Stolkien Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Zabieram Twój tunel 2dinowy. GIT?
MARCIN607 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Opublikowano 20 Września 2013 Ok. Tylko wiesz on nie jest za bjutiful
MARCIN607 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Opublikowano 20 Września 2013 E pierdzielisz zobaczysz zdecydujesz:-)
MARCIN607 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 2ga. Jutro wyśle mi prseteornice zregenerowana więc we wtorek pojadę już swoją czarnulą:-)
wrclaguna Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 A to ci dzis niespodzianka była
MARCIN607 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 A to ci dzis niespodzianka była Zostales przylapany na gorącym uczynku:-)
MARCIN607 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Opublikowano 22 Października 2013 Żeby nie było że się nic nie dzieje- to suto na co trochę daje znaki że,potrzebuje a bit of love. W,piatek padła 4 z nowych ori cewek i wpadla z alt
andr3i Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 mnie osobisice ten tunel sie nie widzi, no ale Marcin skoro ty jestes zadowolony to najwazniejsze
MARCIN607 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Opublikowano 16 Listopada 2013 mnie osobisice ten tunel sie nie widzi, no ale Marcin skoro ty jestes zadowolony to najwazniejsze Tunel idzie w,świat bo inne wydatki się szykują generalnie połowę gratów ktore miały być na aucie idzie dalej w,świat bo mi się zmienia co trochę ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:11 ---------- czerwone - szybsze Podobno:decayed: I znowu coś,jebło. Dałem Żonie auto i właśnie call że znowu coś szarpie. ---------- Post dopisany 16-11-2013 at 16:50 ---------- Poprzedni post napisany 22-10-2013 at 14:50 ---------- mało się dzieje ale jednak: lusterka składane 10pni czekająna montaż schowki pd fotele czekają na montaż. a tu taki drobiazg a jak cieszy . był 2011 w języku inglisz jest 2012 w języku polisz
Artur82 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 tez bym myślał nad takim ale tv na tym póki co chyba jest problem uruchomić, tanim kosztem ale LED`zik jest petarda
MARCIN607 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Opublikowano 16 Listopada 2013 tez bym myślał nad takim ale tv na tym póki co chyba jest problem uruchomić, tanim kosztem ale LED`zik jest petarda a właśnie myślę czy dvd razem z lodóweczką w schowek nie wsadzić :eusathink:tylko kiedy to oglądać-strasznie mnie kręci wyświetlacz w zagłówku dla małego ale jakoś wydaje mi się to mega projekt mimo że pewnie bym tylko wykonawcy browar podawał i Tego z nad morza kijem przepędzał coby Miszcz mógł działać
wladi Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 tez bym myślał nad takim ale tv na tym póki co chyba jest problem uruchomić, tanim kosztem ale LED`zik jest petarda a właśnie myślę czy dvd razem z lodóweczką w schowek nie wsadzić :eusathink:tylko kiedy to oglądać-strasznie mnie kręci wyświetlacz w zagłówku dla małego ale jakoś wydaje mi się to mega projekt mimo że pewnie bym tylko wykonawcy browar podawał i Tego z nad morza kijem przepędzał coby Miszcz mógł działać Co Ty pier**lisz:grin: pakuj miszcza do auta, dwie krzynki dodatkowo i nad morze przybywaj to wyrezamy wszystko:polew:
MARCIN607 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Opublikowano 16 Listopada 2013 tez bym myślał nad takim ale tv na tym póki co chyba jest problem uruchomić, tanim kosztem ale LED`zik jest petarda a właśnie myślę czy dvd razem z lodóweczką w schowek nie wsadzić :eusathink:tylko kiedy to oglądać-strasznie mnie kręci wyświetlacz w zagłówku dla małego ale jakoś wydaje mi się to mega projekt mimo że pewnie bym tylko wykonawcy browar podawał i Tego z nad morza kijem przepędzał coby Miszcz mógł działać Co Ty pier**lisz:grin: pakuj miszcza do auta, dwie krzynki dodatkowo i nad morze przybywaj to wyrezamy wszystko:polew: ta nerki i wątrobe bankowo :decayed:
akjam Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 tez bym myślał nad takim ale tv na tym póki co chyba jest problem uruchomić, tanim kosztem ale LED`zik jest petarda a właśnie myślę czy dvd razem z lodóweczką w schowek nie wsadzić :eusathink:tylko kiedy to oglądać-strasznie mnie kręci wyświetlacz w zagłówku dla małego ale jakoś wydaje mi się to mega projekt mimo że pewnie bym tylko wykonawcy browar podawał i Tego z nad morza kijem przepędzał coby Miszcz mógł działać Ledzik elegancki A co do zagłówków to też nad tym myślę.
Rekomendowane odpowiedzi