Madbar Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ja zapewne będę wiedzieć bezpośrednio przed terminem, w razie czego jakieś miejsce się znajdzie z osób które odpadną?---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- ps, zastanawiam się czy robić wątek o tej mojej czerwonej trychninie Rób, rób, chyba że nie.ma co rezać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ja zapewne będę wiedzieć bezpośrednio przed terminem, w razie czego jakieś miejsce się znajdzie z osób które odpadną?---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- ps, zastanawiam się czy robić wątek o tej mojej czerwonej trychninie Rób, rób, chyba że nie.ma co rezać.... http://a4-klub.pl/b6-a4-s4-73/red-bex-s-line-slo-zaczynamy-316031/#post4073286 no to proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 qrka... ladnego masz tego bexa, zazdroszcze Ci silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Czerwone są szybsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 :hi:witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Bry. Slo ładna ta twoja :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Slo kiedy na kosmetykę wpadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Lipton. Regeneracja poliftowej stacyjki: 250 zł - jak się uda, a jak nie to wymiana 400 zł. Dziękuję, zrobię sam Trzeba się tylko jakoś tydzień przemęczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam Panowie. tak zapytam. Wstępnie jaka trasa i o której jedziemy na bukowine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Slo kiedy na kosmetykę wpadasz? hmm, a jak CI pasuje ? ten tydzień czy następny ? Ja wolałbym następny ten od 17 lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ten, najlepiej od jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 powitać po dłuuugiej nieobecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Gdzies Ty byl jak ciebie nie bylo ? Grzesiek... mam popo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 małe problemy technicze z komputerem których nie chcialo mi ogarnaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 pany ma ktos na sprzedaz jakis telefon dotykowy, ktorego juz nie uzywa a jest w przyjemnym stanie? szukam czegos dla mamy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 pany ma ktos na sprzedaz jakis telefon dotykowy, ktorego juz nie uzywa a jest w przyjemnym stanie? szukam czegos dla mamy;) może będę miał Xperia J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Heloł, koncze kawę i do roboty. Myślicie ze zima jeszcze przyjdzie? Bo chcialem w przyszlym tyg. Lato zakładać na auto :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro80 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 witam. tak też sobie myślałem w poprzednim tygodniu o tej "Zimie" czy da sobie już spokój bo czas już więcej cali zakładać aczkolwiek cofając się do poprzedniej Zimy znajomy nie mógł się doczekać bo zakupił fele 18" i założył na początku lutego ze dwa tygodnie przeklinał chwilę co mu taki pomysł do głowy wpadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 witam. tak też sobie myślałem w poprzednim tygodniu o tej "Zimie" czy da sobie już spokój bo czas już więcej cali zakładać aczkolwiek cofając się do poprzedniej Zimy znajomy nie mógł się doczekać bo zakupił fele 18" i założył na początku lutego ze dwa tygodnie przeklinał chwilę co mu taki pomysł do głowy wpadł. Hehe w tamtym roku też dwa razy przekładałem koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi