david_n Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Opublikowano 18 Lutego 2011 To widze , ze kóleczka kupione bo moje czekały na Ciebie na wiosne edit: już wiem, przypomnialem ze czekalem na Twoje felgi :>
Wąski Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Ty masz tu normalny zawias? bo stoi jak mega koza.. Tak.. choć samochod tutaj stoi na za***istych nierownosciach i te kola sa zalozone tylko z jednej strony. Moze do wiosny jakas zawieche znajde :gwizdanie: e tam podwórko pięknie wyłożone nową kostką Wąski nie masz czasem zawiechy S-line dla mnie? do takich nowych to ja mam tylko letnie powietrze do kół [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 18:29_________________________________________________ Na ostatnim zdjęciu trochę mu pomogłem troskę
david_n Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Ty masz tu normalny zawias? bo stoi jak mega koza.. Tak.. choć samochod tutaj stoi na za***istych nierownosciach i te kola sa zalozone tylko z jednej strony. Moze do wiosny jakas zawieche znajde :gwizdanie: e tam podwórko pięknie wyłożone nową kostką Wąski nie masz czasem zawiechy S-line dla mnie? do takich nowych to ja mam tylko letnie powietrze do kół [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 18:29_________________________________________________ Na ostatnim zdjęciu trochę mu pomogłem troskę Po powietrze podjade niebawem
miron78 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 niezła bida musi być w tym Krakowie skoro chłopaki po koła do Knurowa wpadają - foto też widzę w Knurowie robione [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 16:51_________________________________________________Dawid - a o ledach na tył nie myślisz ?
david_n Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 niezła bida musi być w tym Krakowie skoro chłopaki po koła do Knurowa wpadają - foto też widzę w Knurowie robione [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 16:51_________________________________________________Dawid - a o ledach na tył nie myślisz ? nie mam kasy narazie na ledy :gwizdanie: w planach zawias, hamulce, progi, turbo, program, kiera... duzo tego
slepy Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Dawid może spocik w czwartek , dasz radę :gwizdanie:
david_n Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 Dawid może spocik w czwartek , dasz radę :gwizdanie: hm powinienem byc na miejscu
slepy Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 niezła bida musi być w tym Krakowie skoro chłopaki po koła do Knurowa wpadają - foto też widzę w Knurowie robione [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 16:51_________________________________________________Dawid - a o ledach na tył nie myślisz ? nie mam kasy narazie na ledy :gwizdanie: w planach zawias, hamulce, progi, turbo, program, kiera... duzo tego a myślałem że tylko do b5 trzeba dokładać, a tu widzę dalej trzeba rezać
PABLO Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 :kox: david i jak tam była dalej ta aukcja, kupiłeś :?:
david_n Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Był mały zastój i teraz powoli rusza impreza spowrotem kierownica czteroramienna multi - założona, stan jak nówka
jedrekx Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 kierownica czteroramienna multi - założona, stan jak nówka :naughty czemu nie trójramienna?
_Makki_ Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 David: bardzo ladnie prezentuje sie ten Twoj sedan na tych felgach! "spoty" w korkach rulez!
david_n Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 kierownica czteroramienna multi - założona, stan jak nówka :naughty czemu nie trójramienna? Spoko za jakiś czas bedzie i trójramienna - poprostu sie trafiła okazyjnie to wzialem Jakies foty :gwizdanie: Ide zrobić, zaraz wrzuce :gwizdanie: edit: nie znalazlem aparatu, a telefonem nie bede robil bo nie ma sensu David: bardzo ladnie prezentuje sie ten Twoj sedan na tych felgach! "spoty" w korkach rulez! Miło było poznać choć krótko, ale dziś wieczór pogadamy [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 17:33_________________________________________________ Kiera trójramienna nówka sztuka założona [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 16:51_________________________________________________ Update: Udało mi sie zakodowac "auxiliary ventilation". "Aux heater" jest niestety niedostępny, bo nie mam fizycznie "heatera" Mamy dostępne 3 timery, programujemy konkretna godzine i wlacza nam się nawiew - ciekawa opcja na ciepłe dni Postaram sie dzis zrobic DIY, teraz pare fotek: Programowanie: Aux. ventillation ON: Zaprogramowany timer T1 na zadaną godzinę:
wrclaguna Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Widze ze przkodowanie poszlo montuj webasto
david_n Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 Widze ze przkodowanie poszlo montuj webasto narazie dam sobie spokój z webasto, mozna myslec blizej zimy
david_n Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 zima tuz tuz e tam za 2 miechy sie pomysli
wrclaguna Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Jak zmieniales kiere z 4-ramiennej na 3-ramienna to tez zmieniales wiazke poduszki ?
Rekomendowane odpowiedzi