Piechol Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jest ok na Mozilli 5.0, tak? to jeszcze "nieszczęsny" IE pozostał do sprawdzenia
Pepin Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Pany, co to za jakieś cuda z wpisywaniem kodów przy PW .... ?
Piechol Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Pany, co to za jakieś cuda z wpisywaniem kodów przy PW .... ? właśnie Ci wysłałem bez żadnych kodów
Pawel_Poznan Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nikus: madas te Twoje koziolki nie sa ostre... bez sensu ta zmiana ja kiedys podsylalem poprawny link do tego zdjecia...
Pepin Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Pany, co to za jakieś cuda z wpisywaniem kodów przy PW .... ? właśnie Ci wysłałem bez żadnych kodów e to coś pomyliłem ostatnio gdzieś musiałem jakieś mazgaje deszyfrować PS. Ktoś mówił dzisiaj o jakiś ograniczeniach postów ze względu na transfer .. może trzeba pomyśleć o składkach klubowych
Hugo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 PS. Ktoś mówił dzisiaj o jakiś ograniczeniach postów ze względu na transfer .. może trzeba pomyśleć o składkach klubowych Spokojnie bez paniki.Wichajster sobie jaja robił
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nikus: madas te Twoje koziolki nie sa ostre... bez sensu ta zmiana ja kiedys podsylalem poprawny link do tego zdjecia... jak nie są ostre przecież to jest takie samo jak u Ciebie
Pawel_Poznan Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nikus: wez sie przyjrzyj uwaznie bo przez te pingle nie widzisz albo niech Weronika zobaczy [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 21:34_________________________________________________zobacz u Pawla, ja mu robilem... jest roznica... wyrazniejszy napis " grupa wlkp" i logo klubu
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nikus: wez sie przyjrzyj uwaznie bo przez te pingle nie widzisz albo niech Weronika zobaczy weź sobie powiększ stronę i zobaczysz kto ma bardziej rozmyte loga bandzwoły
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6741752,Gwaltowna_ulewa_w_Poznaniu__zalany_tunel_na_dworcu.html?skad=rss fajnie u was pada:P
Pawel_Poznan Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nikus: nie umiesz sie przyznac ze niedowidzisz? tu jest dobry obrazek --> http://i44.tinypic.com/2e0nuhz.jpg jest najpierw pomniejszony i dodany do tinypic a nie odwrotnie i jest wyrazniejszy... :gwizdanie:
fantom89 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Przecież Madas ma wyraźniejsze logo i chyba nawet koło znaczka OOOO ma lepsze kolory, bo Pawel_Poznan ma jakieś różowe @Piechol Na Armii Krajowej mieszkasz?
Piechol Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nikus: nie umiesz sie przyznac ze niedowidzisz? tu jest dobry obrazek --> http://i44.tinypic.com/2e0nuhz.jpg jest najpierw pomniejszony i dodany do tinypic a nie odwrotnie i jest wyrazniejszy... :gwizdanie: tez muszę przyznać, że to od Madasa jest lepsze trochę może dym Was szczypie w oczy czy cuś... [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:02_________________________________________________ http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6741752,Gwaltowna_ulewa_w_Poznaniu__zalany_tunel_na_dworcu.html?skad=rss fajnie u was pada:P niezła sieka a my byliśmy na spocie z 5 km od centrum i sobie tylko równo padało
variocustoms Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Madas ma dobre logo w podpisie i w koncu je widać w IE, w Antonionku wcale nie padało a o Wentyla zarząd nas nie pytał niestety bo ogólnie to wysyłają PW o głosowaniu, bali się kumoterstwa pewnie tak jak z głosowaniem na fotkę Wentyla a teraz mamy chyba większość w głosowaniu bo prawie same "gay freiendly" w naszym regionie , trzeba mobilizować resztę bez różu !!!!
nike21 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 tym ktorym ja robilem podpis uzylem zdjecia z koziolkami ktore najpier zostalo zmniejszone do wymiaru jak w podpisie a potem dodane do tinypic zeby uzyskac kod... Madas od razu dodal do tinypic i poprzez kod w podpisie zmniejszyl do pozadanego rozmiaru przez co napis "GRUPA WIELKOPOLSKA" byl lekko rozmyty a na napisie A4-klub bylo widac wyrazne pixele... czy Wy tego nie widzieliscie? teraz juz zmienil na moj obrazek [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:17_________________________________________________a moj zawsze bylo widac wlasnie dlatego ze ja napierw sobie zrobilem zmienjszenie a nie uzylem zdjecia z projektu na baner
kuredu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:18_________________________________________________kutfa kłócą się o to kto ma lepsze koziołki :polew:
nike21 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ty tez masz dobre bo ja Ci robilem [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:20_________________________________________________juz po rocznicy?
Rekomendowane odpowiedzi