Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz widać Wojtek :good:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest ok :naughty:

na Mozilli 5.0, tak? :) to jeszcze "nieszczęsny" IE pozostał do sprawdzenia :cool1:

Opublikowano

Jest ok :naughty:

też sobie zrób podpis :wink4:

Opublikowano

Pany, co to za jakieś cuda z wpisywaniem kodów przy PW .... ?

Opublikowano

właśnie Ci wysłałem bez żadnych kodów :naughty:

Opublikowano

właśnie Ci wysłałem bez żadnych kodów :naughty:

e to coś pomyliłem ostatnio gdzieś musiałem jakieś mazgaje deszyfrować :)

PS.

Ktoś mówił dzisiaj o jakiś ograniczeniach postów ze względu na transfer .. może trzeba pomyśleć o składkach klubowych :mysli:

Opublikowano

PS.

Ktoś mówił dzisiaj o jakiś ograniczeniach postów ze względu na transfer .. może trzeba pomyśleć o składkach klubowych :mysli:

Spokojnie bez paniki.Wichajster sobie jaja robił :wink4:

Opublikowano

Nikus: madas te Twoje koziolki nie sa ostre... bez sensu ta zmiana

ja kiedys podsylalem poprawny link do tego zdjecia...

jak nie są ostre przecież to jest takie samo jak u Ciebie :mysli:

Opublikowano

Nikus: wez sie przyjrzyj uwaznie bo przez te pingle nie widzisz :naughty: albo niech Weronika zobaczy :tongue4:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 21:34_________________________________________________zobacz u Pawla, ja mu robilem... jest roznica... wyrazniejszy napis " grupa wlkp" i logo klubu :wink4:

Opublikowano

Nikus: wez sie przyjrzyj uwaznie bo przez te pingle nie widzisz :naughty: albo niech Weronika zobaczy :tongue4:

weź sobie powiększ stronę i zobaczysz kto ma bardziej rozmyte loga bandzwoły :tongue4:

Opublikowano

Przecież Madas ma wyraźniejsze logo :wink4: i chyba nawet koło znaczka OOOO ma lepsze kolory, bo Pawel_Poznan ma jakieś różowe :wink4:

@Piechol

Na Armii Krajowej mieszkasz?

Opublikowano

Nikus: nie umiesz sie przyznac ze niedowidzisz? :cool1::decayed:

tu jest dobry obrazek --> http://i44.tinypic.com/2e0nuhz.jpg

jest najpierw pomniejszony i dodany do tinypic a nie odwrotnie i jest wyrazniejszy... :gwizdanie:

tez muszę przyznać, że to od Madasa jest lepsze trochę :wink4: może dym Was szczypie w oczy czy cuś... :naughty:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:02_________________________________________________

niezła sieka :kox: a my byliśmy na spocie z 5 km od centrum i sobie tylko równo padało :)

Opublikowano

Madas ma dobre logo w podpisie i w koncu je widać w IE, w Antonionku wcale nie padało :)

a o Wentyla zarząd nas nie pytał niestety bo ogólnie to wysyłają PW o głosowaniu, bali się kumoterstwa pewnie :mysli: tak jak z głosowaniem na fotkę Wentyla a teraz mamy chyba większość w głosowaniu bo prawie same "gay freiendly" w naszym regionie :), trzeba mobilizować resztę bez różu !!!!

Opublikowano

tym ktorym ja robilem podpis uzylem zdjecia z koziolkami ktore najpier zostalo zmniejszone do wymiaru jak w podpisie a potem dodane do tinypic zeby uzyskac kod... Madas od razu dodal do tinypic i poprzez kod w podpisie zmniejszyl do pozadanego rozmiaru przez co napis "GRUPA WIELKOPOLSKA" byl lekko rozmyty a na napisie A4-klub bylo widac wyrazne pixele... czy Wy tego nie widzieliscie? teraz juz zmienil na moj obrazek :cool1:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:17_________________________________________________a moj zawsze bylo widac wlasnie dlatego ze ja napierw sobie zrobilem zmienjszenie a nie uzylem zdjecia z projektu na baner :tongue4:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:18_________________________________________________kutfa kłócą się o to kto ma lepsze koziołki :polew: :polew:
Opublikowano

Ty tez masz dobre bo ja Ci robilem :tongue4:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:20_________________________________________________juz po rocznicy? :cool1:

Opublikowano

JOŁ JOŁ MADAS FAKAS. :guma: