ciszek Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 pet3r postaraj sie ......napewno nieporzałujesz :gwizdanie: hehe..... no i sonda pokazała nam sobote. co mówicie o 17.00 - 18.00godz.......??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 18.00 to za późno, zaraz przygotuję ankietę odnośnie godz. spota, do wyboru 16.00 , 16.30, 17.00[br]Dopisany: 26 Marzec 2008, 16:38 _________________________________________________nowa ankieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ciszek - niestety w soboty pracuję ale czasami krócej to może coś wykombinuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 jak narazie 100% głosów na 16.00 podniosłem obie dłonie i obie nogi jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 No to pasuje wszyscy glosuja na 16 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 jak narazie 100% głosów na 16.00 podniosłem obie dłonie i obie nogi jakby co No to pasuje wszyscy glosuja na 16 :> dzieki za podopowiedz jak mam glosowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ja nie napisalem ze macie glosowac na 16 tylko ze mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ja nie napisalem ze macie glosowac na 16 tylko ze mi pasuje przeciez w trakcie wyborow i referendow obowiazuje cisza wyborcze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 spoxik hehehe :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja raczej w sobote nie przyjade, jeszcze dam znac. Głosowałem za niedzielą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 bojkot soboty? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 kurcze niewiem czy zdąże na 16stą (sonda raczej już przegłosowana) -ale postaram sie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 fajnie macie Panowie ... ja w te sob. rano spadam na dłużej w stronę Zgorzelca i pewnie ... w POZ będę dopiero tak gdzieś w drugiej połowie kwietnia sie zobaczy ... ale chętnie powtórzył bym Nasz ostatni spocik, jednakże 4-5 kwietnia nie ma szans pozdro,. kr@mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 damn chyba znowu mnie na spocie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 też głosowałem na niedziele ale trudno- sobota też może być i na pewno sie pojawie -z wrześni autostradą to jakieś 15 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 tak jest jeszcze czas brać wolne na sobotę ja sobie załatwiłem a co do miejsca to moze uzy parking gdzieś przy M1 co ? zawsze wrazie niepogody można wejśc do srodka i posiedzieć przy????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 miejsce zalezy od pogody. jezeli bedzie padac to tak jak ostatnio king-cross. jezeli bedzie ladnie... ciagle szukamy fajnego miejsca z czytelnym dojazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 wybiera się ktoś do GOŁUCHOWA na ten spocik majowy 1-3/4 maj o niezła impra się szykuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 widzę, że z Gołuchowem to raczej lipa, ludzie chcą raczej odpocząć i czas spedzić z rodziną, niż jeździć po Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Moze wpadne do tego poznania, bo nie wiem czy Haubice nie sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi