variocustoms Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 A jednak: KULCZYK się obraziła na Iversona i zabrał frezarkę 2- Siamanko
Smieszny Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 mads26 no mam nadzieje ze w poznaniu padnie nowy rekord bo ja wsumie ze spotu na spot jade Jutro specjalnie szybciej wyruszam zeby do was dojechas do 16
Musashi Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 dzien dobry wszystkim qual wczoraj nieciekawie. ale na razie kubica ladnie odrobil. 2 razy wy***ałem wahaczem o koleinę, nie mam lewego oczka ale jest git, a jedzie prosto? jezeli wahacz do wymiany masz prawo do odszkodowania
Yelo Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 2 razy wy***ałem wahaczem o koleinę, nie mam lewego oczka ale jest git, a jedzie prosto? jezeli wahacz do wymiany masz prawo do odszkodowania Chyba, że był znak "uwaga koleiny". Chore.
Musashi Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 2 razy wy***ałem wahaczem o koleinę, nie mam lewego oczka ale jest git, a jedzie prosto? jezeli wahacz do wymiany masz prawo do odszkodowania Chyba, że był znak "uwaga koleiny". Chore. nie do konca. znak uwaga koleiny informuje tylko ze sa. nie zwalnia od odpowiedzialnosci za uszkodzenie pojazdu wynikle z winy ich istnienia. jezeli pojazd jest dopuszczony do ruchu i porusza sie zgodnie z przepisami, odszkodowanie sie nalezy
pawlik79 Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 ale cisza, cos mi sie wydaje ze koledzy klubowicze przygotowuja sie do spotu , ja nawet swoje nie mam czasu umyć.
Madas Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 ja swoje myłem w czwartek i brudne już jak cholercia deszcz swoje robi [br]Dopisany: 19 Październik 2008, 14:54_________________________________________________ale rzeczywiście tu cisza muszę przyznać
Musashi Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 jade brudnym :gwizdanie: madas o ktorej lecisz?
Madas Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 lece o północy [br]Dopisany: 19 Październik 2008, 20:00_________________________________________________już po spocie a szłoda bo tak fajno było....
Madas Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 CIESZYMY SIĘ ŻAŁUJ ŻE CIEBIE NIE BYŁO
Iverson Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 a były jakieś atrakcje?? :gwizdanie:
pwal Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Pierwszy spot zaliczony i było całkiem sympatycznie. Trzeba będzie się częściej pojawiać. Wielkie dzięki i szacun dla kolegi który mi auto zwagował. Pozdrawiam[br]Dopisany: 19 Październik 2008, 20:24_________________________________________________ a były jakieś atrakcje?? :gwizdanie: Koledzy z klubu niebieskiego vw dołączyli
nike21 Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 no fajnie było przejazd przez miasto tez fajnie wyszedl... szkoda tylko ze nie mozna sygnalizacji ustawic zeby wszyscy razem jechali Musashi dzieki za Vaga!
Pepin Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 ....Wielkie dzięki i szacun dla kolegi który mi auto zwagował. ... cześć my już po kolacji w okrojonym (5 sztuk) gronie z Gośćmi z Kalisza widzę że nadal jest problem z poznawaniem i zapamiętaniem kto-jest-kto - ja do auta mam tablice z nikiem ... dzisiaj zapomniałem wyłozyć, ale i tak jest probem z nickami/imionami moize jakieś identfikatorki chociaż z nickiem każdy sobie zorganizuje ? VAGował Musashi ....
nike21 Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Karol a moze by tak zrobic naklejki takie jak logo "intel inside" tylko ciut wieksze i zamiast intel wpisac nick klubowy?
Musashi Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 dobry spot był widzę nieobecnym pozostaje zalowac. ja np. mialem byc na spocie godzinke :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Październik 2008, 21:23_________________________________________________ heja dojechałem cało wyrownales przeciwlegly wahacz?
variocustoms Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Ja niestety nie dojechałem, mam nadzieję, że PEPIN przekazał pozdrowienia dla ekipy
Rekomendowane odpowiedzi