age Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Za 2-3 tygodnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 haha, a zalapales sie chocaz na wesele? musashi to kiedy następny spot ? -może za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 nastepny spot proponuje za 2 tygodnie sobota 19 lub niedziela 20 kwietnia. jest szansa na ciepelko. moze bysmy sie pod chmurka spotkali, a nie pod betonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 no kolejny spocik sie zapowiada super :>.no jak bedzie pogada ladna to pod chmurka moze byc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jestem za :th: grill i takie tam tylko miejsce jeszcze jest czas coś się wymyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Kola.. dzieki własnie wczoraj sie skapnołem :gwizdanie: no ale przynajmniej dzieki niemu wiem że moge zawsze na was liczyc ...................................................... ( co do spociku 19 -20....juz załanczam sie na liste ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 koledzy a moze bysmy cos pomysleli nad tymi nalepkami klubowymi,co ostatnio na spocie wspominalismy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 czekamy na ladne nowe logo klubowe :gwizdanie: wtedy pewnie sie cos zorganizuje.[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2008, 20:09 _________________________________________________no dobra to powtorka z rozrywki sobota??? czy niedziela? zakladam ze godz 16oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 godzina moze byc taka jak wczesniej :)mi pasuje w sobote i w niedziele obojetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Naklejki to jest to co uwielniam wymyślmy jakies logo a z reszte postaram sie załatwić......... także Klubowicze do dzieła......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Panowie ma ktoś dostęp do plotera? chciałbym wyciąć taką naklejeczkę - http://www.mm.pl/~pet3r/audi%20quattro%20gecko.jpg, tylko w mniejszym rozmiarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 w sobote za 2 tygodnie czyli 19.04 ide na wesele, bedzie ostro wiec ja raczej sie pisze na niedziele. może kolejna ankieta kiedy wam pasuje spot ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gariusz Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Fajnie było na spociku. Następny faktycznie można zrobić na świeżym powietrzu znam takie miejsce w Kamionkach, są stoły, grill i stawy. Za małą kasę udostępnią. pozdro Gary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 marioti zanieś do pierwszej lepszej agencji reklamowej (wizytówki pieczątki takie tam) i za frytki ci wytną, fajny motyw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Pany zróbmy następnego spota w niedzielę może, co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 też jestem bardziej za niedzielą - jeśli bedzie w sobote to znowu mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 pet3r zgłoś sie do mnie to coś zadziałamy z tą jaszczurką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 petr rozumiem ze chcesz wpuscic ta jaszczurke do turbiny, zeby jak chomik w karuzelce nakrecala, ci wiecej KM i przy okazji pozbyc sie turbo dziury :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 dokładnie, nawet koks już jej kupiłem i komplet strzykawek coby poza 2XX KM wyjść a tak poważnie, chcę zdjąć wszystkie oznaczenia z klapy i zostawić tylko tego gekonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remifer_31 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Szkoda, że nie mogłem przyjechać. Postaram się być na następnym spocie. A co do tej jaszczurki, też bym się pisał na taką naklejeczke tylko na szybe. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi