valdi844 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No niestety Musashi w niedziele nie moge bo do pracy musze isc.A szkoda Ale mysle ze niedlugo bedzie jakis kolejny spocik na ktory bede mogl wpasc Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 valdi w kazda niedziele pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 No raczej w kazda pracuje.Teraz akurat mi przypadlo isc na popoludnie niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 sobota niedziela 1.Valdi844 1. Iverson 2.qtper 2. pawełek 3.duluki 3. qtper 4.ulti 4. duluki 5. 5. Musashi 6. ciszek 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Do dzisiaj było mi wszystko jedno, niestety awaria w sobotę praca ale za to niedziellla Więc z soboty sie wykreścam sobota niedziela 1.Valdi844 1. Iverson 2.qtper 2. pawełek 3.duluki 3. qtper 4. 4. duluki 5. Musashi 6. ciszek 7.fan_audi 8.[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2008, 18:27 _________________________________________________Godzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 przeciez godzina juz byla dawno ustalona. 16oo jeszcze do 22oo mozna sie wpisywac na 2 listy, pozniej pozostanie lista jedna. sobota juz jutro wiec musi byc jasnosc. ze wzgledu na pogody ponownie KING CROSS moze kolejny bedzie wreszcie pod chmurką [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2008, 19:59 _________________________________________________spot odbędzie się w niedzielę na parkingu niebieskim KING CROSS godz. 16oo oto lista 1. Iverson 2. pawełek 3. qtper 4. duluki 5. Musashi 6. ciszek 7.fan_audi 8. zapraszamy wszystkich chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Kolega Loco jeszcze zgłosił swoje przybycie!! myslę ,że mozna go dopisać do listy. 1. Iverson 2. pawełek 3. qtper 4. duluki 5. Musashi 6. ciszek 7.fan_audi 8. Loco 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Musashi Dwa dni walczyłem z "trojanem" zrozum, mogłem przeoczyć :doh1:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2008, 12:23 _________________________________________________ok 16,niedziela jestem[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2008, 12:23 _________________________________________________Da radę sprawdzić VAG-iem jaki mam moduł kiery,? oby nie "F" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Musashi Dwa dni walczyłem z "trojanem" zrozum, mogłem przeoczyć :doh1:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2008, 12:23 _________________________________________________ok 16,niedziela jestem[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2008, 12:23 _________________________________________________Da radę sprawdzić VAG-iem jaki mam moduł kiery,? oby nie "F" spoko, spoko: ale godzina byla ustalona juz tydzien temu no pewnie ze sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 W końcu termin który daje mi możliwość przybycia. Także do zobaczenia w niedziele!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 1. Iverson 2. pawełek 3. qtper 4. duluki 5. Musashi 6. ciszek 7.fan_audi 8. Loco 9. lysy 10. ..... no i zajebiaszczo nareszcie rodzinka sie powieksza miejmy nadzieje że wszyscy dojadą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.kola Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja też się jutro pojawię 1. Iverson 2. pawełek 3. qtper 4. duluki 5. Musashi 6. ciszek 7.fan_audi 8. Loco 9. lysy 10. Kola 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Musashi tylko nie zapomnij laptopa ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Musashi tylko nie zapomnij laptopa ;( :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Z wielkim zalem zawiadamiam że ni uda mi sie dojechać ;( pomagam szwagroi przy naprawie ogrodzenia i prace się przeciągną na pewno do wieczora Zależało mi na zVAGowaniu kiery, może następnym razem. Przepraszam wszystkich Udanego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wallbash:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2008, 15:20 _________________________________________________no to czas się zbierać do zobaczyska ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 no to po spociku. dziekuje wszystkim, za mile spotkanie bylo super .... jak zawsze zreszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Taaaa wzorowo ;-) a na koniec nasz spocik hmm"odmłodniał" :-) trochę, Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A jak frekwencja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi