moskal Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 no fotele juz zaklepane , bede miał ori esowe na sprzedaż jakby ktoś reflektował :gwizdanie:
312MC Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 tylna kanapa o wiele lepiej sie prezentuje na żywo tym bardziej że siedzenia zostały przeprane tydzień temu
Michał Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 bede miał ori esowe na sprzedaż jakby ktoś reflektował :gwizdanie: słyszałeś Dawidek? wreszcie masz możliwość zrobić coś z tym swoim wnętrzem
Kowi87 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 bede miał ori esowe na sprzedaż jakby ktoś reflektował :gwizdanie: słyszałeś Dawidek? wreszcie masz możliwość zrobić coś z tym swoim wnętrzem tylko dawidek o desce i boczkach pamiętaj
Reggi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 bede miał ori esowe na sprzedaż jakby ktoś reflektował :gwizdanie: słyszałeś Dawidek? wreszcie masz możliwość zrobić coś z tym swoim wnętrzem pier***e te fotele esowe Nie mam kasy :gwizdanie: Zrobilem w alcantarze ten plastik koło zmiany biegow tak na stale juz i jest gitarka nigdzie sie nie pozawijalo i jest cacy :gwizdanie: mmmm bosko.. poka foto
moskal Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 bede miał ori esowe na sprzedaż jakby ktoś reflektował :gwizdanie: słyszałeś Dawidek? wreszcie masz możliwość zrobić coś z tym swoim wnętrzem pier***e te fotele esowe Nie mam kasy :gwizdanie: Zrobilem w alcantarze ten plastik koło zmiany biegow tak na stale juz i jest gitarka nigdzie sie nie pozawijalo i jest cacy :gwizdanie: mmmm bosko.. poka foto az sie boje
moskal Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 zara zejde do auta i cykne.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 12:16_________________________________________________ [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 12:26_________________________________________________foty kalkulatorem, ale widac na nich wszystko. Tzn tak mi sie wydaje no , w końcu czegoś nie spierdoliłeś do tego idealnie pasowałyby fotele eskowe , dawaj 1300 i bierz
moskal Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 dajesz w pompe do grudnia to biore mów do mnie po polsku a nie napier.dalasz jakimś południowym dialektem
mrogal Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 dajesz fotele teraz place w grudni siusiaku na mikołaja liczysz?
moskal Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 dajesz fotele teraz place w grudni a jaka mam gwarancje ze zapłacisz ???? :naughty: :naughty:
marewel Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 W końcu męskie auto nie popierdółka 1.8t.
mrogal Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 W końcu męskie auto nie popierdółka 1.8t. pochwal sie swoim
moskal Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 No więc wyciągnąłem przy okazji przewozu parówki w miejsce spoczynku stare czarne lampy DEPO. Jedna ocalała w nienaruszonym stanie , rozkleje ją i spróbuje wsadzić soczewke bixenonową , jeśli sie zmieści to bedzie pieknie. Praktycznie juz do mnie lecą VALEO ori pod xenon bez osprzętu (żarnik/przetwornica) i plan jest taki zeby zrezać w tych Valeo bixa , bo skoro zmieściły sie do Depo to powinny zmieścic sie do Valeo i maznąć na czarno.
Buba Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 W końcu męskie auto nie popierdółka 1.8t. iskierka pojednania? [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 14:45_________________________________________________ No więc wyciągnąłem przy okazji przewozu parówki w miejsce spoczynku stare czarne lampy DEPO. Jedna ocalała w nienaruszonym stanie , rozkleje ją i spróbuje wsadzić soczewke bixenonową , jeśli sie zmieści to bedzie pieknie. Praktycznie juz do mnie lecą VALEO ori pod xenon bez osprzętu (żarnik/przetwornica) i plan jest taki zeby zrezać w tych Valeo bixa , bo skoro zmieściły sie do Depo to powinny zmieścic sie do Valeo i maznąć na czarno. no nie wiem czy czarne beda psic... ja bym zostawil ori
mrogal Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 W końcu męskie auto nie popierdółka 1.8t. iskierka pojednania? [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 14:45_________________________________________________ No więc wyciągnąłem przy okazji przewozu parówki w miejsce spoczynku stare czarne lampy DEPO. Jedna ocalała w nienaruszonym stanie , rozkleje ją i spróbuje wsadzić soczewke bixenonową , jeśli sie zmieści to bedzie pieknie. Praktycznie juz do mnie lecą VALEO ori pod xenon bez osprzętu (żarnik/przetwornica) i plan jest taki zeby zrezać w tych Valeo bixa , bo skoro zmieściły sie do Depo to powinny zmieścic sie do Valeo i maznąć na czarno. no nie wiem czy czarne beda psic... ja bym zostawil ori nie sluchaj innowiercy, rob black madafaka
Nosb Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 bedzie c**jowka na black Ja sam mam zamiar zrobic chrom teraz bo mi sie juz znudzily czarne
Flyer Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Moim zdaniem tez najlepsze beda ori valeo. Widzialem to co bylo na parowie... i tak sobie to wygladalo
moskal Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 W końcu męskie auto nie popierdółka 1.8t. iskierka pojednania? no nie wiem czy czarne beda psic... a ja wiem ze będą , do parowy tez nie miały pasić a pasiły jak c**j. do tego bedzie grill na czarno i czarna fela zrobi mi ktoś VT z felgami z tych aukcji , kolor czarny , czarne lampy , czarna obwódka grilla i gleba -60 http://moto.allegro.pl/rota-g-force-concave-18x9-white-gm-promocja-i1239480490.html http://moto.allegro.pl/rota-boost-18x9-et30-gold-nissan-evo-promocja-i1240631767.html http://moto.allegro.pl/felgi-rota-p45r-8x18-5x114-3-i1240122641.html
Rekomendowane odpowiedzi