Pepin Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 do pracy rodacy no ja raniutko pracowałem, zwalony zderzak poprawiona opaska przy coolerze i poskładane ... dobrze że ładnie słońce świeciło to było cipło na parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 qtwa, a w Grójcu deszcz i chmury. Plus błoto po pas w pakiecie! Zazdroszczę słoneczka, chociaż rano Rataje były słoneczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dziękuje PAPUDZE, za wskazanie pozostawionej bluzy na środku drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dziękuje PAPUDZE, za wskazanie pozostawionej bluzy na środku drogi Ze co?? ---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 18:12 ---------- do pracy rodacy no ja raniutko pracowałem, zwalony zderzak poprawiona opaska przy coolerze i poskładane ... dobrze że ładnie słońce świeciło to było cipło na parkingu Kurza twarz. a mialem Ci wczoraj pisac ze gdybs demontowal zderzak porobilbys mi fotki. daj numer do siebie na PW bo mam maly interes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 do pracy rodacy no ja raniutko pracowałem, zwalony zderzak poprawiona opaska przy coolerze i poskładane ... dobrze że ładnie słońce świeciło to było cipło na parkingu Kurza twarz. a mualrm Ci wczoraj posac ze gdybs demontowal zderzak porobilbys mi fotki. daj numer do siebie na PW bo mam maly interes na jakieś fotki mam ... z soboty, ale telefonem robione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dziękuje PAPUDZE, za wskazanie pozostawionej bluzy na środku drogi przyszła żonka LELEgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Co tam cyce ciekawego u Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Co tam cyce ciekawego u Was sutki wykręca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nie ma ktoś na zbyciu dwóch silniczków poziomowania zwykłych świateł a4 b6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja nie mam, ale mam na zbyciu inne pierdoły, wszystko albo nic Części Audi A4 Małysz Poduszka Zderzak Klapa Sedan (3308969813) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja nie mam, ale mam na zbyciu inne pierdoły, wszystko albo nic Części Audi A4 Małysz Poduszka Zderzak Klapa Sedan (3308969813) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filemonl Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 jak sie uda to wpadne pokazac swoj nowy nabytek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grue Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 iiiiiiiiiiii dwumas i sprzęgło wymienione na nówki. Przy okazji, przypadkiem wymiana oleju w skrzyni. Teraz tylko łapy i guma na przegubie i the end Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 jak sie uda to wpadne pokazac swoj nowy nabytek.. gdzie?? :grin: ---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ---------- iiiiiiiiiiii dwumas i sprzęgło wymienione na nówki. Przy okazji, przypadkiem wymiana oleju w skrzyni. Teraz tylko łapy i guma na przegubie i the end ile musiales wywalic za dwumasa i sprzeglo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papuga Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dziękuje PAPUDZE, za wskazanie pozostawionej bluzy na środku drogi spoko, niestety 5 innych osób przechodzących obok nic sobie z tego nie zrobiło, co za społeczeństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi