Banan Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 blind1 - z iPhonem nic trudnego sam u żony wymieniłem całą obudowę , taśmę HF i LCD , fakt że śrubki trochę małe , przyda się śrubokręcik Ph0 lub Ph1 - jakbyś był w Polsce mogę ci pomóc. Aha ja kupiłem ekran i taśmę na Allegro ale oryginalne używane z rozbiórki więc wszystko pasowało jak ulał. Natomiast obudowa była nowa i potrzebowała pomocy małego pilnika żeby wszystko pasowało. Mała fotka z rozbiórki: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 bendzji w sumie ma racje. piwko, troche czasu i wszystko jest do zrobienia. Ja ostatnio robiłem kumplowi 3GSa i coś dół dotyku nie działał, np nie można było przejechać palcem, żeby odblokować. winny był nieoryginalny dotyk z allegro za jakieś marne srebrniki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 U mnie mimo pękniętej szybki dotyk działa bez problemów ale u naprawiaczy jak pytałem to powiedzieli że szybka jest z dotykiem i samej szybki niby nie można wymienić a nie znam się i stąd pytanie faktycznie tak jest czy chcieli mnie naciągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 koleś w serwisie miał racje. obojętnie co nie padnie - trzeba wymieniać szybkę ktora jest razem z dotykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 U mnie mimo pękniętej szybki dotyk działa bez problemów ale u naprawiaczy jak pytałem to powiedzieli że szybka jest z dotykiem i samej szybki niby nie można wymienić a nie znam się i stąd pytanie faktycznie tak jest czy chcieli mnie naciągnąć? to nie jest szybka tylko digitizer - popularnie nazywany dotykiem, pisalem o tym wczoraj. sa dwa typy, pojemnosciowe (wiekszosc w komorkach) wystarczy zblizenie a sila nacisku nei ma wplywu na prace i tensometryczne ( przewaznie touchpady w lapkach) dzialaja na nacisk. samo pekniecie czesto nie przeszkadza w jego prawidlowej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 tak, ja mowie na digitizer dotyk. przy rozbitej szybce raz działa raz nie. loteria.. w iphone jest pojemnosciowy.w innych telefonach jest rezystancja (opór) - można je użytkować w rękawiczkach. btw, ostatnio kilka razy się złapałem na odbieraniu ajfona językiem.. musiało to dziwnie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 w Iphonie dotyk może paść nawet bez upadku, moja matka tak miała, nagle zdechł i d*pa, dotyk do wymiany, 4ka chyba jest zdeka lepsza pod tym względem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 wogole 4 a 3gs to jest odchłań.. ale 3gs ladnie i trzymaja cene mimo swego wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 slo ja kurna ostatnio też językiem odebrałem bo miałem rękawiczki robocze i zanim bym je zdjął to ... o dziwo w rękawiczce nie odbierzesz a językiem tak ( Iphona) mam teraz 2, 3gs w zapasie, aktualizuję go co jakiś czas więc nie daj Bóg jak by 4ka padła to kopię mam na 3gs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 no tak.. chcesz odebrac a uświadamiasz sobie że rękawiczki będziesz zdejmować 15 sekund pozostaje język Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 slo ja kurna ostatnio też językiem odebrałem bo miałem rękawiczki robocze i zanim bym je zdjął to ... o dziwo w rękawiczce nie odbierzesz a językiem tak ( Iphona) mam teraz 2, 3gs w zapasie, aktualizuję go co jakiś czas więc nie daj Bóg jak by 4ka padła to kopię mam na 3gs przeciez jezyk to tak samo jak palec, zmienia pojemnosc digitizera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 slo ja kurna ostatnio też językiem odebrałem bo miałem rękawiczki robocze i zanim bym je zdjął to ... o dziwo w rękawiczce nie odbierzesz a językiem tak ( Iphona) mam teraz 2, 3gs w zapasie, aktualizuję go co jakiś czas więc nie daj Bóg jak by 4ka padła to kopię mam na 3gs przeciez jezyk to tak samo jak palec, zmienia pojemnosc digitizera. ale język to nie to samo co palec w rękawiczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 slo dokładnie, na język językawiczek nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 slo dokładnie, na język językawiczek nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 slo dokładnie, na język językawiczek nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 językawiczek Rozbiłeś mnie tym określeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 widze, ze mamy nocna gwardie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 no, kolejna noc a ja nadal nie mogę skleić tego głupiego filmu ze ślubu ale.. lubię to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 no, kolejna noc a ja nadal nie mogę skleić tego głupiego filmu ze ślubu ale.. lubię to forum jak sie nie mozna zebrac, to nie ma sily. potrzebna jest fajna ekipa, wtedy milo spedza sie czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 http://i.imgur.com/pGIfj.png faktycznie nie ma takiego określenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi