niestandardowy Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 No co... oni tez rezaja ... Qfa.... dzisiaj wyjechal rozrusznik... a w sobote chyba wyjedzie turbina... bo na wydechowym wali strzasznie olejem... qfa... ciegle cos...
Bart-S Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Grześ - przepraszam Cię, nie wyrobiłem się... Jutro odbiór auta w którym siada lewy reflektor - dogadam się z klientem co dalej (w razie W masz coś na podmianę?) i co wyszło z tą lampą ? Zdjąłem dekiel, dotknąłem wtyczkę palcem, złożyłem i... działa
slo Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Marcin nie wiem kiedy podlecę po tasiemkę ale podlecę. Chyba nie śpieszy Ci się ? Mogę truknąć przelew jak cos
Gwerty Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Grześ - przepraszam Cię, nie wyrobiłem się... Jutro odbiór auta w którym siada lewy reflektor - dogadam się z klientem co dalej (w razie W masz coś na podmianę?) i co wyszło z tą lampą ? Zdjąłem dekiel, dotknąłem wtyczkę palcem, złożyłem i... działa palce które leczą, wystarczy tylko dotyk .
Arkadiush Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Grześ - przepraszam Cię, nie wyrobiłem się... Jutro odbiór auta w którym siada lewy reflektor - dogadam się z klientem co dalej (w razie W masz coś na podmianę?) i co wyszło z tą lampą ? Zdjąłem dekiel, dotknąłem wtyczkę palcem, złożyłem i... działa palce które leczą, wystarczy tylko dotyk . ręce które leczą
Bart-S Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Tjaaa, niestandardowy przywieź mi te turbo - dotknę ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- Grześ - jak auto wróci na próbę olejową to wtedy się zgramy z tymi lampkami. Ile regeneracja ksenonów w B6? Bez kosztów ew. wymiany przetwornic i palników (czyszczenie + odbłyśniki).
slo Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :banan:
Arkadiush Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 http://i.imgur.com/T5YVfc5.jpgprzepraszam, nie mogłem się powstrzymać :banan: :polew::polew:
Pepin Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Bart-s sprawdź numer i podeślij, bo Ten Łobuz znowu nie podesłał , please
Gwerty Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Tjaaa, niestandardowy przywieź mi te turbo - dotknę ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- Grześ - jak auto wróci na próbę olejową to wtedy się zgramy z tymi lampkami. Ile regeneracja ksenonów w B6? Bez kosztów ew. wymiany przetwornic i palników (czyszczenie + odbłyśniki). sama wymiana odbyśników w xenonach 120zł jak z czyszczeniem wnetrzy (rozklejanie) to +100zł
Pepin Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 No co... oni tez rezaja ... Qfa.... dzisiaj wyjechal rozrusznik... a w sobote chyba wyjedzie turbina... bo na wydechowym wali strzasznie olejem... qfa... ciegle cos... a nie mówiłeś, że rozrusznik to latem ma być robiony ?
Gwerty Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 http://i.imgur.com/T5YVfc5.jpgprzepraszam, nie mogłem się powstrzymać :banan: nie no przegięcie. Bartek dużo grzebie w garażu, ale takich ale styranych dłoni to na pewno niema.
Pepin Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 a juz wyglądało jakby umarło forum .. napisałem o 16:45 i cisza, i nagle o 22giej ruszyło coś w tej materii ...
Bart-S Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 http://i.imgur.com/T5YVfc5.jpgprzepraszam, nie mogłem się powstrzymać :banan: :polew::polew: ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Bart-s sprawdź numer i podeślij, bo Ten Łobuz znowu nie podesłał , please Ummm... przypomnij o co kaman. ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- http://i.imgur.com/T5YVfc5.jpgprzepraszam, nie mogłem się powstrzymać :banan: nie no przegięcie. Bartek dużo grzebie w garażu, ale takich ale styranych dłoni to na pewno niema. Grześ uwierz mi - wyglądają dziś gorzej niż na foto ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- Tjaaa, niestandardowy przywieź mi te turbo - dotknę ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- Grześ - jak auto wróci na próbę olejową to wtedy się zgramy z tymi lampkami. Ile regeneracja ksenonów w B6? Bez kosztów ew. wymiany przetwornic i palników (czyszczenie + odbłyśniki). sama wymiana odbyśników w xenonach 120zł jak z czyszczeniem wnetrzy (rozklejanie) to +100zł No i gitara
slo Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Bart-s, sprawdzileś może naklejkę na pas przedni ?
Bart-S Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Bart-s, sprawdzileś może naklejkę na pas przedni ? Jutro będzie info.
slo Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Bart-s, sprawdzileś może naklejkę na pas przedni ? Jutro będzie info. okej
niestandardowy Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Qfa ale sie tu dzieje a ja w robocie. Narobilo mi sie kosztow, no mial byc rozrusznik latem i tak odkladalem. Slo- ze spokojem.. Bartek - trzeba te turbo wyciagac :) A teraz : Adin... dwa tri czetyrje... buahahha moze jeszcze w tv kariere zrobisz
Bart-S Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Qfa ale sie tu dzieje a ja w robocie. Narobilo mi sie kosztow, no mial byc rozrusznik latem i tak odkladalem. Slo- ze spokojem.. Bartek - trzeba te turbo wyciagac :) A teraz : Adin... dwa tri czetyrje... buahahha moze jeszcze w tv kariere zrobisz Miejcia oczyja na tabliczku
Arkadiush Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Qfa ale sie tu dzieje a ja w robocie. Narobilo mi sie kosztow, no mial byc rozrusznik latem i tak odkladalem. Slo- ze spokojem.. Bartek - trzeba te turbo wyciagac :) A teraz : Adin... dwa tri czetyrje... buahahha moze jeszcze w tv kariere zrobisz
Rekomendowane odpowiedzi