Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest 3.0 asb za dobre sianko, aleczasami wchodzi w tryb awaryjny...

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pany... jak auto wchodzi w tryb serwisowy to turbo czy nie tylko?

nie ma reguły, walnięte wtryski , nieszczelność w dolocie, turbina, zapchany egr, powietrze w paliwie, zapchany filt paliwa i np powyżej 3000rpm nie wyrabia się paliwem - ciśnienie poza zakresem

bez okoliczności i vaga nie ma reguły ....

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Czy ktoś wie jak w RNS-e wpisać trasę do miejsca z drugiej płyty ?

Włożyć drugą płytę wybrać lokalizację i uruchomić nawigowanie, a potem zmienić płytę????:eusathink:Chyba powinien podpowiedzieć, kiedy trzeba będzie zmienic płytę, albo zrobić to w kraju który się zazębia na jakimś postoju... A wybierasz się dokądś poza nasz "obszar płatniczy"??

Opublikowano
  • Autor

:hi:Witam Panowie

Opublikowano

Mam takie pytanko z całkiem innej beczki :D czy z dworca PKP w poznaniu jest jakiś dojazd bus/tramwaj do parkingu koło Mc na Franowie? :D?

muszę się tam dostać w piątek z deskami bo kierowca busa z resztą wycieczki do centrum nie wjedzie :wallbash::wallbash:

Opublikowano
Mam takie pytanko z całkiem innej beczki :D czy z dworca PKP w poznaniu jest jakiś dojazd bus/tramwaj do parkingu koło Mc na Franowie? :D?

muszę się tam dostać w piątek z deskami bo kierowca busa z resztą wycieczki do centrum nie wjedzie :wallbash::wallbash:

tramwaj 18 z przystanku Most Dworcowy lub ZCK jedziesz pod IKEA i wysiadasz na "Szwedzkiej"

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź :) na mapach google jest foto jeszcze z czasu budowy linii i nie wiedziałem czy już jeździ czy nie hehe

Opublikowano
:hi: Panowie
Opublikowano

Jedziesz może z Boarders do Gerlitzen??

Opublikowano

Witam wszystkich.

Opublikowano
Ja też pytałem :) do B5 jak już pisałem komplecik 57 zł - trzeba zakupić :decayed:

a to moze ja "pomięszłęm" kto pytał ...

ale 57PLN za 2 sztuki grzanych asferycznych ?

Do mojej B5:

Lewe asferyczne niebieskie podgrzewane - 36 zł

Prawe niebieski podgrzewane wypukłe małe - 27 zł

wg. katalogu IC bez zniżek 63 zł - pomyliłem się troszkę

Pepin a ty masz jakieś zniżki nie?

No i niezłe jaja wyszły - lusterka dobrane wg katalogu producenta i IC pasują tylko do przedlifta :facepalm: , po numerach oryginalnych wkładów doszliśmy że pasuje lusterko w katalogu do A6 C5 99-01 i A3 00-03 jutro no i te po 55 zł za sztukę :decayed:

Opublikowano

witam wszystkich zebranych na Wlkp. :cygaro:

---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:35 ----------

gwerty jak długo by trzeba było czekać, jakbym podrzucił Tobie lampy od "foki" do polerki te które oglądałeś ?

Opublikowano

witam:hi:

---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:39 ----------

---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:35 ----------

gwerty jak długo by trzeba było czekać, jakbym podrzucił Tobie lampy od "foki" do polerki te które oglądałeś ?

około 3-4 dni. bo po utwardzeniu muszą leżakować co najmniej 48h

Opublikowano

Slo, dolne listwy drzwiowe Sline i hamerykańska blenda nie jest Ci potrzebna do moda ?

A mozę ktoś inny zainteresowany .. będę wystawiał na sprzedaż

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Dobry

Czy ktoś z forumowiczów potrafiłby wgrać nowy soft do sterownika airbag albo polecić kogoś, bo przy dużych mrozach jak odpalałem i chwilkę kręciłem, to nie zgasła kontrolka. Byłem dzisiaj na komputerze i nie dało się usunąć błędu.

Opublikowano

A jaki numer błędu albo czego dotyczy?

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ----------

bez waga tez sprawdzisz, jak przystawisz ucho one tak delikatnie tykaja, jak wszystkie tykaja uwalilo czujnik... :wink:

Dzis czujniki działały , podpiąłem Vaga i błąd czujnika G205 Short to Ground , skasowałem , pojechałem na myjkę i znowu to samo - niestety gdzieś zwarcie :facepalm:

Opublikowano

Nie zapisałem niestety numeru błędu, ale dotyczył sterownika airbag i koleś mówił, że muszę wgrać ten soft, a pracuje w ASO więc chyba nie ściemniał.

Opublikowano
Nie zapisałem niestety numeru błędu, ale dotyczył sterownika airbag i koleś mówił, że muszę wgrać ten soft, a pracuje w ASO więc chyba nie ściemniał.

Proszę Cię... :facepalm: Podjedź, podłącze kompa i zobaczę co to...

---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

Pany... jak auto wchodzi w tryb serwisowy to turbo czy nie tylko?

Manual czy automat?

---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

bez waga tez sprawdzisz, jak przystawisz ucho one tak delikatnie tykaja, jak wszystkie tykaja uwalilo czujnik... :wink:

Dzis czujniki działały , podpiąłem Vaga i błąd czujnika G205 Short to Ground , skasowałem , pojechałem na myjkę i znowu to samo - niestety gdzieś zwarcie :facepalm:

Jak tylko na tym jednym to prawdopodobnie czujnik ale... Wywal go jeszcze i siknij kontaktem wtyczkę i gniazdo. Przyjrzyj się pinom - może zaśniedziałe są.

---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ----------

witam:hi:

---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:39 ----------

około 3-4 dni. bo po utwardzeniu muszą leżakować co najmniej 48h

Grześ - przepraszam Cię, nie wyrobiłem się... Jutro odbiór auta w którym siada lewy reflektor - dogadam się z klientem co dalej (w razie W masz coś na podmianę?)