Sivy86 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam Panowie, dzis chooyowy humor bo poszla degradacja z brygadzisty za to ze jak to ktoś powiedział bylem zbyt malym qutasem dla pracowników...a dolozyl sie do tego kierownik sąsiadującego serwisu. Moral: trzeba byc chooyem i wyebane mieć na innych;-) gdyby nie to ze srodek tygodnia to bym sie nayebal;-);-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 W jakiej branży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy86 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Moto a dokładnie kosmetyka/myjnia samochodowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 kiedy motor show w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 27-30 marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 27-30marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 thx panowie. miedzikos możesz mi polecić jakąś folie chciałem grila obkleić i może słupki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 3M, Arlon, bruxafol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam, mam pytanie. Chce zamówić ściągacze do sprężyn do a4 b6 i jaką długość zamówić? Proszę o szybką odpowiedź bo właśnie zamawiam. Wymieniam sprężyny z przodu i z tyłu. Te będą dobre czy za długie? Ściągacz do sprężyn 2szt ściągacze 380mm amortyzat (3911159389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Siwy co to za myjnia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy86 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Siwy co to za myjnia ? Myjnia u autoryzowanego dealera samochodowego Honda, Volvo, Hyundai, Peugeot, Range Rover, Jaguar no i auta po naprawie blacharsko lakierniczej. Od mycia ze sprzątaniem,mycie silników do prania i czyszczenia skóry wraz z konserwacją skóry, hydrofobizacja tapicerki, hydrofobizacja szyb itp;-) Robię tam już 7 lat i takie podziękowanie, jedyne co mi pójdą na rękę to siano mi opuszczą tylko o 200-300zł ale to tylko na słowo jest a wiadomo jak to jest i szukam już chyba roboty;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Rozumiem, że u Prezesa Mikołaja Karlika, możesz do mnie podlecieć przy okazji to może coś pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam, mam pytanie. Chce zamówić ściągacze do sprężyn do a4 b6 i jaką długość zamówić? Proszę o szybką odpowiedź bo właśnie zamawiam. Wymieniam sprężyny z przodu i z tyłu. Te będą dobre czy za długie? Ściągacz do sprężyn 2szt ściągacze 380mm amortyzat (3911159389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Podaruj sobie , jedno wielkie gówno, za długie , gwint rzadki dużo siły potrzeba, gną się i śruba obciera sprężynę - jak już celuj w yato , drobny gwint i jakość ok. W mojej B5 przednia sprężyna jest na tyle twarda że nawet yatowski ścigacz dostał w d.... Jak chcesz jestem z Wrześni , podjedź obadasz jak co wygląda , mogę ci pożyczyć nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy86 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Dokładnie tak;-) Vario PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam, mam pytanie. Chce zamówić ściągacze do sprężyn do a4 b6 i jaką długość zamówić? Proszę o szybką odpowiedź bo właśnie zamawiam. Wymieniam sprężyny z przodu i z tyłu. Te będą dobre czy za długie? Ściągacz do sprężyn 2szt ściągacze 380mm amortyzat (3911159389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Podaruj sobie , jedno wielkie gówno, za długie , gwint rzadki dużo siły potrzeba, gną się i śruba obciera sprężynę - jak już celuj w yato , drobny gwint i jakość ok. W mojej B5 przednia sprężyna jest na tyle twarda że nawet yatowski ścigacz dostał w d.... Jak chcesz jestem z Wrześni , podjedź obadasz jak co wygląda , mogę ci pożyczyć nawet. Eh, już zamówiłem:kwasny: Jak będe miał z nimi problem to zgłoszę się do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 na dobry sen ... im bardziej zakryte , tym bardziej sexowne https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1901202_10202653462113018_1245324063_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Bart-s again, tym razem odmłodzona wersja https://lh3.googleusercontent.com/-gXLTmCALgsQ/UwONJiQDPpI/AAAAAAAAQGE/SwDEgPChWiM/w664-h498-no/mkor-20140212-0656.JPG No nic - pozostaje tylko podziękować za reklamę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzieki za podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi