niestandardowy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 ok Pany... uciekam strzala...
Bart-S Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 ok Pany... uciekamstrzala... Też idę, Slo się ze mnie znów napierdala więc strzelam focha. Dobranoc
slo Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 ok Pany... uciekamstrzala... Też idę, Slo się ze mnie znów napierdala więc strzelam focha. Dobranoc ciesz się że na PW narka !
Bart-S Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 ok Pany... uciekamstrzala... Też idę, Slo się ze mnie znów napierdala więc strzelam focha. Dobranoc ciesz się że na PW narka ! Narta
Banan Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Vario a nie dzwonili po kradzieży w sprawie "wykupu" ?
variocustoms Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Banan, za pierwszym razem nie bo auto było na blachach z DE, z Audi odradzono mi kontakt ze złodziejami ... Wyklepane na Variofonie
Banan Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jak ojcu Opla w 2000 roku zwineli to chcieli 7 tyś zł , a mieli dorobiony kluczyk u lakiernika ( jego pracownik dostał 1 tyś zł za zrobienie kopii ) więc samochód znikł w 40 sek. - jak się dowiedzieli że AC jest to kontakt się urwał.
Maciej 6001 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witam wszystkich . Pany kto lata srebrna s4 b5 w avancie.
rosool88 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 znajomek czy jeszcze zajmujesz się produkcją i składaniem utworów??
miedzikos Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Przeglądałem co się działo w 2 edycji zywego rapu i wpadło w ucho
Gwerty Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 witam:hi: panowie Wesołych Świąt, żeby auta błyszczały jak po robicie Vario, i Miedzika niezawodności i wyposażenia jak jak po robocie u Bart-s'a dociekliwości Arkadiusza z zadawaniu pytań umiejętności robienia zdjęć Slo, żeby móc dokumentować postępy rezania komunikatywności madasa i Madbara, żeby na spotach zawsze było o czym gadać dobrego humoru nice21 żeby nawet te nie w pełni legalne mody przeszły przegląd. i wszyscy których nie wymieniłem, żebyście byli wnosząc swój wkład w działanie i życie forum a przede wszystkim wora pieniędzy żeby było nas stać. spełniać marzenia uciekam na polski biegun zimna ciekawe jak w tym roku zaskoczy pogoda do oby szybkiego zobaczenia:hi:
Michu B5 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 witam:hi:panowie Wesołych Świąt, żeby auta błyszczały jak po robicie Vario, i Miedzika niezawodności i wyposażenia jak jak po robocie u Bart-s'a dociekliwości Arkadiusza z zadawaniu pytań umiejętności robienia zdjęć Slo, żeby móc dokumentować postępy rezania komunikatywności madasa i Madbara, żeby na spotach zawsze było o czym gadać dobrego humoru nice21 żeby nawet te nie w pełni legalne mody przeszły przegląd. i wszyscy których nie wymieniłem, żebyście byli wnosząc swój wkład w działanie i życie forum a przede wszystkim wora pieniędzy żeby było nas stać. spełniać marzenia uciekam na polski biegun zimna ciekawe jak w tym roku zaskoczy pogoda do oby szybkiego zobaczenia:hi: Dzięki Gwerty i wzajemnie Wesołych Szerokości i bezawaryjności
rosool88 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 również życzę wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt, zdrowia dla was i rodzin, dla waszych cacuszek, żeby jeździły jak najdłużej bez ingerencji mechaniora, nowych modów, kupy siana na możliwość ich wykonania, jak najmniej przygód z niebieskimi, gumowych drzew i krawężników co by to wasze 18-stki i większe się nie rysowały i wszystkiego co sobie tylko wymyślicie:decayed: co wy na jakiegoś przedświątecznego spota dziś??
Rekomendowane odpowiedzi