Flyer Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 moskal, podbij sobie doladowanie na 1,5 bara z raz sie scigniecie
Buba Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 moskal, podbij sobie doladowanie na 1,5 bara z raz sie scigniecie juz jedna wydmuszka jest szykowana na niedziele zeby tylko jeden przejazd zrobic. wystarczy jak jedna eSa eksploduje
CoLo Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Moskal żyjesz ? zyje , ale ustawmy sie najszybciej na wtorek , ok ???? Eee no dobra, skoro tak Ci pasuje Tylko nie wiem czy po weekendzie paliwo będę miał co to za ustawki kombinujecie?? colo chce zobaczyc jak go esa wciąga , bo nie wierzy A jak trzeba sprawdzić Jadę właśnie czyścić przepływkę...może auto odżyje
moskal Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 moskal, podbij sobie doladowanie na 1,5 bara nie podbije , mbc w szafie leży ,wciągne go na 0.6 :kox: :kox: juz jedna wydmuszka jest szykowana na niedziele zeby tylko jeden przejazd zrobic. wystarczy jak jedna eSa eksploduje któż taki ????
plastuch Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 moskal masz jeszcze N75 z parówy jak jest to biere
moskal Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 moskal masz jeszcze N75 z parówy jak jest to biere mam , szczegóły na PW BTW , wczoraj odebrałem padaczke , sprzegiełko pięknie chodzi , koszt naprawy 50pln , u kumpla , bez wymyslania dodatkowych awarii , itp
Nosb Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 60 stron a auto u wlasciciela moze z 4 dni
moskal Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 60 stron a auto u wlasciciela moze z 4 dni eee , no co ty gadasz , dokładnie 8 dni :kox: :kox: :kox: zaraz ide sprawqdzić moja pompe ABS-u , w razie jakby pasowała to daj na PW ile cenisz za nią dziku :naughty: :naughty: Wyjezdzam zaraz na Grodzisk siać strach przy cmentarzu :kox: :kox:
bakuś Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Wyjezdzam zaraz na Grodzisk siać strach przy cmentarzu :kox: :kox: do odcinki...
moskal Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 Wyjezdzam zaraz na Grodzisk siać strach przy cmentarzu :kox: :kox: do odcinki... wystarczy gwizd sprężarek :kox: :kox:
wojciu0308 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 dawaj jej u pupe niech sucz cierpi od tego jest
Gość DiM Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Moskal zrób jakąś sesję i jakiś film daj
bakuś Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Wyjezdzam zaraz na Grodzisk siać strach przy cmentarzu :kox: :kox: do odcinki... wystarczy gwizd sprężarek :kox: :kox: mięczak
moskal Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 Moskal zrób jakąś sesję i jakiś film daj to nie widziałeś jak 2.7 jeździ ??? wbij se w jutuba czy moze chcesz zobaczyc te babki jak skaczą w krzaki przy cmentarzu ???? sesja bedzie jak w tygodniu ogarne środek na polifta , navi+ , Recarosy , teraz nie ma czego fotografować , no chyba ze turbotimer mam ci pstryknąć i kiere w perforze
Reggi Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 r mam ci pstryknąć i kiere w perforze :wink4 Rób zdjęcia cycu :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Gość DiM Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 czy moze chcesz zobaczyc te babki jak skaczą w krzaki przy cmentarzu ???? :polew: :polew: :polew:
Kolkov Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 czy moze chcesz zobaczyc te babki jak skaczą w krzaki przy cmentarzu ???? Ty tak nie świruj jarzębiny pod tym cmentarzem, bo Ci jakaś jeszcze różańcem Nogaro zdefasonuje
Rekomendowane odpowiedzi