Piechol Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 kope lat :gwizdanie: no kopę, kopę :gwizdanie: wpadnij w niedziele mendo
CHRISMEN Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Piechol szukasz jeszcze siatki? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=193855.0
Adas Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 kope lat :gwizdanie: no kopę, kopę :gwizdanie: wpadnij w niedziele mendo ta.. a kierowce załatwisz ? :decayed:
reikeb Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam Mam proźbę jak jest ktoś z okolic Wolsztyna prosił bym o jakiś kontakt PW chodzi o ocene autka do kupna
Piechol Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Piechol szukasz jeszcze siatki? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=193855.0 siatkę już mam, znalazłem na allegro ale ja szukałem do bagażnika, a nie tej bocznej co jest w linku
reikeb Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 To może ktoś z okolic Leszna jest ? Też bym miał proźbe o obejrzenie autka prosze o PW jak ktoś dał by rade. Pozdrawiam
Bart-S Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to słuchajcie kto jutro jedzie? No i oficjalnie, gdzie robimy spota - warto ubezpieczyć się na wypadek gdyby pogoda nie dopisała... Wstępnie oczywiście Franowo ale jeśli się rozpada to może od razu ustalmy że jedziemy do KC?
Piechol Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to słuchajcie kto jutro jedzie? ja będę w ogóle to znalazłem w szafie jakieś części dla Madbara :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to słuchajcie kto jutro jedzie? ja będę w ogóle to znalazłem w szafie jakieś części dla Madbara :gwizdanie: chce płytku czy już ma ?
Piechol Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 chce płytku czy już ma ? chce, chce a spitoli mi się spolszczenie navi?
Pepin Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 chce płytku czy już ma ? chce, chce a spitoli mi się spolszczenie navi? taki młody i se wgrywa jakieś głupoty po polsku nie mam pojęcia
Piechol Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 taki młody i se wgrywa jakieś głupoty po polsku nie mam pojęcia to się jutro sprawdzi
Rekomendowane odpowiedzi