Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie tak kiedyś Allianz chciał zrobić , za samo Oc zażądał kwoty za jaką dostałem Oc+Ac+Assistance.

Za OC+AC z szybami , assistance i nnw płacę coś koło 1050 zł rocznie w dwóch ratach z czego OC to 480 zł ( mam max zniżki )

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tam przestałem brać "opcje" dodatkowe bo stwierdziłem że to nie ma sensu. Szyby? Każą płacić minimum 50-70 zł a za tyle to ja mam używaną przednią :decayed: Boczne chodzą po grosze więc jak dla mnie nie warto. AC przy moim aucie nie ma najmniejszego sensu.

Opublikowano

Ok, dzieki Pepin bardzo za informację i za pamiec ;)

Slo - przykleliles ten znaczek audi na tylna klape? ;)

Opublikowano
Ok, dzieki Pepin bardzo za informację i za pamiec ;)

Slo - przykleliles ten znaczek audi na tylna klape? ;)

nie, leży. Ale znalazłem czarny za 50zl na allegro i się zastanawiam czy srebrnego nie opylić

Opublikowano

aha rozumiem - myslalem, ze przykleiles juz - chcialem spytac na co to przymocowac bo nie wiem :P:dontknow:

Opublikowano

ok w takim razie bede szukał dalej, chociaż przez rankomat przekierowało mnie do proamy i to była najtańsza opcja a dzisjaj byłem w aganta proamy i cena poszła o 200 w góre:facepalm: ale za to w axie wyszło taniej, jeszcze sie przejdę do cuk'a osobiście mam jeszcze miesiąc czasu i zobaczę

Opublikowano
Ja tam przestałem brać "opcje" dodatkowe bo stwierdziłem że to nie ma sensu. Szyby? Każą płacić minimum 50-70 zł a za tyle to ja mam używaną przednią :decayed: Boczne chodzą po grosze więc jak dla mnie nie warto. AC przy moim aucie nie ma najmniejszego sensu.

1. Szybę może i masz .. a gdzie montaż?

2. Jak chcesz zrobić mod na czujnik deszczu/zmierzchu w B7 - to idealna sprawa ;)

3. To jest ubezpieczenina kwotę ... więc w razie co mozesz 10x wymeinić szyby w roku o ile się w kwocie mieścisz.

Opublikowano

Witam .

Opublikowano
Bry. Szukam taniego oc. Bo spr na rankomacie i cuku i bylem u agenta z proamy i axa i zakazdym razem wychodzi inaczej i juz zglupialem :-/

dzwon na ul. murawa centrum ubezpieczeń ( do wyboru chyba ze 12 firm ubezpieczeniowych ) - tel - 61 825 90 95. czynne od 9-18

Opublikowano

1. Szybę może i masz .. a gdzie montaż?

2. Jak chcesz zrobić mod na czujnik deszczu/zmierzchu w B7 - to idealna sprawa ;)

3. To jest ubezpieczenina kwotę ... więc w razie co mozesz 10x wymeinić szyby w roku o ile się w kwocie mieścisz.

Montaż to nie problem. Już to robiłem z kumplem w jego Hondzie. Ale fakt, jak ktoś ma szybę która kosztuje 2k to już można się zastanowić.

Opublikowano

No wlasnie o nich myslalem. Dzieki za nr jutro przedzwonie

Opublikowano

:hi:

Ja ubezpieczałem u znajomego agenta

Patrycjusz Nogaj 517 613 217 kontakt codziennie od 8 do 21. Mają biuro na gronowej w wydziale komunikacji ale także przyjmuje w domu prywatnie.

mail [email protected]

MTU Poznań | Ubezpieczenia MTU i usługi finansowe w Poznaniu

Strona główna

a tak przy okazji jak to jest z ubezpieczeniem po swapie?? bo np 2.7 bi turbo nie było w b6 nie? a jednak ludzie jeżdżą takimi autami:eusathink:

Opublikowano

witam:hi:

Opublikowano

siemano :)

Opublikowano

Czy ktoś wie jak w RNS-e wpisać trasę do miejsca z drugiej płyty ?

Opublikowano

Bart-s'a nie ma to cisza jak makiem zasiał

Opublikowano

Pany... jak auto wchodzi w tryb serwisowy to turbo czy nie tylko?

Opublikowano

Marcin, a w jakich okolicznościach łapie tryb awaryjny ?

Opublikowano

Nie wiem jeszcze. To z ogloszenia auto. Jutro wypytam...

Opublikowano

najczęstszy przypadek to geometria w turbinie, wiadomo.. może też być rozjebany N75 jak w moim przypadku