Jest dobrze . Na pewno lepiej niż pomalowane dokładki i 16" :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 wiem że to słabo wyglada ale.... od jakiegoś tygodnia co spojrzę na auto to się cieszę . a jak sie smiga po Kielcach ?
MARCIN607 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 dobrze że znowu nie kupiłem rsów bo jakoś się ubjadły ale na B5 wyglądają mega mega- nie ma porównania do B5. na Twojej furze razem z glebą robiły niesamowitą robote. [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 11:24_________________________________________________ wiem że to słabo wyglada ale.... od jakiegoś tygodnia co spojrzę na auto to się cieszę . a jak sie smiga po Kielcach ? jak to jak- powoli :polew:
MARCIN607 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 ej prezes te kolka sa fajowe Spasiba Maćko- dawaj wątek o Twoim demonie [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 06:17_________________________________________________ dobre kolo za sezon dwa znowu coś od Ciebie wyciągnę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ps. na moim wyglądają o niebo lepiej
krawcu11 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Spasiba Maćko- dawaj wątek o Twoim demonie taaaaaaa te kolka pewnie kosztowaly tyle co moj demon nie ma o czym pisac hehehe z wypasu 13" wielosezonowe juz to widze
MARCIN607 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 Spasiba Maćko- dawaj wątek o Twoim demonie taaaaaaa te kolka pewnie kosztowaly tyle co moj demon nie ma o czym pisac hehehe z wypasu 13" wielosezonowe juz to widze Maciek byłby kozak- jedyna taka gablota na forum
MARCIN607 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2011 nie ;( wyciągnąć bym dał radę ale wcześniej było podpięte 2 głośniki teraz w tym mam komplet plus sub więc nie bawiłem się z tym- i tak bym przegrał bitwę- już wsadzę w golfa (kiedyś :polew: ) [br]Dopisany: 24 Maj 2011, 05:40_________________________________________________Cud się stał- byłem z Żonką na wakacjach w Chorwacji i przejechaliśmy trasę bez większych problemów. co prawda w drodze do celu od zagbrzebia jechałem zapalonym silnikiem- ale ponieważ znam już trochę ten samochód i wiem że się obraża o byle co więc bardzo się nie przejąłem . powiem Wam jedno-współczuję osobom mieszkajcym pod Krakowem od strony kielc- a mianowicie przejechaliśmy ok 2900km z czego 60km było chu chu chu i to jest właśnie odcinek ok 30 km przed krakowem (co chwilę radar w navi darła się tylko niebezpieczne miejsce- a co najgorsze to stan drogi na wjeżdzie do krakowa- no masakra :wallbash: :wallbash: :wallbash:). ale to jest mało ważne- jakby ktoś jechał na Chorwacdję na wakacje i chciał już przez samą chorwację jechać płatną astrodą duży błąd- droga przez góry jest rewelacyjna stan zadowalający a widoki bezcenne. a tu pare fotek a tu takie tam A7 w samym środku Słowackich gór
Rekomendowane odpowiedzi