Flyer Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Te wskazniki wygladaja niestety kupowato powinienes przywrocic ori kratki moim zdaniem
igore36 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 caly srodek szczerze mowiac wyglada kupowato, jest strasznie źle spasowane wszystko na zdjeciach widac mega szpary, co musi byc na zywo?
Szamek Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 bo moskal uwielbia mega szpary :decayed:
moskal Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 caly srodek szczerze mowiac wyglada kupowato, jest strasznie źle spasowane wszystko na zdjeciach widac mega szpary, co musi byc na zywo? na żywo nie widać :kox: [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 18:04_________________________________________________ja to na sztuke wszystko składałem , kazdy element jest z innej parafii , bedzie po robocie to sie ładnie złoży , nie martw sie
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 caly srodek szczerze mowiac wyglada kupowato, jest strasznie źle spasowane wszystko na zdjeciach widac mega szpary, co musi byc na zywo? na żywo nie widać :kox: [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 18:04_________________________________________________ja to na sztuke wszystko składałem , kazdy element jest z innej parafii , bedzie po robocie to sie ładnie złoży , nie martw sie Moskal tak jak na tym foto dałeś bedzie ok
igore36 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 moskal Ok, wierze w Ciebie daj z siebie wszystko W s4 nie powinno byc miejsca na niedociagniecia :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 resztę pomaluj ale to wszystko (obud przycisków , pasek , navi , climatr) jest w jednym kolorze - czarnym , nic nie trzeba malować czerwony - flok żółty - zostaje jak jest niebieski - carbon gajgerki Ty tak zamontowałeś? nie , poprzednik plan na gajgery jest taki , ze zadna kratka nie zostanie , dojdzie jeszcze jeden wskaźnik i bedą na jednym panelu z 3 dziurami będzie piknie :> wysyłasz to do Rediżinalda, czy śmigamy w lubelskie?
moskal Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 moskal Ok, wierze w Ciebie daj z siebie wszystko W s4 nie powinno byc miejsca na niedociagniecia :gwizdanie: nie bój żaby wysyłasz to do Rediżinalda, czy śmigamy w lubelskie? wysyłam kurierem , a odebrać pojedziemy osobiście , weźmiemy Łajze i bedzie git :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Spy foto , błotniki wyciete , farba schnie , przekładam bebechy z ori esowych lamp do bixów
Gość Damian A4 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Moskal albo mi sie wydaje albo tablice masz krzywo przykrecona.... jak dla mnie jest zaje....ie
Iverson Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Spy foto , błotniki wyciete , farba schnie , przekładam bebechy z ori esowych lamp do bixów BABY FACE
moskal Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 dziekuje dziekuje , jak załoze i cykne fote z daleka to bedzie kox , nic sie nie bedzie odbijać itp
Kimi Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Spy foto , błotniki wyciete , farba schnie , przekładam bebechy z ori esowych lamp do bixów :slina: :slina: :slina: Ja pier.... ale KOSA :blink:
Kolkov Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Spy foto , błotniki wyciete , farba schnie , przekładam bebechy z ori esowych lamp do bixów fcipkę :kox:
Rekomendowane odpowiedzi