osax Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam wszystkich Orientuje się ktoś gdzie w Poznaniu czyszczą kierownice turbo dobrze i za sensowną kasę ? Niestety przy wyprzedzaniu łapię notlaufa a przy delikatnym przyspieszaniu auto mi poszarpuje przelec sie autostrada tak z 50 km z na 4rce z 3800 rpm. Problem w tym, że nie dam rady dociągnąć na 4rce do takich obrotów bo wpada w tryb awaryjny. Umówiłem się już z zaufanymi mechanikami na przyszły tydzień. Sprawdzenie wszystkich węży i czyszczenie turbo ma wyjść około 400 PLN. Mam nadzieję że po tym Audiczka będzie oddychała swobodniej i silnik też zrobi się żwawszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam wszystkich Orientuje się ktoś gdzie w Poznaniu czyszczą kierownice turbo dobrze i za sensowną kasę ? Niestety przy wyprzedzaniu łapię notlaufa a przy delikatnym przyspieszaniu auto mi poszarpuje przelec sie autostrada tak z 50 km z na 4rce z 3800 rpm. Problem w tym, że nie dam rady dociągnąć na 4rce do takich obrotów bo wpada w tryb awaryjny. Umówiłem się już z zaufanymi mechanikami na przyszły tydzień. Sprawdzenie wszystkich węży i czyszczenie turbo ma wyjść około 400 PLN. Mam nadzieję że po tym Audiczka będzie oddychała swobodniej i silnik też zrobi się żwawszy to masz tanich mechaników bo za nowe węże od sterowania turbiny, uszczelki, i śruby trzeba zapłacić z 300 - 350zł więc albo chce im sie bawić za 50zł albo chcą Ci poskładać na starych częściach, co moim zdaniem jest tak samo sensowne jak wymiana oleju bez filtra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 zgadzam się z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 a czesc Adaś co tam słychać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 cześć dziękuję, wszystko w porządku tzn zdrowie dopisuje dzieci rosną w pracy w miarę więc nie ma co narzekać choć jak to mówią - zawsze może być lepiej a co u Was? byłemu Was w salonie dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 dziewczyny pracowały? czy mam je do pionu ustawić o której byłeś? [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 16:00_________________________________________________u nas wszystko OK, dużo pracy ale to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Hail! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 dziewczyny pracowały? czy mam je do pionu ustawić o której byłeś? [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 16:00_________________________________________________u nas wszystko OK, dużo pracy ale to dobrze akurat jedna była i nie miała nikogo a byłem ok 10.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 czesc lotrzaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 witam. blind to kiedy bedziesz na kolejnym spocie?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 doberek [br]Dopisany: 28 Październik 2011, 08:28_________________________________________________ witam. blind to kiedy bedziesz na kolejnym spocie?? :> w grudniu albo w styczniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osax Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witam wszystkich Orientuje się ktoś gdzie w Poznaniu czyszczą kierownice turbo dobrze i za sensowną kasę ? Niestety przy wyprzedzaniu łapię notlaufa a przy delikatnym przyspieszaniu auto mi poszarpuje przelec sie autostrada tak z 50 km z na 4rce z 3800 rpm. Problem w tym, że nie dam rady dociągnąć na 4rce do takich obrotów bo wpada w tryb awaryjny. Umówiłem się już z zaufanymi mechanikami na przyszły tydzień. Sprawdzenie wszystkich węży i czyszczenie turbo ma wyjść około 400 PLN. Mam nadzieję że po tym Audiczka będzie oddychała swobodniej i silnik też zrobi się żwawszy to masz tanich mechaników bo za nowe węże od sterowania turbiny, uszczelki, i śruby trzeba zapłacić z 300 - 350zł więc albo chce im sie bawić za 50zł albo chcą Ci poskładać na starych częściach, co moim zdaniem jest tak samo sensowne jak wymiana oleju bez filtra. Pisałem o sprawdzeniu węży a nie o wymianie. Przy ewentualnej wymianie koszt pewno wzrośnie. Myślę, że ceny mają w normie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 środa -- dzień loda Miało padać i nic Kontynując wątek: piątek -- dzień kurwiątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ahoj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 dzien doberek. Problem w tym, że nie dam rady dociągnąć na 4rce do takich obrotów bo wpada w tryb awaryjny. Umówiłem się już z zaufanymi mechanikami na przyszły tydzień. Sprawdzenie wszystkich węży i czyszczenie turbo ma wyjść około 400 PLN. Mam nadzieję że po tym Audiczka będzie oddychała swobodniej i silnik też zrobi się żwawszy robiles logi? przy jakich obrotach ECU lapie notlauf? rozbieranie turbiny to nie jest najlepszy pomysl. najpierw nalezy sie starac usunac sadze z turbiny metodami naturalnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 hej. Piotrek. CO tam slychac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi