Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ODDAM w dobre ręce!!!!! - Czarne 1.8T Quattro-BITCH/LED/SPORTEC/S-LINE/ITP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Felgi Rs6 w B6 są za***iste aż mi się żal robi byłego autka ;( sorry Marcin za OT :hi: felgi super :good:

k9xp9t.jpg

Opublikowano

Czemu jej nie zepchnales z tej skarpy ? :gwizdanie:

A co ty chcesz od wjazdu do Krakowa? nie to zeby mi w b5 nie wytrzeslo tam kratki ze zderzaka kiedys :)

Opublikowano

Felgi Rs6 w B6 są za***iste aż mi się żal robi byłego autka ;( sorry Marcin za OT :hi: felgi super :good:

k9xp9t.jpg

a myślisz że na czyim aucie eresy widziałem pierwszy raz? :wink4:

[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 23:45_________________________________________________

A co ty chcesz od wjazdu do Krakowa? nie to zeby mi w b5 nie wytrzeslo tam kratki ze zderzaka kiedys :)

a czym bym wrócił? :gwizdanie: :gwizdanie:

ale nie będę na nią gadał bo walneła 2kkm z zapalonym silnikiem- jest w deszkę furą :polew: :polew: :polew:

a Panie wpadnę do Ciebie w poniedziałek rano jak się wyrobię przed pracą- trzebaby sprawdzić co to się świeci.

Opublikowano

A projekt na euro będzie :wink4:

Opublikowano

powie mi ktoś co to za błędy?

3 Faults Found:

16804 - Catalyst System: Bank 1: Efficiency Below Threshold

P0420 - 35-10 - - - Intermittent

17937 - Camshshaft Timing Adjustment: Short to Plus

P1529 - 35-00 - -

16396 - Bank 1: Camshaft A (Intake): Advance Setpoint not Reached (Over-Retarded)

P0012 - 35-10 - - - Intermittent

błędy usuniete dzisiaj rano- 50km zrobiłem i nie wróciły- o 22 odpalę auto znowu zobaczymy co się stanie :wallbash: :wallbash: .

cos czuję że to znowu ten nieszczęsny napinacz albo filtr gazu się zapchał lekko (strzały laika :wallbash:)[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 08:56_________________________________________________znowu się ten je... silnik świeci :wallbash:

Opublikowano

kata masz??

jak nie to co z druga sonda zrobiłes[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 17:28_________________________________________________co znaczy nowu napinacz? był robiony juz??

Opublikowano

ma kata. ~gaz mu pewnie smrodzi i mieszankę pierniczy. napinacz? jaki napinacz marcin?/

Opublikowano

czyli te błędy będą od gazu?? zanim się zapaliła kontrolka wyjechałem cały gaz ze zbiornika.

myślałem że znowu ten niezczęsny napinacz łańczuszka rozrządu się zj***ł

Opublikowano

16804/P0420/001056 - Catalyst System; Bank 1: Efficiency Below Threshold

Possible Causes

Leakage in Intake and/or Exhaust System

Catalyst faulty

Oxygen Sensor(s) faulty

Oxygen Sensor(s) Control faulty

Possible Solutions

Check Intake and Exhaust System for Leaks

Check Catalyst

Check Oxygen Sensor(s)

Check Oxygen Sensor(s) Control

Perform Oxygen Sensor(s) Aging Check

16396/P0012/000018 - Bank 1: Camshaft A (Intake): Advance Setpoint not Reached (Over-Retarded)

Possible Symptoms

Erratic Idle

Possible Causes

Intake Camshaft Adjuster tight/stuck

Intake Camshaft Adjuster faulty

Possible Solutions

Check Intake Camshaft Adjuster

Use Output Test, Meas. Value Blocks (MVB) & Basic Setting

i jeszcze jeden

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/336213-CEL-w-rare-fault-code-!-!-17937?s=0a9cf64c9f740934cc74d639feee110d

Opublikowano

Kontrolka od EcoDrivingLPG :polew: Chciałeś mieć tanio to teraz nie płacz :naughty:

Opublikowano

Kontrolka od EcoDrivingLPG :polew: Chciałeś mieć tanio to teraz nie płacz :naughty:

jak to od gazu to dzięki Bogu. LPG swietna sprawa już się zwrócił spokojnie a jedzie się wcale nie gorzej jak a benzynie a nawet lepiej.

Buba miej litość chociaż dwa słowa komentarza dla laika :rolleyes:

Opublikowano

a co jakiś mądry jestem :dontknow: :gwizdanie:

Opublikowano

a co jakiś mądry jestem :dontknow: :gwizdanie:

napisz w polisz co wkleiłeś w britisz :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 19:08_________________________________________________zaraz będzie kurier z nową dokładeczką S line front- siedzę jak na szpilkach :gwizdanie: :kox: chociaż teraz nie wiem czy nie kupić frontu z S4 -co by pasował do tyłu który też już jest w drodze.
Opublikowano

nowa u mnie- żle się wyaziłem :decayed:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 13:39_________________________________________________wg gajosa 485 zl. ja mam za 200 plus wysyłka.

zderzak z esy za 100 wyrwałem na allegro

Opublikowano

fanty

zderzak_1.jpg

DSC00470.jpg

dwaj Kurierzy przyjechali prawie jednocześnie

DSC00467.jpg

a teraz graty na półkę a zaraz pójdą do poprawek albo wlecą na auto jak nie wytrzymam :kox:

DSC00471.jpg

Opublikowano

sprawdzałeś czy ten zderzak nie od cabrio :naughty: jak do avanta to faktycznie super okazja, tez w ten sposob szukałem ale nie mialem tyle szcześcia co ty :gwizdanie:

Opublikowano

sprawdzałeś czy ten zderzak nie od cabrio :naughty:

faktycznie... to zdjecie jest takie, ze cholera wie od czego to tak naprawde...

Opublikowano

To zrobimy z avanta cabrio i bedzie pasil :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...