Iverson Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Jako że brak propozycji od WAS , proponuje termin spota na 27(sobota), lub 28(niedziela) października. z Basenem ustalimy godzinę bo po ostatnim ściganku , chyba wszyscy są za tym aby polatać po torze. Tym razem zrobimy grandprix żeby trochę dłużej pośmigać.
Iverson Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Czyli przy M1? Właśnie się tak zastanawiam czy przy M1 , bo ostatnim razem to ochroniarz latał za nami i zakazał robienia fotek bo miał taki rozkaz od szefa no i byłby dym, gdyby nie to ,że reprezentujemy klub Audi no i jakoś zachować się trzeba. Co nieulega wątpliwości ,że szef baran i zazdrośnik!! 2 sprawa że od M1 do gokartów jest rzut beretem,a z Bułgarskiej jakbyśmy mieli lecieć przez cały Poznań to lipa, chyba że obwodnicą. Nad miejscem trzeba się zastanowić zeby znowu jaj nie było. :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Można sie też spotkać pod samym Kinepolis. Ja postaram się być, tylko zobacze jak to wyjdzie, bo teraz głównie we Wrocku siedze.
pet3r Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 pod kinepolis będziemy płacić za stanie i rozmawianie, lepiej pogadać na jakimś darmowym parkingu i potem przejechać się pod Kinepolis
Yelo Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Już taka fortuna za to stanie, że szok. Można też wybrać sobie inny parking z okolicy M1...
pet3r Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 nie mówię, że to majątek ale nie lubie płacić za coś, co mogę mieć za darmo
fantastic Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 też bym chętnie obejrzał foty
ulti Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Też jestem za giantem bo to obok kinepoles i bezplatnie Czy ktoś proponował już godzinę? Jak nie to ja chciałbym narzucić godziny ranne. Póżniej mam imieniny żonki i nie wypada nie być. Ostanio byłem o godzinie 10 i bylo super bo i rezerwacja byla bezproblemowa (wymagana w przypadku grand prix) i taniej bo to był czas jeszcze poza szczytem. Czekam na Waszą reakcje Pozdrawiam
basen Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 ja niestety 27-28 odpadam mam egzaminy na uczelni i oststni zjazd wiec...... ;(
Iverson Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Fotek mam kilka w zasadzie nie za dużo bo Nas z M1 gonili. Może po nastepnym spocie wrzucę razem. Tak przy okazji kolego Fan_Audi zapraszamy na nasze spoty.
Iverson Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Ulti godziny poranne to odpadają- jak dla mnie optymalna jest godz 15.00. Pozatym niewidzę sensu robić spota jak przyjedzie 4 autka, i cała impreza będzie trwała 2h. Mam 100 km do przejechania, a ktos mieszka w Poznaniu i nie moze dotrzeć no to sorki ale się nie piszę. Basen odpadł ma szkołę a tam trzeba podjechac i załatwić wszystko bo znowu nas wyrolują. Trzeba się zebrać porządnie wiekszą grupą osób, tak żeby podjechać gdzieś usiąść i pogadać- a nie po imprezie to wszyscy nawrót i w chatę. Ja jak się deklaruję na spota to poświęcam temu całe popołudnie i zostaję do końca i nie planuje w tym dniu niczego innego. to tytlko moje spostrzeżenie jak ja to widzę.
audia4s4 Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Mi 27-28 by pasował. No to mozemy pod M1.Albo pod Poznan Plaza?
basen Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 ja generalnie moge byc ale po 16 jak skoncze zajecia
Yelo Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Dla tych, którzy dzisiaj o czymś zapomnieli/nie zauważyli: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,18492.0.html
basen Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 ja mam urodziny w styczniu no i imieniny w listopadzie takze tez poprosze o tort
audia4s4 Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 basen no tak po 16tej to by bylo gut
Rekomendowane odpowiedzi